Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor adtátok oda a kívánságlistát, a meghívóval együtt szokás átadni?
Figyelt kérdés
Szeretnénk, ha mindenki türkiz színbe öltözne (férfiaknál az ing, nőknél a ruha legyen ilyen színű). Nem akarjuk, hogy fényképeket, videókat csináljon rólunk a násznép, arra ott lesznek a hivatásos fotósok, videósok, drónfelvétel is fog készülni. Kizárólag 14 év feletti vendégeket várunk, a kisgyerekeket mindenki hagyja otthon. Nem fogadunk el senkitől tárgyi ajándékot vagy pénzt, azt szeretnénk, hogy egy általunk megadott ügyet támogassanak a nekünk szánt összeggel. Mindenkinek maximum 4 pohár alkohol fog járni, nem akarjuk, hogy elrontsa a nagy napunkat egy részeg ember, aki nem tud ilyen állapotában viselkedni.2022. máj. 13. 16:06
31/146 anonim válasza:
Ha valóban nem troll a kérdés, ennyi visszajelzés után elgondolkodhatna a kérdező, hogy nem halva született ötlet-e ez a rugalmatlan, zsarnok koncepció...
32/146 A kérdező kommentje:
2020-ban lett volna az esküvőnk, 2 éve halasztgattuk a járvány miatt, pont a vendégeink érdekében,hogy mindenki el tudjon jönni egészségesen. Ha már ennyi időt és pénzt beleölünk, akkor legyen már olyan, amilyet megálmodtunk, lehessen már az, amit mi szeretnénk.
2022. máj. 13. 17:15
33/146 anonim válasza:
Értem én, hogy A Ti Tökéletes Nagy Napotok és hercegnő vagy meg minden, de az az 50-150 ember a ti tiszteletetekre és ünneplésetekre szán a hétvégéjéből egy egész napot (és sok anyagi ráfordítást). Szóval én valószínűleg nem ragaszkodnék hozzá, hogy a vendégeim kifejezetten baromnak tartsanak, de te tudod.
34/146 anonim válasza:
Az lesz, csak nem annyi emberrel, amennyivel szeretnétek.
35/146 A kérdező kommentje:
Nem gondolom,hogy irreális elvárásaink lennének, bármennyire is próbáljátok a racionális érvekkel alátámasztható vágyainkat kifigurázni. Voltunk számos esküvőn, van rálátásunk, hogy mi nem tetszett, mik azok, amiket semmiképp nem szeretnénk, hogy lsgyen a mienken.
2022. máj. 13. 17:18
36/146 A kérdező kommentje:
192 fővel számolunk egyelőre, ehhez még jöhet néhány plusz ember (nem tudjuk, hogy aki kb. fél éve van együtt a párjával, hozza-e, vagy inkább egyedül jön).
2022. máj. 13. 17:19
37/146 anonim válasza:
A nagyon-nagyon közeli rokonokon kívül, akik "kötelesek" tolerálni a már-már nevetségesen irreális igényeiteket, én nem nagyon számolnék a többi fővel...
38/146 anonim válasza:
Ez ilyen amerikai újhullámos esküvői trendek magyar közönségre erőszakolása. Persze, minden jogod megvan hozzá, de az a sok ember a ti kedvetekért gyűlik össze, tényleg ilyen szájízzel kell indítani? Értjük, hogy ezek neked valami megmagyarázhatatlan okból fontosak, de tényleg rá kell ezeket erőltetni az idős/ kisgyerekes / kisebb költségvetésű szeretteidre is?
39/146 anonim válasza:
"bármennyire is próbáljátok a racionális érvekkel alátámasztható vágyainkat kifigurázni"
Najó, ez vacak trollkodás. Kar, egész jól szórakoztam :D
40/146 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért nem kérünk, nem fogadunk el senkitől sem pénzt, mindenki tetszőleges összeggel, az anyagi helyzetéhez mérten támogathat egy nekünk fontos egyesületet.
2022. máj. 13. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!