Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mikor adtátok oda a kívánságli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor adtátok oda a kívánságlistát, a meghívóval együtt szokás átadni?

Figyelt kérdés
Szeretnénk, ha mindenki türkiz színbe öltözne (férfiaknál az ing, nőknél a ruha legyen ilyen színű). Nem akarjuk, hogy fényképeket, videókat csináljon rólunk a násznép, arra ott lesznek a hivatásos fotósok, videósok, drónfelvétel is fog készülni. Kizárólag 14 év feletti vendégeket várunk, a kisgyerekeket mindenki hagyja otthon. Nem fogadunk el senkitől tárgyi ajándékot vagy pénzt, azt szeretnénk, hogy egy általunk megadott ügyet támogassanak a nekünk szánt összeggel. Mindenkinek maximum 4 pohár alkohol fog járni, nem akarjuk, hogy elrontsa a nagy napunkat egy részeg ember, aki nem tud ilyen állapotában viselkedni.

2022. máj. 13. 16:06
 121/146 anonim ***** válasza:
95%

Csak beleolvastam az imént linkelt kérdés néhány oldalába. Ha azért virnyog, mert mi lesz a kockás hasával, hogy 6 hétig gipszbe lesz a lába... Ez a csaj egy felszínes ostoba pcsa. Először azt hittem trollkodik, de nem, tényleg ennyire buta szegény. Legyen boldog az esküvőjével meg a 10 milliós elkúrt forintjával.

Boldogok a lelkiszegények. Ő pont az. Kicsit még sajnálom is, hogy kockahasban, milliós ruhában méri a szeretetet. Nem lepne meg, ha a vőlegénye félrekufircolna. Na akkor lesz tényleg válás a vége. Számomra felfoghatatlan, hogyan tud valaki egy ilyen felszínes egyénnel hosszútávú párkapcsolatot kialalítani. Gondolom. A fszi is valami kipattintott pózer fszkalap lehet.

2022. máj. 14. 20:33
 122/146 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, a ruha és az esküvő áránál tényleg elkezdted nagyon túltolni. Aztán még hogy nincs lakásotok/házatok, meg hogy mióta gyűjtögettek...Odáig egész élvezhető trollkodás volt.
2022. máj. 14. 21:10
 123/146 anonim ***** válasza:
91%
Nem vennék türkiz ruhát azert hogy pár órára rajtam legyen.A 14 éves gyerek jöhet de a 13,12 és 11 evest hagyjak otthon?Feltetelezem mar a 10 éves is tudna viselkedni,nem ordibálna,rohangalna.
2022. máj. 14. 21:40
 124/146 anonim ***** válasza:
93%
Lehet kitalált sztori, de az tény, hogy léteznek ilyen ostoba, merev, felszínes pcsák.
2022. máj. 14. 21:53
 125/146 anonim ***** válasza:
95%

"Számtalan esküvőre vettünk új ruhát, eszembe sem jutott volna, hogy akkor a párnak nem adunk pénzt."

Még mindig nem érted? Az a ti dontesetek volt hogy újat vesztek, nem volt kötelező. De te most koteleznel rá mindenkit.

2022. máj. 14. 22:19
 126/146 anonim ***** válasza:
96%

Eléggé el vagy tévedve ha szerinted a távoli rokon 80 ezret ad, a közeli meg több százat.

Vagy ha nálatok ez így megy akkor szerintem jó pár ember cserelne veled rokont.. Mert ez rohadtul nem átlag ám.

2022. máj. 14. 22:21
 127/146 anonim ***** válasza:
95%

Attól, mert szerinted a szomszéd örömmel figyel más gyerekére, nem lesz így. Az én anyum már nem él, apa több száz kmre van, a férjem nagyapja iszákos, az anyjának meg abban merül ki a gyerekvigyázás, hogy felmegy az emeletre, a gyereket meg lent hagyja egyedül játszani. Egy 11 hónapos babát nyilván nem hagynék így rá. A baráti kör közös, tehát így ebből kiindulva, barát sem lenne, aki figyeljen a babára.

Amúgy meg a felnőttek közt rengeteg van, aki akkor sem tud viselkedni, ha nem iszik.

2022. máj. 15. 09:19
 128/146 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes, hogy a kis királykisasszony arra nem is reagál semmit, hogy honnan veszi azt az idióta feltételezést, hogy a szomszédok epekedve várják a gyerek megőrzést az ő esküvője miatt... A hátuk közepére sem kívánják, az ő drónos, türkizes esküvőjét meg egyenesen leszarják.
2022. máj. 15. 09:44
 129/146 A kérdező kommentje:
Soha nem volt lábtörésem, a linkelt kérdést nem én írtam. Minősíthetetlen jelzőkkel illettek, dehonesztálóan írtok pusztán amiatt, mert mást gondoltok bizonyos kérdésekben, mint mi. A mi napunkon elsősorban nem másoknak akarunk megfelelni,ez a nap rólunk, a mi óhajainkról fog szólni. Egyáltalán nem vagyok merev, de ebben a kérdésben bizonyos dolgokhoz ragaszkodom. Összeszámoltuk kb. 20-21 gyereket érint, biztosan meg fogják oldani a szüleik az elhelyezésüket, nekik is jó, ha kicsit kikapcsolódhatnak, feltöltődhetnek gyerek nélkül. Nem mellesleg nem egy esküvőn voltam, ahova szintén nem mehettek gyerekek, nem problémázott ezen senki.
2022. máj. 15. 10:09
 130/146 anonim ***** válasza:
46%
Akkor már inkább azoknak a gyerekeknek csinálni kellene egy gyereksarkot. Részlegekre felbontva, korosztálysávonként. Ha már annyi pénzetek van ha annyit rá tudtatok áldozni az egészre. Ez a kis plusz, már meg sem éreznétek.
2022. máj. 15. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!