Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A júliusi mosolyszünet óta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A júliusi mosolyszünet óta a párom szülei találkozni akarnak velünk. Elmondásuk alapján rendbe tenni jönnek! Mi legyen?

Figyelt kérdés

A történetem itt kezdődik: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..

Azóta boldogan élünk egy új helyen nélkülük és hónapok óta nem találkoztunk!

Ma reggel páromat felhívta az anyukája,közölte ,hogy jönnének Bp-re rendbe tenni a dolgokat és nem a múlton rágódni többet.Mind szép és jó de nem lett volna elvárható ha engem is felhívnak,közlik,hogy ez nem egy új merénylet ellenünk hanem megbánták stb...

Kikerülve engem közölték gyakorlatilag,hogy hajlandóak velünk találkozni.

Viselkedési tanácsokat szeretnék kérni?

Mit tegyek?

Mit mondjak?

Hogy kezeljem ezt a feszült helyzetet?

2012. nov. 7. 11:12
 21/92 A kérdező kommentje:
Mi a történet nálatok??
2012. nov. 12. 10:55
 22/92 anonim ***** válasza:
82%
Ez szörnyű! Nem is tudok mit mondani erre:S Szerintem ha te nem is, de a párod mindenképp menjen el szakemberhez (pszichológus, kapcsolati tanácsadó stb...), hogy ezt fel tudja dolgozni, hisz szereti a szüleit, de téged is. Ez még a legerősebb embert is felörőlné. Hol élnek ezek?????
2012. nov. 12. 11:09
 23/92 A kérdező kommentje:

Csak őrlődünk,szenvedünk és ezt tudják nagyon jól.

Kivárják,hogy rámenjen a kapcsolat...:-((

2012. nov. 12. 11:16
 24/92 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy szerintem nem is szeretik akkor igazán a párodat, ha úgy cselekszenek, hogy ne lehessen boldog. Nem kötelező szeretni a gyerekünk választottját, de illik nem kimutatni, mert elsőnek kéne lennie a gyerek boldogságának. (Kivétel persze ha az illető csak kihasználja/bántja, de erről nálatok szó sincs.)Mindenesetre te ne szidd őket,mert akkor nem leszel náluk jobb, irányítsd a párod egy független szakemberhez, aki kivülállóként lehet hogy tud megoldást javasolni. Ti ebben túlságosan benne vagytok érzelmileg, és ha van is racionális döntés, nem biztos hogy eszetekbe jut. Kitartás!
2012. nov. 12. 11:22
 25/92 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat
2012. nov. 12. 11:57
 26/92 anonim ***** válasza:
76%
na, hát nálunk a következő volt. A mi családunkban volt a lány, nem volt már éppen kamasz olyan 30 körül. A barátja is. A barát szülei ugyanazt csinálták amit most veled csinálnak. Meg akarták akadályozni a templomi esküvőt, előtte való nap lemondták az esküvőt a papnál a menyasszony nevében. Aztán valami balhét rendeztek az esküvőn. Aztán befenyegették a fiút, hogy kitagadják ha elveszi a csajt. Mégis elvette, onnantól kezdve nem tartották a kapcsolatot. Aztán olyan 7-8 év múlva megromlott a házasság, a szülők is megjelentek újra. Ők most válnak, a fiú meg visszatalált a szülőkhöz.
2012. nov. 12. 12:03
 27/92 A kérdező kommentje:

Atya Úr Isten!!!

Azért ez sem semmi!!

2012. nov. 12. 12:07
 28/92 anonim ***** válasza:
82%
hát az nem semmi :( de jól tetted, hogy felálltál és nagy szerencséd van, hogy a párod is így döntött. tudom, hogy szenved, előbb - utóbb ők ki fognak békülni, de neked ezek után nem kötelességed tartani velük a kapcsolatot. hihetetlen milyen emberek vannak. És számomra ami még megdöbbentő, hogy rendben, hogy idősebbek, mint te és a szüleid lehetnének, de egyrész nem azok, másrészt te is felnőtt ember vagy, ne akarjanak már gyerekként kezelni, saját véleményed van, ennyi erővel te is mondhatnád ugyanezt nekik.
2012. nov. 12. 12:40
 29/92 anonim ***** válasza:
76%
Aztán a legdurvább részt nem is írtam le, mert nem akarom, hogy esetleg felismerhetőek legyenek. Ha akarod priviben leírom, hogy tudd mire számíthatsz még. na persze nem törvényszerű, minden eset más, de előfordulhat.
2012. nov. 12. 12:48
 30/92 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra is ,hogy írok nekik egy sms-t vagy egy levelet vagy nem tudom.Szívem szerint nagyon szívesen képbe állítanám.De azt hiszem semmi értelme nem lenne.
2012. nov. 12. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!