Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért büdös a házimunka a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért büdös a házimunka a mai nők jelentős részének?

Figyelt kérdés

5 párkapcsolatom volt eddig, ebből csupán egyetlen nőnek nem okozott gondot az a leosztás, hogy amíg én dolgozok és viszem a pénzt haza, én elvárom tőle, hogy legalább rend legyen. Ha főzni nem akar, vásárolhat kész ételt is. A többi 4 vagy húzta a száját és csak féligmeddig foglalkozott azzal, hogy ne egy putriban éljünk, vagy egyenesen gyűlölte a házimunkát és meg is mondta a szemembe, hogy túl sokat várok el, igazán segíthetnék neki napi 8-10 óra munka után, mert ő egész nap edzésen volt (másfél óra).

Mint az talán kiderült a fentiekből, nem arról van szó, hogy döglök a tv előtt egész nap a farkamat verem, az asszony meg csak hozza a sört. De az ne legyen már, hogy én megteremtem a kényelmet és biztonságot, mire a kisasszony ha éppen fel is emeli a formás kis fenekét, egy 20 perc takarítást követően már játssza a mártírt, hogy ő mennyire fáradt. Más is találkozott már ilyennel, vagy csak én vonzom be az ilyen fajta nőket? 28/f

2017. márc. 4. 19:15
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
91%

Mindig olyan nőt fogsz ki, akit neked kell eltartani?

Bocs, de nő létemre így én sem értem, hogy miért nem takarít ki. Ha a nő is húzza az igát és dolgozik, akkor nyilván mindkettőtöknek ugyanolyan szinten lenne elvárható a házimunka, vagy fogadhatnátok takarítónőt, de így elég érdekes a helyzet.

Nekem úgy tűnik, hogy látják, hogy van pénzed, aztán kihasználnak.

2017. márc. 4. 19:18
 2/69 anonim ***** válasza:
87%
Egyrészt mit vársz, ha hercegnőkkel kezdesz? Ne az edzőteremben válogass, hogy melyiknek formás a feneke, ha másfélét akarsz. Másrészt ezt tényleg maximum akkor várhatod el, ha ténylegesen csak te dolgozol, a nőnek meg csak ez a dolga, semmi más.
2017. márc. 4. 19:20
 3/69 anonim ***** válasza:
86%
Te vonzod be ezt a típust.
2017. márc. 4. 19:20
 4/69 anonim ***** válasza:
94%
Pill, hozom a popcornt.
2017. márc. 4. 19:21
 5/69 anonim ***** válasza:
78%
De miért ugyanolyan tipusú csajokat választasz be magadnak, ha már tudod milyen nő nem felel meg neked?
2017. márc. 4. 19:22
 6/69 A kérdező kommentje:

Hozd a popcornt :D

Nem oltogatni akarom a nőket, nyilván nem mindegyik ilyen, csak a jelentős részük. Volt a barátnőim között konzervatív, helyes lány, nem fitness-királynő, neki se tetszett a felmosórongy. Azt nem várom el egy nőtől, hogy dolgozzon, ha a férfi képes megteremteni egy kielégítő egzisztenciát, akkor igenis maradjon otthon, foglalkozzon a háztartással, gyerekneveléssel, szerintem ez a normális. De azt csinálja rendesen.

2017. márc. 4. 19:25
 7/69 Lazy Lover ***** válasza:
24%
a 2 nél a válasz
 8/69 anonim ***** válasza:
17%

Az vicces, hogy ezzel a témával minden este szépen ellehet indítani a lavinát.

Amúgy sajnos a liberális nő maga a pokol szülöttje, csak azt nem értem, hogy miért hagyjuk a világnak, hogy ez történjen, de mindegy. Olyan jól működött ez a világ az elmúlt 2000 évben, nem tudom mi történt...

9/69 anonim ***** válasza:
94%
Ki mint vet ugy arat.
 10/69 anonim ***** válasza:
27%

Sajnos nőként tapasztalom,hogy nagy általánosságban (tisztelet a kivételnek) igazat írsz.

A fiatalabb nők egy más generáció,nem is tudom miért érzik tehernek vagy megalázónak a főzést-sütést-házi munkát? Páromnak sok fiatal munkatársa evett nálunk,és egytől-egyig arra panaszkodtak,hogy az ő párjuknak egy szendvics összerakása is gondot okoz...nem,hogy tortát sütni vagy tésztát gyúrni.

Ez pedig a szeretet és gondoskodás része- nem cseléd munka.

A saját lányom is próbálom bevonni a főzésbe és remélem majd talál olyan kedves fiút aki megérdemli a gondoskodást.

2017. márc. 4. 19:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!