Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mikor adtátok oda a kívánságli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor adtátok oda a kívánságlistát, a meghívóval együtt szokás átadni?

Figyelt kérdés
Szeretnénk, ha mindenki türkiz színbe öltözne (férfiaknál az ing, nőknél a ruha legyen ilyen színű). Nem akarjuk, hogy fényképeket, videókat csináljon rólunk a násznép, arra ott lesznek a hivatásos fotósok, videósok, drónfelvétel is fog készülni. Kizárólag 14 év feletti vendégeket várunk, a kisgyerekeket mindenki hagyja otthon. Nem fogadunk el senkitől tárgyi ajándékot vagy pénzt, azt szeretnénk, hogy egy általunk megadott ügyet támogassanak a nekünk szánt összeggel. Mindenkinek maximum 4 pohár alkohol fog járni, nem akarjuk, hogy elrontsa a nagy napunkat egy részeg ember, aki nem tud ilyen állapotában viselkedni.

2022. máj. 13. 16:06
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/146 anonim ***** válasza:
92%
Uh nekem már nincs meg sajnos, ahhoz még másik profillal írtam, oda meg már nem tudok belépni. De próbálom megkeresni, hátha.
2022. máj. 15. 21:45
 142/146 anonim ***** válasza:
2022. máj. 15. 21:47
 143/146 anonim ***** válasza:
5%

Szia!

Szerintem a meghívóval együtt kellene odaadni.

Nem olvastam végig a rosszindulatú áradatot. Nekünk is most lesz az esküvőnk és olvasgatok ezzel kapcsolatban de itt mindenki olyan nagyon okos. Nálunk probléma, hogy senki nem tudja félretenni az egóját és boldog boldogtalanhoz kéne alkalmazkodnunk, holott ez azt hiszem a mi napunk. Úgy vélem ha már kifizetjük egy új autó árát, hogy megvendégeljük a társaságot, akkor szeretném ha úgy lenne, ahogy kigondoltam. Akinek nem tetszik majd nem jön el. Nagy kaland.

Megértem, hogy nem szeretnél síró gyereket. Sajnos a legtöbb ember elég oktalan. Azt hiszik minden róluk szól és képtelenek félretenni az egójukat. A bömbölő babát képesek lennének a pár mellé beállva csitítgatni a szertartás közepén. De persze itt az oldalon senki nem ilyen..

A másik az ivás. Ha nekem azt mondod, hogy 4 pohár..hát nekem az is sok. Egyáltalán nem iszom és nem is azért mennék esküvőre, hogy a földről kelljen felrángatni. Nálunk a vőfély meg van bízva, hogy azonnal távolítsa el azokat, akik nem tudták milyen rendezvényre jönnek és pörögnek a hányásukban. Sok ember nem tud mértéket tartani.

Csináld úgy, ahogy neked tetszik!

2022. máj. 17. 11:22
 144/146 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó, ettől a konkrét trollkérdéstől elvonatkoztatva, valamiben igazad van. Ez a TI esküvőtök. Értsd, egyedül titeket érdekel, meg max a szülőket, mást nem nagyon. A többi ember esküvőre leginkább bulizni megy. Ha a buli szarnak ígérkezik, akkor nem mennek el.

Mert nektek nem kell alkalmazkodni senkihez, de senkinek nem is kötelező egy olyan eseményen megjelenni, ahol nem érezné jól magát. Szóval ha sok a hülye szabály, vagy nagy anyagi ráfordítással járna az esemény, akkor kb csak fele annyi vendéggel kell számolni. Tényleg nem nagy kaland, de pl egy ilyen esküvőre mint ami itt a leírásban van, konkrétan senki nem menne el.

Az meg egy vicc, hogy a mai esküvőkön bárkit is "megvendégelne" a pár. Szinte mindenki kemény pénzeket ad nászajándékba. Pont emiatt manapság az esküvőre járás sokaknak nyűg. Én 10-ből 8 meghívást visszautasítok, csak a közeli barátokéra, rokonokéra megyek el (ha egyik meghülyülne, és kitalálná, hogy csak a türkiz, akkor még arra sem). És ezzel egyre többen vannak így. A párok lassan legyenek hálásak, ha valaki időt és energiát áldoz, és egy napját meg a fizetése jelentős részét arra költi, hogy megjelenik az esküvőjükön.

