Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor adtátok oda a kívánságlistát, a meghívóval együtt szokás átadni?
Én szerintem elég rugalmas típus vagyok, de azért ha egy ilyen listát a kezembe adnál, az én szemeim is tágra nyílnának. Egyenként még nem lenne gondom vele, de ezt így végigolvasni... Mondjuk az adományozással lenne bajom. Miért ne adjam nektek, ti meg majd tovább pattintjátok oda, ahova akarjátok!? Semmi közöm ehhez, lehet én nem is értek egyet annak a szervezetnek a céljaival. Nekem ez ilyen álszenteskedés szagú, színház.
A piát valahol megértem, bár kínos, ha valakik duplán leisszák, másnak meg semmi nem jut, de legyen.
A ruha nekem fura, utálom ezt a színt és utálnám, hogy vetetsz velünk egy ruhát-inget, amit soha többé nem fogunk felvenni, de ha fontos nekünk a pár, ám legyen. Ha már egységesíteni akarsz, akkor miért nem valami sablon színnel, ami átlag ember ruhatárában jó eséllyel van? Van vagy 10 ruhám, az elmúlt 3 évben esküvőről esküvőre járunk, már nem szándékoztam venni egy tizenegyediket.
A gyerek kérdés nekem szintén fura, valahol még lehet el is fogadnám, de valószínűleg ennyi feltétel mellett már inkább az itthon maradás mellett döntenénk.
Vegyük új ruhát, oldjam meg a gyerekfelügyeletet (főleg ha a családom, mondjuk a gyerek nagyszülei is hivatalosak az esküvőre XD) legalább 8-10 órára (ezért is fizetni kell biza) és még támogassak is egy szervezetet, ami lehet tőlem abszolút távoláll. És ha én csak annyit szeretnék, hogy legalább 4 felest meg 2 pezsgőt megihassak, ha már nincs gyerek és elenhedhetném magam, azt sem tehetem meg... Hát köszi. :D
És most megyek és hálát adok a barátainknak, amiért ők biztosítottak arról, hogy bármilyen kérésünk lehet, akár vigyünk nagyit is, csak mindenképpen menjünk el mi is (az akkor 4 hetes babánkkal) az esküvőjükre. A férjem gyerekkori legjobb barátja. Én a baba 1 hetes korában döntöttem el, hogy ezt a picivel nem tudjuk bevállalni még, a férjem megy nélkülünk. Pedig tényleg rossz érzés és le a kalappal a felajánlásaik előtt (szólhatunk később, hogy megyünk-e, mi kapjuk az alapvetően készülődős szobát, mert ott elferünk a babával, vigyünk nyugodtan nagyszülőt, stb.).
Én elmennék
Csajom ital-kvótáját leihatom? Ő úgysem iszik, meg bármit felveszünk. Köszi a választ 😀
"szerintem ennyit mindenki megtehet, hogy vesz egy új ruhát az adott alkalomra"
Szerintem meg te nagyon fordítva ülsz a lovon. Ne akard már beosztani mások pénzét.
Fájdalmasan ostoba trollkodás. Tuti nem nő írta.
Csak hogy a lényegénél ragadjam meg: türkiz. Több árnyalata létezik, vannak kékesebbek, vannak zöldesebbek, vannak hidegebbek, vannak melegebbek. Szedett vedett lenne a násznép, mert mindenkin más árnyalat lenne. De ugyanez lenne pl egy piros dresszkódnál is. Annak is a millió árnyalatában pompáznának. Ahogy az összes többi színnél is. Pantone kódot kéne küldeni hogy mindenki ugyanabban legyen.
Többet nem érdemel ez a buta kamukérdés. De ha létezne is ilyen idióta, a legközelebbi hozzátartozóin kívül mindenki skippelné az eseményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!