Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mikor adtátok oda a kívánságli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor adtátok oda a kívánságlistát, a meghívóval együtt szokás átadni?

Figyelt kérdés
Szeretnénk, ha mindenki türkiz színbe öltözne (férfiaknál az ing, nőknél a ruha legyen ilyen színű). Nem akarjuk, hogy fényképeket, videókat csináljon rólunk a násznép, arra ott lesznek a hivatásos fotósok, videósok, drónfelvétel is fog készülni. Kizárólag 14 év feletti vendégeket várunk, a kisgyerekeket mindenki hagyja otthon. Nem fogadunk el senkitől tárgyi ajándékot vagy pénzt, azt szeretnénk, hogy egy általunk megadott ügyet támogassanak a nekünk szánt összeggel. Mindenkinek maximum 4 pohár alkohol fog járni, nem akarjuk, hogy elrontsa a nagy napunkat egy részeg ember, aki nem tud ilyen állapotában viselkedni.

2022. máj. 13. 16:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/146 anonim ***** válasza:
96%

Én szerintem elég rugalmas típus vagyok, de azért ha egy ilyen listát a kezembe adnál, az én szemeim is tágra nyílnának. Egyenként még nem lenne gondom vele, de ezt így végigolvasni... Mondjuk az adományozással lenne bajom. Miért ne adjam nektek, ti meg majd tovább pattintjátok oda, ahova akarjátok!? Semmi közöm ehhez, lehet én nem is értek egyet annak a szervezetnek a céljaival. Nekem ez ilyen álszenteskedés szagú, színház.

A piát valahol megértem, bár kínos, ha valakik duplán leisszák, másnak meg semmi nem jut, de legyen.

A ruha nekem fura, utálom ezt a színt és utálnám, hogy vetetsz velünk egy ruhát-inget, amit soha többé nem fogunk felvenni, de ha fontos nekünk a pár, ám legyen. Ha már egységesíteni akarsz, akkor miért nem valami sablon színnel, ami átlag ember ruhatárában jó eséllyel van? Van vagy 10 ruhám, az elmúlt 3 évben esküvőről esküvőre járunk, már nem szándékoztam venni egy tizenegyediket.

A gyerek kérdés nekem szintén fura, valahol még lehet el is fogadnám, de valószínűleg ennyi feltétel mellett már inkább az itthon maradás mellett döntenénk.

Vegyük új ruhát, oldjam meg a gyerekfelügyeletet (főleg ha a családom, mondjuk a gyerek nagyszülei is hivatalosak az esküvőre XD) legalább 8-10 órára (ezért is fizetni kell biza) és még támogassak is egy szervezetet, ami lehet tőlem abszolút távoláll. És ha én csak annyit szeretnék, hogy legalább 4 felest meg 2 pezsgőt megihassak, ha már nincs gyerek és elenhedhetném magam, azt sem tehetem meg... Hát köszi. :D

És most megyek és hálát adok a barátainknak, amiért ők biztosítottak arról, hogy bármilyen kérésünk lehet, akár vigyünk nagyit is, csak mindenképpen menjünk el mi is (az akkor 4 hetes babánkkal) az esküvőjükre. A férjem gyerekkori legjobb barátja. Én a baba 1 hetes korában döntöttem el, hogy ezt a picivel nem tudjuk bevállalni még, a férjem megy nélkülünk. Pedig tényleg rossz érzés és le a kalappal a felajánlásaik előtt (szólhatunk később, hogy megyünk-e, mi kapjuk az alapvetően készülődős szobát, mert ott elferünk a babával, vigyünk nyugodtan nagyszülőt, stb.).