2022. máj. 17. 13:02
 145/146 anonim ***** válasza:
93%

Kedves 143-as:

a mi napunk. Úgy vélem ha már kifizetjük egy új autó árát, hogy megvendégeljük a társaságot, akkor szeretném ha úgy lenne, ahogy kigondoltam. Akinek nem tetszik majd nem jön el.

Ennyi. Csak épp ha vendéget hívok, akkor szeretném, ha jól éreznék magukat. Én vagyok ugyanis a házigazda. Azért nem csődítek oda 100 ember klakkba-frakkba, hogy halom pénzt ránk költsenek, miközben végig feszengenek 3 kínos órát a fancy esküvőnkön, ami nekünk jó, mert ugye a mi napunk és nehogy már... és alig várják, hogy leléphessenek, mert marha unalmas és nem érzik jól magukat.

Vagy ha te megvendégeled, akkor kutya kötelessége úgy jól érezni magát, ahogy neked is tetszik vagy esetleg a vendégek igényei is figyelembe lesznek véve?

2022. máj. 18. 16:31
 146/146 anonim ***** válasza:
0%

145! Igen, szeretném ha jól éreznék magukat, viszont, ha úgy érzik, hogy ez nem kivitelezhető, akkor azért kár eljönni, hogy húzzák a szájukat. El lehet dönteni, nem kötelező esküvőre menni. Úgy látom csak mert igazat adok a kérdezőnek már közellenség lettem. De gondolom úgy kellene 100 emberre szervezni, hogy mind leülünk egy körben és mindenki bekiabálja ő mire vágyna az esküvő örömére. Sosem szoktál szervezett programra menni? Vagy csak ahol kikérték a véleményed, hogy neked mi lenne jó? Van egy program, ami ilyen, ezzel a menüvel, ezzel az időponttal és ha ez nem oké akkor nem kell ott feszengni. Tulajdonképpen nem rád tartozik de nem várok pénzt az esküvőért. Kifizetünk egy bulit ami mindenkinek tök ingyen van és ha ez nem oké legyen kedves mindenki otthon maradni. Utálnám ha valakinek a lelkébe taposnék egy ingyen estével. :(

A kérdező azt írja nem vár ajándékot sem pénzt, aki szánna rájuk az támogasson egy ügyet. Ezzel mi a baj?

Ha ő kiköti, hogy öltözz türkizbe akkor végig gondolod, hogy "hú nincs egy fia türkiz göncöm se és nem is akarok ilyenre költeni"...vannak elveim, ezt a testet nem csavarom kék árnyalatba... úgyhogy akkor nem megyek el.

Ne legyen kisgyerek..."ja nekem van két gyerekem akikkel 0-24-ben össze vagyunk kapaszkodva és nem kérek felvigyázást mert nálam jobban úgyse tudja őket szemmel tartani és amúgy sincs szükségem szabad estére mert szuper szülő vagyok... úgyhogy akkor nem megyek el.

Ne legyen lerészegedés... "ja ahogy megérzem az alkohol ízét képtelen vagyok ellenállni, a pupillám kitágul, nincs önmérsékletem és imádom ha mindenki azzal foglalkozik, hogy két oldalról támogasson amikor duplán látok"....ja ez nem ilyen buli és nem is rólam szól? Akkor nem megyek!

Nincs pénzem és még ha van is nem akarok adni... nem megyek.

A pénzt nem a pár kezébe kell adni, hanem támogatni egy ügyet? Mia*** hát még az adóbevallásomkor sem adakozom éhező gyerekeknek vagy az egyháznak.....úgyhogy nem megyek.

Nem nagy dolog ha valaki nem megy el egy esküvőre. Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. A kulcs az önismeret lenne, nem a menyasszony szidása, hogy feltételeket szab a potya bulinak. Az emberek sajnos mindent akarnak de semmit nem hajlandóan tenni, soha... ezért ilyen a mentalitás. Boldogtalan, keserves életet élnek az emberek és nem értik nekik miért nem lesz már jobb...Alig várják, hogy lehúzhassanak másokat, bánthassák, lehurroghassák egy kommentháború keretein belül.

Továbbra is azt mondom, hogy a meghívóval együtt lenne érdemes odaadni a listát.

143

2022. máj. 20. 11:45
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!