Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor adtátok oda a kívánságlistát, a meghívóval együtt szokás átadni?
Figyelt kérdés
Szeretnénk, ha mindenki türkiz színbe öltözne (férfiaknál az ing, nőknél a ruha legyen ilyen színű). Nem akarjuk, hogy fényképeket, videókat csináljon rólunk a násznép, arra ott lesznek a hivatásos fotósok, videósok, drónfelvétel is fog készülni. Kizárólag 14 év feletti vendégeket várunk, a kisgyerekeket mindenki hagyja otthon. Nem fogadunk el senkitől tárgyi ajándékot vagy pénzt, azt szeretnénk, hogy egy általunk megadott ügyet támogassanak a nekünk szánt összeggel. Mindenkinek maximum 4 pohár alkohol fog járni, nem akarjuk, hogy elrontsa a nagy napunkat egy részeg ember, aki nem tud ilyen állapotában viselkedni.2022. máj. 13. 16:06
11/146 anonim válasza:
Nem volt kívánság lista, de nyilván a meghívóval együtt kell átadni.
Sokan nem fognak elmenni, írjátok bele, hogy vártok visszajelzést, ha nem akartok nagyobb meglepetést.
12/146 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kontrollmániás, a párommal ezekben állapodtunk meg közösen. Szeretnénk, hogy semmi se rontsa el a nagy napunkat. Az alkoholos italokról: ki lesz előre számolva, hogy mindenkinek jár 4 ital, többet nem fognak felszolgálni. Ebből egy biztosan pezsgő lesz.
2022. máj. 13. 16:43
13/146 anonim válasza:
És a fehér ing elrontja a napotokat?
14/146 A kérdező kommentje:
Szeretnénk, hogy mindenkin legyen valami türkiz, ehhez fog igazodni a mi ruhánk, illetve a dekoráció is.
2022. máj. 13. 16:47
15/146 anonim válasza:
Innen kívánok jó szórakozást annak a 8 embernek, aki hajlandó részt venni ebben a bohóckodásban 😂
16/146 anonim válasza:
Hát hallod, nekem egy olyan esküvőhöz, ahol a ruhám színét is megszabják, jóval több, mint négy pohár szeszre lenne szükségem 😂😂😂
17/146 anonim válasza:
#12! Azt értem, hogy annyi ital lesz, de a felszolgálós részét. Kiviszik az 6fős asztalhoz a a 6 pohárnak megfelelő mennyiségű pezsgőt. Nyilván lesz olyan, aki nem iszik, mert alapból nem, vagy terhes(bár lehet, hogy őket is kitiltottátok, nem tudom😂), vagy mondjuk vezet. Ebből következik, hogy más meg többet fog inni.
18/146 anonim válasza:
A jó hír az, hogy ilyen nevetséges követeléseknél egyáltalán nem számít, hogy mikor hozakodsz elő velük, szóval nem köt semmi szokásjog :D
19/146 anonim válasza:
Én türkiz ruhában úgy néznék ki mint Törpilla, szóval tuti nem mennék.
20/146 anonim válasza:
Troll, de azért triggerel rendesen 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!