Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért büdös a házimunka a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért büdös a házimunka a mai nők jelentős részének?

Figyelt kérdés

5 párkapcsolatom volt eddig, ebből csupán egyetlen nőnek nem okozott gondot az a leosztás, hogy amíg én dolgozok és viszem a pénzt haza, én elvárom tőle, hogy legalább rend legyen. Ha főzni nem akar, vásárolhat kész ételt is. A többi 4 vagy húzta a száját és csak féligmeddig foglalkozott azzal, hogy ne egy putriban éljünk, vagy egyenesen gyűlölte a házimunkát és meg is mondta a szemembe, hogy túl sokat várok el, igazán segíthetnék neki napi 8-10 óra munka után, mert ő egész nap edzésen volt (másfél óra).

Mint az talán kiderült a fentiekből, nem arról van szó, hogy döglök a tv előtt egész nap a farkamat verem, az asszony meg csak hozza a sört. De az ne legyen már, hogy én megteremtem a kényelmet és biztonságot, mire a kisasszony ha éppen fel is emeli a formás kis fenekét, egy 20 perc takarítást követően már játssza a mártírt, hogy ő mennyire fáradt. Más is találkozott már ilyennel, vagy csak én vonzom be az ilyen fajta nőket? 28/f

2017. márc. 4. 19:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen férfinak én se főznék. Mondjuk első randiig se jutnánk el, az is igaz.
2017. márc. 6. 09:43
 52/69 anonim ***** válasza:
0%

Engem a saját korosztályom lep meg (21-26éves jelenleg) hogy kb lenéznek hogy tudok főzni és szeretek is, takarítok, mosogatok, mosok, stb. Hogy ők nem csinálnák az biztos, a tojást pl a legtöbb undorítónak tartja!! Hogy a kupon-napokon a kuponok nagy részéből nem sminket és ruhát veszek hanem felhasználom a mosogatószer, stb kupont sőt a páromnak is veszek valamit ilyenkor pluszba, meglepetésként és hogy takarékoskodunk. "Ő képtelen lenne rá, inkább elkölti az összes pénzét" mondattal. Persze ha valami gondjuk van szeretnének megkeresni, hogy segítsek, de le lettek építve, de hogy tényleg ritkaságnak számít ez ma már...

Mivel mi mindketten dolgozunk, de én főzök, intézem a számlákat, stb, mert a párom nem főz, nem tud és csak rossz emlékei vannak, a munkaideje se jó ilyesmire, elfogadtam ezt, plusz hogy ő szeret frisset enni, így nekem azzal a 2-3 órával kevesebb a munkaidőm, ebben megegyeztünk. Viszont nem nézek ki annnnyira hű de jól, vékony, kevésbé izmos vagyok sajnos, mert edzeni max hétvégén van időm, nehezen épül rám izom és babaháj, utóbbi általában rossz helyre :D addig pedig lépcsőzök csupán, napi 6-8x 4 emeletet. Ez van.

2017. márc. 6. 15:05
 53/69 anonim ***** válasza:
100%

Te vonzod be ezeket a nőket. Én a helyedben inkább azon aggódnék, hogy miért akarsz mindenáron olyan nőt akit irányíthatsz, aki kiszolgáltatja magát a te kényednek kedvednek. Mert "a nő maradjon otthon wct pucolni, porontyokat nevelni, míg a férfi dolgozik" modell kb ezt jelenti.

Irányításmániás vagy. Ettől érzed felsőbbrendűnek magad, más fegyver nincs a kezedben, úgy mint férfiasság, vagy hasonló. Ugyanakkor elkényezteted a nőidet azzal, hogy kitartod őket, és lusták lesznek, avagy már eleve azok nagy eséllyel. Hisz melyik elmeroggyant nő menne bele abba, hogy élősködik, kiszolgáltatja magát anyagilag? Az aki eleve igénytelen, lusta, buta. És aki igénytelen, az bizony a környezetére is az.

Szóval vagy összekaparsz valami normális nőt aki dolgozik, és ketten vezetitek a háztartást, vagy tovább cserélgeted a muffokat akiknek fizetsz azért, hogy széttegyék a lábukat. Merthogy mást nem nagyon csinálnak, és retekben élsz tovább. Esetleg te megfogod a rongyot és tisztává varázsolod az otthonodat. De várj nem, ez nem jó, hisz NEKED büdös a házimunka, azt csinálja meg más:)

Mi mindketten dolgozunk. Nálam volt olyan, hogy munkanélküliként otthon kellett lennem, míg nem találtam melót, de amíg otthon voltam, minden házimunkát én csináltam, ez nekem természetes volt. Nem mondom, hogy szeretek takarítani, mert ez nem igaz, szívesebben foglalkoznék mással, ha lehetne, de megcsináltam, mert igényes vagyok a környezetemre, nem szeretek mocsokban élni, és mert a férjem dolgozott egyedül. Aztán amikor lett megint munkám, úgy folytatódott minden mint az álláskeresés előtti időkben. Mindketten dolgoztunk, így mindketten végeztünk házimunkát is. Abba sosem mennék bele hogy a férjemen élősködjek csak úgy...ennél többre tartom magam.

