Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A júliusi mosolyszünet óta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A júliusi mosolyszünet óta a párom szülei találkozni akarnak velünk. Elmondásuk alapján rendbe tenni jönnek! Mi legyen?

Figyelt kérdés

A történetem itt kezdődik: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..

Azóta boldogan élünk egy új helyen nélkülük és hónapok óta nem találkoztunk!

Ma reggel páromat felhívta az anyukája,közölte ,hogy jönnének Bp-re rendbe tenni a dolgokat és nem a múlton rágódni többet.Mind szép és jó de nem lett volna elvárható ha engem is felhívnak,közlik,hogy ez nem egy új merénylet ellenünk hanem megbánták stb...

Kikerülve engem közölték gyakorlatilag,hogy hajlandóak velünk találkozni.

Viselkedési tanácsokat szeretnék kérni?

Mit tegyek?

Mit mondjak?

Hogy kezeljem ezt a feszült helyzetet?

2012. nov. 7. 11:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/92 anonim ***** válasza:
62%
szia. végigfutottam a sztorin, hát ez nagyon durva. Aki azt írta hogy egy eszköz vagy ebben, annak nagyon igaza volt. Ha te nem lennél, vagy lelépnél, a következő nővel ugyanezt csinálnák. Ha nem lenne következő nő, akkor találnának más ürügyet a fiuk élete feletti kontrollra. mert ez az egész az ellenőrzésről szól. Valami komoly mentális gebasz lehet náluk. Megértem, hogy a párod szereti a szüleit, ez természetes érzés, és csak tovább komplikálja az egészet. Ha teheted, vedd meg Susan Forward Mérgező szülők c könyvét és nyomd a párod kezébe. Ezzel párhuzamosan (mert amúgy ez nem olyan egyszerű olvasmány, hogy egyedül neki lehessen állni) sürgősen kezdjetek el terápiára járni, mert ezt nem lesztek képesek magatoktól kezelni. A terápiára nem miattatok lesz szükséeg hanem mert egy ilyen helyzet kezelése csak szakember segítségével történhet.
2014. febr. 10. 17:36
 92/92 anonim ***** válasza:
Mi újság Veletek? Megvolt az esküvő?
2016. jan. 17. 11:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!