Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért büdös a házimunka a mai nők jelentős részének?
5 párkapcsolatom volt eddig, ebből csupán egyetlen nőnek nem okozott gondot az a leosztás, hogy amíg én dolgozok és viszem a pénzt haza, én elvárom tőle, hogy legalább rend legyen. Ha főzni nem akar, vásárolhat kész ételt is. A többi 4 vagy húzta a száját és csak féligmeddig foglalkozott azzal, hogy ne egy putriban éljünk, vagy egyenesen gyűlölte a házimunkát és meg is mondta a szemembe, hogy túl sokat várok el, igazán segíthetnék neki napi 8-10 óra munka után, mert ő egész nap edzésen volt (másfél óra).
Mint az talán kiderült a fentiekből, nem arról van szó, hogy döglök a tv előtt egész nap a farkamat verem, az asszony meg csak hozza a sört. De az ne legyen már, hogy én megteremtem a kényelmet és biztonságot, mire a kisasszony ha éppen fel is emeli a formás kis fenekét, egy 20 perc takarítást követően már játssza a mártírt, hogy ő mennyire fáradt. Más is találkozott már ilyennel, vagy csak én vonzom be az ilyen fajta nőket? 28/f
Milyen biztonságot teremtesz meg?
28 éves korodra az 5. nőt költözteted magadhoz, azaz 1-2 évig tartanak legjobb esetben a kapcsolataid.
Fizeted a TB-jüket, nyugdíjjárulékukat is? Milyen biztonság az, ahol 1-2 év után semmi nélkül, + a munkaerő piacról kiesve távozik a nő? Barátnőnek nem mondanám, inkább kosztért és lakhatásért tartott bejárónők extra szolgáltatást nyújtva. Nos, ez nem igazán nyerő felállás egy nőnek.
Alapból semmi közötök nem lenne hozzá, de elmondom, hogy eme 5 kapcsolatom közül a legrövidebb 1 év volt, a leghosszabb 4 és fél...teljesen mindegy, hogy ki vetett véget ezeknek, mert soha nem egó-protézist kerestem magam mellé, hanem igazi társat. Mindegyikükkel úgy álltam hozzá, hogy ebből akár életreszóló dolog is lehet, csak hát nem így jött össze, de amikor elmentek, egy kivtelével mindegyiküknek felajánlottam, hogy szóljon, ha sz.rban van tudok neki segíteni. Miért gondoljátok ti megalázott, fiatalon már kiégett harcos feministák, hogy lenne annyi bőr a képemen, hogy a gyerekeimről és az anyjukról nem gondoskodnék, ha mondjuk nem is élnének már velem. Honnan veszitek a bátorságot, hogy azt meritek mondani, én csak cselédet akarok? Hogy nem tartom többre a nőket, mint egy felmosórongyot?
Mert szerintetek nem férfi a férfi, ha otthon él az anyjával, ha szeret játszani számítógépen, ha nem sportol, ha csóró, ha nincsenek céljai és nem hangoztatja ezeket hatalmas pofával, de ha mindez megvan, kényelem, kocsi és felhőtlen élet lehetősége, akkor már rögtön cselédnek érzitek magatokat mi? Csoda, hogy nem ég le a képetekről a bőr, pontosan olyan nők vagytok, akiket kifogtam eddig...
"pontosan olyan nők vagytok, akiket kifogtam eddig..."
Ezt erősen kétlem. Nem vagyok más pénzére rászorulva és nem is mennék bele egy általad vázolt kapcsolatba.
Öt kapcsolat, legrövidebb egy, leghosszabb négy és fél. Ez két kapcsolat, 5 és fél év. Plusz három kapcsolat, egy évnél valamivel hosszabbak, de ha csak egy év és egy napot számolunk ide, az összesen 8 és fél év. 28 évesen.
Ha egyik punciból a másikba mentél, akkor is 19 voltál, mikor kezdted... már itt is képes voltál eltartani a miss pitsákat?
"pontosan olyan nők vagytok, akiket kifogtam eddig"
Pont nem, mert mi dolgozunk, nem apuci tart el.