Szóval igen, te választasz igénytelen nőket, akik melletted és az eltartásod mellett teljesen ellustulnak. Szerintem más lenne a helyzet, ha olyan nőt választanál, aki dolgozna, lenne munkája, és ezt te nem akarnád elvenni tőle.

2017. márc. 8. 16:30
 54/69 A kérdező kommentje:

53 - Szóval hiányzik belőlem a férfiasság. Nézzük csak:

- határozott vagyok, jó érdekérvényesítő képességgel

- összefogom a dolgokat

- eleget keresek ahhoz, hogy magamon kívül még egy családot is el tudjak tartani

- jól nézek ki

- elvileg még az ágyban is jó vagyok

Ezek után definiáld már nekem kérlek, hogy számodra mi a férfiasság, mert k..vára érdekelne? Valóban olyan szemét dolog a teljes kényelem és biztonság biztosítása mellett, hogy elvárom, hogy legyen rend? Munka után még edzeni is járok, hiszen az álompasi legyen még izmos is.

Én inkább azt látom, hogy a hozzád hasonló genderfasiszta, öntudatos nőcskéknek csak elvárásai vannak, de hírből sem ismerik a "tartozik" rovatot. Igen, nyilvánvalóan igénytelen nőket fogtam ki, de a soraid hűen bizonyítják, hogy te sem vagy kivétel.

2017. márc. 8. 16:46
 55/69 anonim ***** válasza:
97%
Neked ennyi a férfiasság? Mert ez kivétel nélkül bennem, egy nőben is megvan.
2017. márc. 8. 16:48
 56/69 A kérdező kommentje:
Akkor sorold már légyszives, baromira érdekelne, mert idehányni, hogy hülyeség a legegyszerűbb dolog...sorold már te tökéletes nő, akinek punci van a lába közt és azt hiszi, ez bőven elég!
2017. márc. 8. 16:52
 57/69 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok tökéletes, ezt egyszer sem mondtam.

Szerintem nem létezik férfiasság vagy nőiesség, mindkettő egy társadalmilag kitalált fogalom, hogy a "helyükön tartsuk" az embereket. Mert a többség birka, és a birkákat zavarja, ha nem lehet általánosítani.

Csak sima tulajdonságok vannak. Szerinted te férfias vagy a jó külső, jó töcskölés, pénz és határozottság miatt. Ez mitől kizárólag férfias?

2017. márc. 8. 17:36
 58/69 anonim ***** válasza:
100%

Határozott vagy, sokat keresel, szerinted jól nézel ki és elvileg még az ágyban is jó vagy. Akkor valami mégsem stimmel, hisz annak ellenére mennyire jó pasinak képzeled magad, mégsem találsz olyan nőt aki megfelel számodra, csak olyat aki szeret retekben élni, annyira igénytelen.

Te jöttél ide sírni egy oldalra idegen embereknek, hogy nem találsz olyan nőt amilyen az elvárásaidnak megfelel, miért is kell akkor beszólogatni? Azért mert valaki megírja az igazat? Nevezetesen azt, hogy ezeket a nőket te magad választod! Ez az igazság. Vagy mindenki aki nem veled ért egyet hülye? Akkor teljesen feleslegesen kérdezel, ha nem válaszokat vársz, hanem önigazolást keresel.

2017. márc. 8. 20:02
 59/69 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, a lényeg lemaradt: férfiasság! Az számomra nem férfi, aki inkább kitart egy élősködőt, hogy az a cselédje legyen és irányíthassa, minthogy egy egyenrangú társat válasszon magának. Alsóbbrendűnek tartod a nőket, és ezért akarod otthon tartani azt akit kiválasztasz, csak hát visszanyalt a fagyi.
2017. márc. 8. 20:11
 60/69 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, kérdező, hogy egyfelől alapból lenézed a nőket, és igazából cselédet keresel partner helyett, másfelől pedig azzal próbálod magad intellektuális lényként eladni, hogy megtanulsz egy szót (ld genderfasizmus), és minden kommentedben leírod, hátha valaki okosnak gondol majd.

Mindkét út téves. Nagyon.

2017. márc. 8. 22:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!