Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A júliusi mosolyszünet óta a párom szülei találkozni akarnak velünk. Elmondásuk alapján rendbe tenni jönnek! Mi legyen?
A történetem itt kezdődik: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Azóta boldogan élünk egy új helyen nélkülük és hónapok óta nem találkoztunk!
Ma reggel páromat felhívta az anyukája,közölte ,hogy jönnének Bp-re rendbe tenni a dolgokat és nem a múlton rágódni többet.Mind szép és jó de nem lett volna elvárható ha engem is felhívnak,közlik,hogy ez nem egy új merénylet ellenünk hanem megbánták stb...
Kikerülve engem közölték gyakorlatilag,hogy hajlandóak velünk találkozni.
Viselkedési tanácsokat szeretnék kérni?
Mit tegyek?
Mit mondjak?
Hogy kezeljem ezt a feszült helyzetet?
Mi az, hogy bejelentik, hogy jönnek? Talán meg kéne kérdezni, hogy mikor vagytok hajlandóak fogadni őket?
Én tuti biztos, hogy kimért lennék akkor is hason csúsznának. az amit írtál először, az nagyon durva volt.
és nehogy ott ugrálj körülöttük, hogy mit kérnek stb! Jöjjenek be, mondják el mit akarnak, aztán húzás haza.
Egyeztessetek előre a pároddal, hogy mit vagytok hajlandók tolerálni, és mit nem. Ne felejtsd el: nekik van veszítenivalójuk, azért is akarnak békülni. Te vagy nyerő helyzetben.
Viszont arra is számíts, hogy nem bánták meg a múltat, és semmivel sem szeretnek téged jobban, mint korábban (sőt), csak felfogták, hogy tényleg elveszítik így a fiukat. Ha csak a legkisebb mértékben is újrakezdik a piszkálódást (akár most, akár a későbbiekben), azonnal ismét mosolyszünet és hírzárlat. Csak ebből fognak érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!