Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A júliusi mosolyszünet óta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A júliusi mosolyszünet óta a párom szülei találkozni akarnak velünk. Elmondásuk alapján rendbe tenni jönnek! Mi legyen?

Figyelt kérdés

A történetem itt kezdődik: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..

Azóta boldogan élünk egy új helyen nélkülük és hónapok óta nem találkoztunk!

Ma reggel páromat felhívta az anyukája,közölte ,hogy jönnének Bp-re rendbe tenni a dolgokat és nem a múlton rágódni többet.Mind szép és jó de nem lett volna elvárható ha engem is felhívnak,közlik,hogy ez nem egy új merénylet ellenünk hanem megbánták stb...

Kikerülve engem közölték gyakorlatilag,hogy hajlandóak velünk találkozni.

Viselkedési tanácsokat szeretnék kérni?

Mit tegyek?

Mit mondjak?

Hogy kezeljem ezt a feszült helyzetet?

2012. nov. 7. 11:12
 11/92 anonim ***** válasza:
85%

Hű... Szép kis anyóst fogtál ki. Sajnállak nagyon.

Tényleg beszéljétek meg pároddal előtte, hogy mit toleráltok, mit nem. Pl hogy bármi feléd irányuló negatív megjegyzésre ott hagyjátok őket.

Bocsánatot kérni szerintem tuti nem fognak egyébként. MAx úgy csinálnak, mint ha nem is történt volna semmi.

Én ha ebben a helyzetben lennék, kicsit félnék a béküléstől... Hogy nem fogják e utána a hátam mögött telebeszélni a fejét a fiuknak :(

2012. nov. 7. 17:44
 12/92 anonim ***** válasza:
88%
Ha tudod, írd le mi volt. Szerintem másnak is jól jönnek a tapasztalatok:)
2012. nov. 8. 12:44
 13/92 anonim ***** válasza:
86%
Azért viselkednek így mert "elveszed" tőlük az egy szem pici fiukat. Vannak ilyen szülők akik ezt nem tudják elfogadni, na anyósodék is pont azok akik csak akkor fognak érteni a szóból ha nem kedveskedsz hozzájuk. Akkor még pluszba le is néznének, és fölényben éreznék magukat. Legyetek határozottak :)
2012. nov. 8. 20:40
 14/92 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem semmi fura nincs abban, hogy a saját gyereküket hívták fel ezzel.
2012. nov. 8. 22:35
 15/92 anonim ***** válasza:
76%
Miért nem válaszolsz, kérdező? Kaptál valakitől jó tanácsot? Hogy fogsz reagálni? Elmentek a találkozóra?
2012. nov. 10. 20:34
 16/92 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hát megtörtént a találkozó.Iszonyatos volt.

Tartottam tőle,és mindketten feszülten érkeztünk meg a párommal.Ők már ott voltak.

Ami történt:

Nekem egyáltalán nem köszöntek és el is fordultak.

Páromat ölelgették és úgy viselkedtek mintha ott sem lennék.Elkezdték kérdezni a páromat,hogy hogy van,mi a helyzet a munkahelyén stb...

Ő pedig megkérdezte,hogy mégis,hogy gondolják,hogy úgy tesznek mintha semmi sem történt volna.

Az anyukája közölte,hogy egyértelmű,hogy ebben a helyzetben NEKIK vannak sérelmeik nem akarnak a múlton rágódni vissza akarják kapni a fiúkat a Régi fiukat.

Mikor párom mondta,hogy ugyan már elfelejtettétek,hogy mit műveltetek velünk?

Erre azt mondták,hogy sajnálják,hogy ő ezt ilyen rosszul élte meg de igazuk volt és nincs erről mit beszélni.

Én annyit mondtam,hogy azért ez nem ilyen egyszerű és nem így vannak a dolgok!

Az anyukája közölte,hogy csak akkor szóljak ha kérdeznek...

Apukája pedig,hogy az senkit sem érdekel ,hogy én mit mondok.

Miattam van minden,hogy a fiúk nem jár haza és otthon anyukámnak mondjam ha valami nem tetszik,ne nekik.

Nagyon undorító és megalázó volt.

Nem is értem miért jöttek el így.

Egy eszközként használtak,hogy a fiuk odamenjen.

Egyáltalán nem békülni és rendbe tenni jöttek.

Iszonyat érzés,hogy ennyire gyűlölnek,pusztán azért mert a gyereküket szeretem.

Ja és hozzátették,hogy az eljegyzésünk sem valódi szerintük,mivel őket az eseményről csak utólag értesültek.

Miért talán ott kellett volna lenniük abban a pillanatban amikor megkérték a kezem?

Nagyon durva!

Még sértegettek egy kicsit aztán én felálltam és közöltem,hogy elég volt,ezt nem hallgatom tovább,párom felé fordultam akki vette a lapot öltözött és kijelentette,hogy semmi értelme nem volt,hogy találkoztak és ő sem hallgatja tovább.Anyukája még hozzá tette.Nem,kisfiam,te itt maradsz és kész mert ha nem nagy baj lesz.

De nem maradtunk...

Hazamentünk

Párom is ki van és is átsírtam a hétvégét. Nem így terveztük

2012. nov. 12. 10:33
 17/92 anonim ***** válasza:
88%

Anyám, hát nem hiszem el, hogy ekkora tapló, tirpák emberek vannak. Többet ne sírj miattuk, örülj, hogy olyan párod van aki ezt nem hagyta és eljött veled. Sok olyan ideggyenge pasi van ám, akit a szülei tudnak rángatni! A tied legalább nem olyan.

felejtsd el a nyomikat, ne törődj velük. Nehogy már neked legyen rossz kedved a két köcsög miatt. Jól megkapták, hogy a fiúk otthagyta őket!

2012. nov. 12. 10:40
 18/92 A kérdező kommentje:

Mindent megtesznek azért ,hogy szétválasszanak bennünket.

Nem fogják abba hagyni .

Nem bánnak semmit.A párom is szenved.Szereti a szüleit.

A szülők meg megszokták,hogy úgy rángatják a fiukat ahogy akarják.

Tudják hogy ez nagyon rossz a gyereküknek és elmennek a végsőkig.

Mit lehet itt még tenni???

Valaki hallott már hasonlóról???????????

Segítsetek.

2012. nov. 12. 10:46
 19/92 anonim ***** válasza:
76%
Én hallottam ilyenről, pontosan a mi családunkban van egy ilyen sztori. Egyébként tudni, hogy mi bajuk van veled?
2012. nov. 12. 10:53
 20/92 A kérdező kommentje:

Döbbenetes de nincs konkrét ok!

Annyi,hogy elveszem a fiukat és vissza akarják követelni...

Egy tárgyként kezelik a páromat.

2012. nov. 12. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!