Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor adtátok oda a kívánságlistát, a meghívóval
együtt szokás átadni?
Figyelt kérdés
Szeretnénk, ha mindenki türkiz színbe öltözne (férfiaknál az ing, nőknél a ruha legyen ilyen színű). Nem akarjuk, hogy fényképeket, videókat csináljon rólunk a násznép, arra ott lesznek a hivatásos fotósok, videósok, drónfelvétel is fog készülni. Kizárólag 14 év feletti vendégeket várunk, a kisgyerekeket mindenki hagyja otthon. Nem fogadunk el senkitől tárgyi ajándékot vagy pénzt, azt szeretnénk, hogy egy általunk megadott ügyet támogassanak a nekünk szánt összeggel. Mindenkinek maximum 4 pohár alkohol fog járni, nem akarjuk, hogy elrontsa a nagy napunkat egy részeg ember, aki nem tud ilyen állapotában viselkedni.
Én baromira nem értek egyet a kérdezővel a dolgok 90%-ában,de a gyerekmentes esküvőt sokan csinálják és tök jogosan. Én sem tudom hogyan szelektálnak, kellemetlen lehet, ha 14 éves mehet, aki meg csak 13,5 az nem, de az ő dolguk. Sokan nem szeretik a gyerekeket, volt már nem egy példa arra, hogy gyerekek leöntötték a menyasszonyi ruhát, sírtak a ceremónia alatt stb stb. Attól még nem a szomszéd fog vigyázni a gyerekre, aki nem tudja megoldani (vagy nem akarja) a gyerek felügyeletét egy éjszakára, az nem megy. Úgysem veszítene sokat.
2022. máj. 15. 10:37
132/146 anonim válasza:
Tehát te biztosan tudod, hogy eltudják helyezni az összes gyereket a szülők csakis miattad. Hát....még kristálygömböd is van ezek szerint. 🤷♀️
A linkelt kérdést meg felesleges letagadnod. A mostani előzménye egy az egyben. A stílus, a fogalmazás teljesen egyforma. Ugyanaz a menyaszörny van mögötte.
2022. máj. 15. 11:45
133/146 anonim válasza:
Van gyerekem, de megértem a gyerekmentes esküvőt. Igaz, én nem mennék így, mert nincs segítsegünk. Voltam esküvőn, ahol volt kellemetlenség, bár azt nem gyerekek okozták, hanem a felnőttek. Mindig vannak, akik nem tudnak viselkedni.
2022. máj. 15. 12:31
134/146 anonim válasza:
Ebből az egészből egyedül a gyerekmentes résszel tudok azonosulni és egyetérteni. A mi esküvőnkön sem voltak, ugyanis a legkevésbé sem voltunk kíváncsiak a sok neveletlen kölök folytonos visítozására, hisztijére, bömbölésére, rohangálására stb. Épp elég ilyen esküvőn vettünk részt ahhoz, hogy tudjuk a miénken ez biztosan nem lesz. Szerencsére nálunk ebből senkinek eszébe nem jutott problémát csinálni, sőt.. Sokan örültek is, hogy végre kirúghatnak kicsit a hámból.
Ellenben a többi része, a kötelező türkiz ruha, a pia korlátozás, a telefonos mizéria meg hogy frankón kidobtok 8-9 milliókat egyetlen egy napra, amiből egyetlen forint nem fog megtérülni, mivel oenzt nem fogadtok el. Aztán ha meg elváltok (mert ilyen kontrollmániás nővel kétlem, hogy bárki hosszútávon együtt tud élni) pláne megérte 9 milliót el tapsikol ő az esküvőre. No komment. Nyilván mindenki odakölti a pénzét, ahova akarja, de azért értelmes, érett felnőtt ember, aki amúgy nem különösebben vagyonos, biztos nem verne el egyetlen nap miatt egy házhoz elegendő önerőnyi pénzt pl.
2022. máj. 15. 12:47
135/146 anonim válasza:
Szerintem minél hamarabb add oda a kívanságlistát, hogy azonnal tudjanak nemet mondani erre a bohóckodásra. Túl nagy lesz az a hotel annyi főnek aki el fog menni. Én mondjuk megmondanám neked hogy persze, köszi a meghívást, otthon hagyjuk a gyereket, de így este kilenckor lépünk haza. Türkizt még nem veszek fel, van ruhám, nem fogok másikat venni, esetleg egy hajcsatot szerzek ebben a lehetetlen színben. A nektek szánt pénzt meg odaadom, utána italos ahová akarod. Ez van, ha nem tetszik akkor sok boldogságot kívánok, kihagyom a bulit. Az alkoholt túlélném, nem gond, úgyis korán hazamegyek, de elhiheted hogy a vendégek fognak vinni olyat amiből egy alapozást el lehet végezni. Vagy ott vesznek a hotelban. Azt nem tudod úgyse megtiltani. Fényképezni is fognak. Nagy bukta lesz ebből kisanyám.
2022. máj. 15. 14:51
136/146 anonim válasza:
Ha ti 10 milliót akartok elverni egy bulira akkor hajrá, az a ti dolgotok. De az ajandekon felül nem vehetsz ki pénzt az emberek zsebéből a ti bulitok miatt. Márpedig ha el kell koltwniuk 30 ezret egy új ruhára amit amúgy nem vettek volna meg akkor azt te veszed ki a zsebukbol.
2022. máj. 15. 17:19
137/146 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a vacak trollt légyszi.
2022. máj. 15. 18:54
138/146 anonim válasza:
Amúgy tudom már ki a kérdező... most ugyan tagadni fogja, de a világtalan, vakegér bamba stílusáról emlékszel rá. Múltkor volt egy kérdése, ahol rinyált, hogy a vőlegénye nehogy megtudja, hogy mensizik, mert akkor undorodni fog tőle biztos. Azért nem fog szülni se, nehogy utána az legyen, hogy nem tartja kívánatosnak utána a pasija. Másik kérdésben pedig félrelépett a csávója, és ott esküdözött, hogy az ő kapcsolatuk olyan erős, hogy ezt is kibírja.
2022. máj. 15. 19:06
139/146 anonim válasza:
A megcsalós kérdésre én is emlékszek. Most hogy mondod tényleg hasonlít a stílusuk.
Hát mindenesetre ha troll az illető akkor nagyon jól nyomja amúgy.
2022. máj. 15. 19:32
140/146 anonim válasza:
138-139.belinkelnétek azt a kérdést ha még meg van? :D én nem láttam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!