Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor adtátok oda a kívánságlistát, a meghívóval együtt szokás átadni?
Hát ha két milliót kidobsz egy ruhára amit életedben egyszer hordasz már értem miért gondolod azt hogy senkinek nem pénz 30 ezret kidobni miattad egy új türkiz ruhára.
De attól még nagyon nincs igazad kislány.
A 2,5 milliós ruha helyett állhattad volna mindenkinek a türkiz szettet és akkor egy problémával kevesebb. :)
Akinek nem szimpi a kiszolgálás,az meg majd viszi laposüvegben a páleszt. Leleményes a magyar ember. ;)
Nincs házatok, de milliókat költötök el egy esküvőre, amiből vissza se fog jönni egy peták se, hisz nem fogadjátok el elvileg, ráadásul egy nagy deficit lesz, mert a násznép jelentős részét elűzitek a feltételeitekkel.
Azért 30-40 évesen ez elég agyilag tizenéves felfogás.
Hát akkor most beállt, amit mondtam. Csak gratulálni tudok ehhez az okos pénzügyi döntéshez. Jó mókát életetek legszebb napjához! :)
Vendégként egyébként honnan tudod minden más vendégről, hogy ki mennyit vitt? 60-80 ezer bőven nem a távoli ismerősök ajándék kategóriája még ma sem, csak mondom. :)
Oké hogy vidéken, de 10 millió forintért vettünk házat egy éve. Most 20-ért tudnánk eladni. Csak viszonyításképp mondom.
2 hét múlva megyünk esküvőre, 30 ezer forintot adunk, plusz megvettem 12 ezer forintért a koszorúslány ruhát. Azt mondta a barátnőm, hogy neki ha megvesszük, az a nászajándék. Pont a pénzromlás miatt mindenkinek jól jön a plusz pénz, nem fogja ismerősöknek osztogatni.
Egyébként ha a 200 fős vendégsereged hasonló mentalitású, mint te, akkor fel sem kellett volna tenned ezt a kérdést. Csak leírod a meghívóba, hogy xy szeretettel várunk az esküvőre, ceremónia ekkor és akkor, vacsora ekkor kezdődik, türkiz ruhában és ingben érkezz. Mindegy lenne a vendégeknek, mert úgyis csak legyintenének, hogy oké akkor legalább azt nem kell kitalálnom, hogy a ruha milyen színű legyen.
Nem tudom hányas számú voltam, de megtaláltam! Ez volt a part 1, csak erős idegzetűeknek 😀
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..
Pff...ez tényleg gáz. Gondolom a nászéjszaka is ilyen színpadiasan megrendezett dolog lesz majd. 😃
Kérdező van már csipkés gumikesztyűd pár 100 ezerért a leendő férjed farkának a megfogásához?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!