Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A júliusi mosolyszünet óta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A júliusi mosolyszünet óta a párom szülei találkozni akarnak velünk. Elmondásuk alapján rendbe tenni jönnek! Mi legyen?

Figyelt kérdés

A történetem itt kezdődik: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..

Azóta boldogan élünk egy új helyen nélkülük és hónapok óta nem találkoztunk!

Ma reggel páromat felhívta az anyukája,közölte ,hogy jönnének Bp-re rendbe tenni a dolgokat és nem a múlton rágódni többet.Mind szép és jó de nem lett volna elvárható ha engem is felhívnak,közlik,hogy ez nem egy új merénylet ellenünk hanem megbánták stb...

Kikerülve engem közölték gyakorlatilag,hogy hajlandóak velünk találkozni.

Viselkedési tanácsokat szeretnék kérni?

Mit tegyek?

Mit mondjak?

Hogy kezeljem ezt a feszült helyzetet?

2012. nov. 7. 11:12
 71/92 A kérdező kommentje:

Eddig 2 karácsonyt töltöttünk együtt amit mindkét esetben 24.-én az ő szüleinél 25.-én átutazva az országot késő este az én szüleimmel érkezéssel ott töltöttük a 26-ot és vissza Bp.

Idén szeretném ha fordítva lenne és 24.-én az én családomnál lennénk.Elméletileg ezt megbeszéltük,de nyilván a szüleinél ez is kiveri a biztosítékot.

2012. dec. 7. 15:05
 72/92 anonim ***** válasza:
62%

Ha beszélsz velük ne menj át támadásba, csak nyugodt stílusban emlékeztesd őket arra, hogy nem te voltál az ki kijelentette, hogy többet nem akarja látni a másikat, nem te voltál az, aki köszönni se hajlandó, nem te voltál az, aki olyat szól, hogy "majd akkor szólalj meg ha kérdeznek" stb. Szép nyugodtan emlegesd nekik ezt, amíg nekik áll följebb.

Ezekre úgyse tudnak mit válaszolni, max próbálják terelni a témát, de abban ne legyél partner.

2012. dec. 7. 15:17
 73/92 anonim ***** válasza:
75%

Anyós sms-e szerintem kellően gonosz és kétértelmű ahhoz, hogy ha elmész, az is baj legyen, és ha nem, az is. (Hiszen nem említett név szerint, ha nem mész, te leszel, aki "nem szereti őket). Ezért is tartanám jó ötletnek, hogy most csak párod beszéljen velük, és csikarjon ki belőlük egyenes választ, hogy akarnak-e látni karácsonykor.

Eddig nem éltetek külön, most már igen. Természetes lenne, hogy kettesben szentestézzenek, hiszen jegyesek vagytok, akik együtt laknak.

2012. dec. 7. 16:45
 74/92 anonim ***** válasza:
Na, mi volt???
2012. dec. 8. 19:01
 75/92 anonim ***** válasza:

Szia

Na hogy telnek/tek az ünnepek? Sikerült valamit javítani a helyzeten?

2012. dec. 26. 12:03
 76/92 anonim ***** válasza:
Drukkoltunk, kérdező, mesélj, mi történt?
2013. jan. 5. 14:56
 77/92 anonim ***** válasza:

Szia

Van valami híred? Hogy vagytok?

2013. febr. 18. 08:58
 78/92 anonim ***** válasza:
Na van valami? Írj már!
2013. ápr. 2. 00:33
 79/92 A kérdező kommentje:

A történetem folytatódik !

Ennyi idő elteltével sem oldódtak meg a gondok!

Immár egy éve történt a gusztustalanság a párom szüleivel.

Azóta külön élünk a páromtól megvontak minden segítséget mint anyagilag mint érzelmileg egyaránt.

Nagyon ritkán megyünk hozzájuk,pár órára.

Ugyanis szeptembertől van egy kiskutyánk egy 1,5 kg-os csivaváról van szó,természetesen családtagként kezeljük egy légtérben van velünk és nagyon szeretjük.

Az anyuka kitalálta,hogy semmi esetre sem vihetjük le hozzájuk mert allergiás a kutyaszőrre,annak ellenére,hogy a családi házukban 2 kutyájuk is van.A pincében csinálnak esetleg neki egy kis helyet kb. a krumpli mellett.Ebbe nem mentünk bele.Furcsa helyzet,úgy érzem bármilyen állatunk lenne ő pontosan arra lenne halálosan allergiás.Ez azért lényeges mert így nem tudunk lemenni hozzájuk normálisan úgy,hogy mondjuk ott is alszunk stb...Ez nekem kevésbé fontos örülök,hogy végre nem terrorizálnak,viszont a páromnak nagyon nehéz,mivel szeretne kicsit beszélgetni a barátokhoz elmenni a szülőfalujában stb...

A párom lakása amiből 4 nap alatt kellett kiköltöznünk mert a szülők így akarták és ők a haszonélvezők még mindig üresen áll.

Látszólag szent a béke de mégsem adják ki a lakást és a páromnak sem engedik, bútorokat pedig nem lehet elmozdítani pedig azok az ő bútorai.

A 3 új zár a lakáson még mindig fent van és kulcsot nem kapott hozzá.

Megváltozott a hozzáállásuk a párommal kapcsolatban is.

Már nincsenek meghitt beszélgetések köztük hallgatnak mélyen mindenről , viszont ha nem hívja fel őket 3 naponta akkor megsértődnek és követelőznek.

Sehogy sem lehet normálisnak nevezni a helyzetet.

Velem nem foglalkoznak levegőnek néznek,soha nem kérdezik meg,hogy vagyok ,nem kezdeményeznek beszélgetést inkább megtűrnek az anyukája cinikusan mosolyog.

Nagyjából ennyi történt.

A karácsony pedig úgy telt ,hogy 26.-án feljöttek hozzánk Bp-re fintorogtak a lakásunkban undorral nézték a kiskutyát, kiosztották az ajándékokat.

Ez volt a legviccesebb,kaptam egy dm-es dove csomagot: sampon,szappan tusfürdő

A párom pedig ruhákat cipőket 4 csomag kozmetikumot utalványokat .pénzt stb…

Igázából nem az ajándék érdekelt hanem a bunkóság ahogy ezt csinálták.

Pl:Itt van kisfiam még ez is a tiéd meg még ez is meg ez is…

Készítettem egész délelőtt az érkezésükre: leves,főételek,sütemények

Anyukája pedig hozott otthonról komplett ételeket és még italt is maguknak

Pfff

Nagyon durva volt.

2013. júl. 23. 15:30
 80/92 anonim ***** válasza:
68%
"Oszd meg és uralkodj" elven dolgozik anyósod, okos taktika tőle, de ha összezártok előtte, nem lehet gond belőle. Párod hogy bírja?
2013. júl. 24. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!