2022. máj. 13. 18:38
 62/146 anonim ***** válasza:
96%

Én elmennék

Csajom ital-kvótáját leihatom? Ő úgysem iszik, meg bármit felveszünk. Köszi a választ 😀

2022. máj. 13. 18:46
 63/146 A kérdező kommentje:
Egyszerűbb, ha ők utalják át, semmiképp nem akarunk készpénzt kapni. Ha átutalja mindenki egyesével nekünk, majd mi utaljuk tovább a teljes összeget, akkor számtalanszor van teljesen feleslegesen tranzakciós költség. Nem azért házasodunk, hogy bevételre tegyünk szert, sőt épp ellenkezőleg, nekünk jár kiadással. Nem csak leírnánk, hogy hova szeretnénk az utalást, hanem részletezni kívánjuk, hogy miért éppen oda. Szeretnénk, ha mindenki megélné a pillanatot, nem zombi módjára a közösségi oldalait pörgetné non-stop, illetve a tökéletes kép/videó készítésével lenne elfoglalva. A terveink szerint ezer-ezerötszáz képhez, temérdek videóhoz a linket utólag minden vendégünk meg fogja kapni. Hamar lebukik az, aki ugyanabban a ruhában megy több esküvőre (lásd: képek, videók), szerintem ennyit mindenki megtehet, hogy vesz egy új ruhát az adott alkalomra. A gyerekekre tud vigyázni a szomszéd, akár egy barátnő/barát, nem kell ehhez feltétlen bébiszittert fogadni. Ismeretlen emberek nem jöhetnek, nagy baráti, illetve családi körünk van, őket várjuk.
2022. máj. 13. 19:22
 64/146 anonim ***** válasza:
94%
Jujj, ez fájt b@szki. Levegőt lehet venni, vagy azt is te szabod meg? 😂😂 ilyen kérések alapján szerintem nem sokan mennek el, de igazad van, ez a ti napotok
2022. máj. 13. 19:27
 65/146 anonim ***** válasza:
95%
Hát azért ilyen lazán kijelenteni, hogy gyerekre szomszéd...ez kiverte a biztosítékot. Sok helyen épp csak köszönnek egymásnak. Nem hogy egymás gyerekére vigyázzanak...
2022. máj. 13. 19:32
 66/146 anonim ***** válasza:
97%
Igen, járvány után, válság előtt mindenkinek az a legfontosabb, hogy a divatrendőrség ne lássa őket két buliban ugyanabban a rucikában.
2022. máj. 13. 19:32
 67/146 anonim ***** válasza:
97%

"szerintem ennyit mindenki megtehet, hogy vesz egy új ruhát az adott alkalomra"

Szerintem meg te nagyon fordítva ülsz a lovon. Ne akard már beosztani mások pénzét.

2022. máj. 13. 19:35
 68/146 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hol élsz, számtalan helyen laktam már életem során, minden szomszédommal voltam olyan viszonyban, hogy ilyenre bátran megkértem volna, ha lenne gyerekem. A választás szabad, siránkozhatsz, hogy mekkora az infláció, kevés a fizetésed, de válthatsz munkahelyet,vállalhatsz másodállást is helyette.
2022. máj. 13. 19:36
 69/146 A kérdező kommentje:
Nem azt kérjük, hogy valaki költse a ruhájára vagy ránk a fél fizetését, fejenként egy-egy új ruhadarab megvásárlása elenyésző összeg.
2022. máj. 13. 19:38
 70/146 anonim ***** válasza:
97%

Fájdalmasan ostoba trollkodás. Tuti nem nő írta.

Csak hogy a lényegénél ragadjam meg: türkiz. Több árnyalata létezik, vannak kékesebbek, vannak zöldesebbek, vannak hidegebbek, vannak melegebbek. Szedett vedett lenne a násznép, mert mindenkin más árnyalat lenne. De ugyanez lenne pl egy piros dresszkódnál is. Annak is a millió árnyalatában pompáznának. Ahogy az összes többi színnél is. Pantone kódot kéne küldeni hogy mindenki ugyanabban legyen.

Többet nem érdemel ez a buta kamukérdés. De ha létezne is ilyen idióta, a legközelebbi hozzátartozóin kívül mindenki skippelné az eseményt.

2022. máj. 13. 19:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!