Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor adtátok oda a kívánságlistát, a meghívóval együtt szokás átadni?
Figyelt kérdés
Szeretnénk, ha mindenki türkiz színbe öltözne (férfiaknál az ing, nőknél a ruha legyen ilyen színű). Nem akarjuk, hogy fényképeket, videókat csináljon rólunk a násznép, arra ott lesznek a hivatásos fotósok, videósok, drónfelvétel is fog készülni. Kizárólag 14 év feletti vendégeket várunk, a kisgyerekeket mindenki hagyja otthon. Nem fogadunk el senkitől tárgyi ajándékot vagy pénzt, azt szeretnénk, hogy egy általunk megadott ügyet támogassanak a nekünk szánt összeggel. Mindenkinek maximum 4 pohár alkohol fog járni, nem akarjuk, hogy elrontsa a nagy napunkat egy részeg ember, aki nem tud ilyen állapotában viselkedni.2022. máj. 13. 16:06
41/146 anonim válasza:
Ennyi ember már kitesz egy törpfalut is.
42/146 anonim válasza:
Most azon kívül, hogy remélem, troll vagy, vágod ugye, hogy egy 192 fős társaság sacc fele telibe fogja sz.rni a hülyeségeiteket és végigfotózza majd az eseményt piros ingben, ugye? Mármint miután átadta az ajándékodat (nem az általad választott kutyamenhelynek, hanem neked) és (ha kell, saját zsebből) megrendelte az ötödik fröccsöt, mert esküvőn van. Ez egyszerűen ilyen, teljesen kár másra számítani és kikérni magadnak.
43/146 anonim válasza:
A mai magyar társadalmi valóságban és szokáskultúrában ez is éppen annyira reális elvárás, mint azt egészséges és racionálisan alátámasztható igényként megfogalmazni, hogy a nagypapó csak akkor jöhet az esküvőre, ha a zakójának a színe megy a székszoknyához...
Tényleg nem esik le?
44/146 anonim válasza:
Én csak sok szerencsét szeretnék kívánni a jövőbeli gyerekeid neveléséhez 😂😂😂
45/146 anonim válasza:
Nem szeretek előítéleteskedni meg gondolatolvasni, de nagyobb összeget tennék rá, hogy a pasid fixen leszarja, kin milyen színű ruha van.
46/146 A kérdező kommentje:
Voltam már olyan esküvőn, ahol a pár olyasmit kért, amivel nem értettem egyet, mégis maradéktalanul teljesítettem az óhaját, mert ez nem rólam szólt, hanem róluk, az ö nagy napjukról. Remélem, hogy mások is hasonlóképp tiszteletben tartják a mi óhajainkat.
2022. máj. 13. 17:29
47/146 anonim válasza:
Szuper vagy, türkiz szobrot neked! De teljesen fölösleges erre számítani a másik 191 vendég részéről. ✌️
48/146 A kérdező kommentje:
Nem, a pasim vágya volt kifejezetten a türkiz szín, én zöldet szerettem volna, végül ebben maradtunk.
2022. máj. 13. 17:31
49/146 anonim válasza:
Biztos túl nyomi vagyok ehhez, de nekem az esküvőm a vendégeim kényelméről és jó időtöltéséről is szólt, ha már megtiszteltek az idejükkel és támogatásukkal. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!