Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mikor adtátok oda a kívánságli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor adtátok oda a kívánságlistát, a meghívóval együtt szokás átadni?

Figyelt kérdés
Szeretnénk, ha mindenki türkiz színbe öltözne (férfiaknál az ing, nőknél a ruha legyen ilyen színű). Nem akarjuk, hogy fényképeket, videókat csináljon rólunk a násznép, arra ott lesznek a hivatásos fotósok, videósok, drónfelvétel is fog készülni. Kizárólag 14 év feletti vendégeket várunk, a kisgyerekeket mindenki hagyja otthon. Nem fogadunk el senkitől tárgyi ajándékot vagy pénzt, azt szeretnénk, hogy egy általunk megadott ügyet támogassanak a nekünk szánt összeggel. Mindenkinek maximum 4 pohár alkohol fog járni, nem akarjuk, hogy elrontsa a nagy napunkat egy részeg ember, aki nem tud ilyen állapotában viselkedni.

2022. máj. 13. 16:06
 111/146 anonim ***** válasza:
96%

Hát ha két milliót kidobsz egy ruhára amit életedben egyszer hordasz már értem miért gondolod azt hogy senkinek nem pénz 30 ezret kidobni miattad egy új türkiz ruhára.

De attól még nagyon nincs igazad kislány.

2022. máj. 14. 17:55
 112/146 anonim ***** válasza:
96%

A 2,5 milliós ruha helyett állhattad volna mindenkinek a türkiz szettet és akkor egy problémával kevesebb. :)

Akinek nem szimpi a kiszolgálás,az meg majd viszi laposüvegben a páleszt. Leleményes a magyar ember. ;)

2022. máj. 14. 18:10
 113/146 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem írtam, hogy az esküvőnk kevés pénzbe fog kerülni, vagy nekünk meg sem kottyanna ez a kiadás. Számtalan esküvőre vettünk új ruhát, eszembe sem jutott volna, hogy akkor a párnak nem adunk pénzt. Nem tudom, hogy mikor voltál utoljára esküvőn, mi április végén, a pénzromlás hatására senki nem ad 30-40 ezer Ft-ot, hanem minimum a dupláját, akkor is, ha nem közeli barátról, családtagról van szó. Egyáltalán nem spórolunk a vendégeken, rengetegféle étel lesz, programok tömkelege, szállásukat fizetjük, így ez teljesen alaptalan feltételezés. Nem döntöttem el, ez egy alternatíva a sok közül, vigyázhat rá egy barát, barátnő, rokon is. Nekünk ez lesz életünk legfontosabb eseménye, ehhez mérten készülünk rá, drága lesz valóban, de mire erre szánjuk a pénzünket. Átlagos anyagi helyzetűek vagyunk, nincs lakásunk/házunk, nincsenek dizájnerruháink, új autónk, nem járunk havonta luxusnyaralásokra stb. Mindketten 18 éves korunk óta dolgozunk, azóta minden hónapban félretesszük a fizetésünk bizonyos százalékát. Viszonyítasképp leírom, hogy most 30 és 42 évesek vagyunk.
2022. máj. 14. 18:22
 114/146 anonim ***** válasza:
96%

Nincs házatok, de milliókat költötök el egy esküvőre, amiből vissza se fog jönni egy peták se, hisz nem fogadjátok el elvileg, ráadásul egy nagy deficit lesz, mert a násznép jelentős részét elűzitek a feltételeitekkel.

Azért 30-40 évesen ez elég agyilag tizenéves felfogás.

2022. máj. 14. 18:27
 115/146 anonim ***** válasza:
94%

Hát akkor most beállt, amit mondtam. Csak gratulálni tudok ehhez az okos pénzügyi döntéshez. Jó mókát életetek legszebb napjához! :)

Vendégként egyébként honnan tudod minden más vendégről, hogy ki mennyit vitt? 60-80 ezer bőven nem a távoli ismerősök ajándék kategóriája még ma sem, csak mondom. :)

2022. máj. 14. 18:28
 116/146 A kérdező kommentje:
Nincs, mert nem szeretnék lekötni magunkat. Lehet, hogy fél év múlva már külföldön fogunk élni, plusz nem akarjuk lakásba fektetni a pénzünket, hogy aztán 60-70 éves korunkig fizessük a törlesztőrészleteket a banknak. Onnan, hogy megkérdeztük, hogy mennyit adnak, vagyunk olyan viszonyban, hogy ez ne jelentsen kellemetlenséget. Közeli családtagok negyed-félmillió közötti összeget adnak általában.
2022. máj. 14. 18:34
 117/146 anonim ***** válasza:
95%

Oké hogy vidéken, de 10 millió forintért vettünk házat egy éve. Most 20-ért tudnánk eladni. Csak viszonyításképp mondom.

2 hét múlva megyünk esküvőre, 30 ezer forintot adunk, plusz megvettem 12 ezer forintért a koszorúslány ruhát. Azt mondta a barátnőm, hogy neki ha megvesszük, az a nászajándék. Pont a pénzromlás miatt mindenkinek jól jön a plusz pénz, nem fogja ismerősöknek osztogatni.

Egyébként ha a 200 fős vendégsereged hasonló mentalitású, mint te, akkor fel sem kellett volna tenned ezt a kérdést. Csak leírod a meghívóba, hogy xy szeretettel várunk az esküvőre, ceremónia ekkor és akkor, vacsora ekkor kezdődik, türkiz ruhában és ingben érkezz. Mindegy lenne a vendégeknek, mert úgyis csak legyintenének, hogy oké akkor legalább azt nem kell kitalálnom, hogy a ruha milyen színű legyen.

2022. máj. 14. 18:43
 118/146 anonim ***** válasza:
96%
Ahha. A csúnya banknak nem adtok milliókat, mert pfujj és amúgyis lehet költöznétek (amikor kiadhatjátok az ingatlant, vagy eladhatjátok és visszatermeli az árát), de egy csudimudi napra elb*szarintotok egy önerőnyi pénzt... Vagy nagyon gyerekek vagytok még (agybna biztosan), vagy tényleg giga troll kérdés. :D Sok sikert az élethez!
2022. máj. 14. 18:44
 119/146 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom hányas számú voltam, de megtaláltam! Ez volt a part 1, csak erős idegzetűeknek 😀

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..

2022. máj. 14. 18:49
 120/146 anonim ***** válasza:
95%

Pff...ez tényleg gáz. Gondolom a nászéjszaka is ilyen színpadiasan megrendezett dolog lesz majd. 😃

Kérdező van már csipkés gumikesztyűd pár 100 ezerért a leendő férjed farkának a megfogásához?

2022. máj. 14. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!