Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor adtátok oda a kívánságlistát, a meghívóval együtt szokás átadni?
Azta. Szeretnék olyan átlagos anyagi helyzetben lenni, mint ti. De azt még mindig pofátlanságnak tartom, hogy én jótékonykodjak helyettetek, ti meg elbsztok majdnem 10 milliót egy bulira ami úgyis válással fog végződni. Ergó, semmi értelme nem volt. Senki se fog rá emlékezni, mert valószínűleg szülni sem fogsz, ahogy kivettem a szavaidból.
Gratulálok, de tényleg.
"újabb és újabb ötleteket találunk ki, hogy mitől lehetne még jobb. "
Hát, nem sikerült jókat kitalálni. 🤣Legalábbis a vendégek szempontjából ez minden lesz, csak nem jó. Nem csodálnám, ha a násznép kb. 80%-a közölné veled, hogy kend a hajadra a türkiz egyenruhás elképzelésed az italkorlátozással együtt, meg a fotózási tilalmat, meg a gyerek maradjon otthont. Ez egy drága, puccos, sznob, erőltetett színházi műsor lesz, amire nem valószínű, hogy mindenki kíváncsi lesz. Max. a hozzád hasonló merev, viaszbabák.
"egyszer van ilyen nap egész életünk folyamán."
Pff...hányszor mondták már ezt, aztán jött az 5. házasság is. 🤣🤣🤣
Max akkor lehet ilyet kérni, ha fizeted minden vendég ruháját. Azt te sem gondolhattad komolyan, hogy bárkit érdekel annyira az esküvőtök, hogy vesz új ruhát, fizet bébiszittyót, és még adakozik is. "Cserébe" elmehet egy szar buliba. Ez egy vicc.
De mindegy, igazából nem hiszem, hogy ez nem trollkérdés.
Olyan hihetetlen hogy valakinek nincs 20 ezer ft-ja egy alkalmi ruhára, amit utána betesz a szekrénybe? Nagyon sokan vannak így, bár gondolom a 200 fős násznép is hasonlóan sznob értékrendet képvisel, mint te. Nem probléma 20 ezer ft, meg 10 millió se. Mi az a kis pénz már?
Gyomorforgató ez az egész.
Akkor nem szoktak adni, ha új ruhát kell venni. Ahol pl eddig koszorúslány voltam, és magamnak fizettem a ruhát, ott nem adtam semmit, a ruha volt az "ajándék". Ez a kb 30-40 ezer amibe egy párnak a ruha kerül, pont az a pénz lenne, amit ajándékba adnak.
Pénzt adni meg azért szoktak, mert vendégül látják őket. Ti ezt csak korlátozott mértékben teszitek meg. Ha ti spóroltok a násznépen, akkor ők is fognak rajtatok.
Az tök jó, hogy te eldöntötted, hogy majd a szomszéd vigyáz a gyerekre, de azért ezt te sem gondolhatod komolyan.
A kérdező abban a hitben leledzik, hogy a vendégeknek a szomszédja tűkön ülve várja, hogy vigyázhasson a gyerekekre az Ő esküvője miatt. Ezt már nevezem kérem szépen. Ekkora önteltséget...
De figyi, ha már legalább 100-n beintettek neked, mert úgy vannak vele, hogy a fasz se kíváncsi a mű színdarabra, akkor elmegyek szívesen egynek. Én nagyon jól szórakoznék, jobban mint egy kabarén. ☝️De nekem is van ám feltételem. A türkiz ruhát neked kell biztosítani, fodrászt, kozmetikust is. Cserébe annyit megígérek, hogy a gyereket itthon hagyom, nem iszok egy kortyot sem, és nem fotózlak le. Annyira nem vagy fontos ember. Na tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!