28 eves vagy. Na felsorolom, hogy 25 eves nokent mit varnek el egy "fullextras" pasitol. De elotte en mit tudok adni: fozok, mosok, takaritok. Ez evidens es termeszetes. 8 orat dolgozok, neha egyfolytaban 6-7 napokat. Ezen kivul otthoni melom is van. A 8 oras munkambol vigan megelek, a plusz munka hobbi szinten megy. Szeretek nyaralni menni. Sajat penzbol vettem 3 eves autot, jol kifogtam szerencsere, kozepkategorias es a haromnegyedevel "ugrottam be". Hazba van beugrom. Alberletben elek meg, de kertes hazba fogok koltozni 5 ev mulva terveim szerint (ha minden ilyen jol halad). Eves szinten megyek kulfoldre tengerpartra nyaralni. Nem leszek cseled. Nem leszek senki penzes zsakja. A csalad szent es serthetetlen. Allatokat imadom es mindig is lesz minimum kutyam. Szeretek kerteszkedni. Nem fozok minden nap, altalaban 2-3 napra elore fozok. Honaponta egyszer lemegyek a piacra, teletolom az autot mindennel, majd hetente egyszer tartok nagyobb bevasarlast olyanokbol, ami kell es romlando. Termeszetesen szokott ugy lenni, hogy valami nincs otthon... :D
Mit varok el egy pasitol: Ne anyucitol kelljen kikonyorognom. Konkret tervei vannak. Szeretne csaladot. O is dolgozik. Ha kell, bevasarol. Szabadidonktol fuggoen MINDKETTEN takaritunk. Plusz tulajdonsag, ha tud fozni. Nem erdekel, ha nincs auto. Szeressen kirandulni, nyaralni. 28evesen mar legyen "multja" (nem a himringyosaga erdekel). Nem kell, hogy cegvezeto legyen. Nem erdekel, ha nem gazdag. Ha torekvo szemelyiseg, akkor mar feltud mutatni valamit ennyi idosen. Nem erdekel, ha nem sportol. Nem kedvelem a fuszal vekony palikat, ne legyen duci, de lehessen rajta mi fogni. Nem varok el romantikat, de ha van, az plusz. Bar ne legyen tul nyalas sem :D Es a neheze: Ne jarjon el kulon bulizni. Persze sorozes a haverokkal mas. Ne legyen titok. Mindent beszeljen meg velem. Ne nozzon. Nem erdekel olyan, hogy maganszfera. Ha gyanus valami, ugy is mindent felforgatok es a legelso megmozdulasnal repul az urge. Ha tenyleg en vagyok az egyetlen, ugy se leszek FBI ugynok :D Hja es ez nem kisajatitas :)
Szoval ennyi.
Szerintem az az igazi férfi, aki szeret, tisztel, társként tekint rám. Aki támogat a céljaim megvalósításában. Aki partner az életben és a gyereknevelésben. Aki mellettem áll.
Aki nem akar eltartani (vicces is lenne 2 diplomával, ha még engem akarna eltartani), hanem örül a szakmai sikereimnek és inspirál. Akivel egyenlően meg tudom osztani a házimunkát és a gyereknevelést. Aki nem tőlem várja el, hogy 3 évet otthon üljek/gyermek, hanem hajlandó ő maga is eljönni pár hónapra legalább; aki eljön táppénzre, ha beteg a gyerek; aki ugyanúgy viszi-hozza oviba-isibe, mint én. Aki ugyanúgy képes rugalmas vagy félmunkaidőt vállalni a kedvéért, ha csak úgy oldható meg, illetve csökkenteni az óraszámán, és nem csak tőlem várja el, hogy ezt megtegyem. Aki ugyanúgy főz nekem, mint én neki, és aki ugyanúgy tiszta lakással vár haza, ha ő ért haza előbb mint én.
Na ilyen nekem a férfi, a férjem.
Bár nem is Mucsaröcsögén élünk mint a kérdező, hanem Németországban, ahol tök elfogadott, hogy a férfi is otthon marad a kisbabával, főz-mos és gondoskodik a feleségéről és a családról, és mindent megosztanak...
"vagy egy hasonló balek"
Lehet, hogy a putriban, ahol laksz, a puncik elvárják az eltartást, normális nő dolgozik. Nekem nagymamám is dolgozott, úgyhogy valami nagyon fura ember lehetsz, ha nem hallottál még dolgozó nőről, cuncus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!