Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért büdös a házimunka a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért büdös a házimunka a mai nők jelentős részének?

Figyelt kérdés

5 párkapcsolatom volt eddig, ebből csupán egyetlen nőnek nem okozott gondot az a leosztás, hogy amíg én dolgozok és viszem a pénzt haza, én elvárom tőle, hogy legalább rend legyen. Ha főzni nem akar, vásárolhat kész ételt is. A többi 4 vagy húzta a száját és csak féligmeddig foglalkozott azzal, hogy ne egy putriban éljünk, vagy egyenesen gyűlölte a házimunkát és meg is mondta a szemembe, hogy túl sokat várok el, igazán segíthetnék neki napi 8-10 óra munka után, mert ő egész nap edzésen volt (másfél óra).

Mint az talán kiderült a fentiekből, nem arról van szó, hogy döglök a tv előtt egész nap a farkamat verem, az asszony meg csak hozza a sört. De az ne legyen már, hogy én megteremtem a kényelmet és biztonságot, mire a kisasszony ha éppen fel is emeli a formás kis fenekét, egy 20 perc takarítást követően már játssza a mártírt, hogy ő mennyire fáradt. Más is találkozott már ilyennel, vagy csak én vonzom be az ilyen fajta nőket? 28/f

2017. márc. 4. 19:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
17%
Igénytelen nőkkel kezdesz.
2017. márc. 4. 20:16
 32/69 anonim ***** válasza:
96%
Nem megfelelő nőkkel kezdesz. Bár nehezen is találnál olyan nőt aki ebbe a baromságba belemegy. Én nem lennék ilyen ostoba. És nem azért mert büdös a munka, hisz ha az egyik fél nem dolgozik, akkor teljesen alap, hogy az viszi a háztartást. Na de ki az az idióta aki a gyest leszámítva ilyen kiszolgáltatott helyzetbe hozza magát? Kereshetsz te akár milliókat is de ha egyszer megtetszik egy másik nő akkor a barátnőd mehet amerre lát a csupasz seggével, nulla munkatapasztalattal, megtakarítással....Nem is értem ti pasik ezt hogy gondoljátok?????? Tisztelet a kivételnek.
2017. márc. 4. 20:26
 33/69 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó vagyok. Igaz a kérdésben szereplő nőcskék úgy érzem dolgozni sem óhajtanak szóval az elvárásod jogos lenne, viszont arra reagáltam, hogy szerinted az lenne a normális h a pasi dolgozik, a nő meg otthon van.
2017. márc. 4. 20:29
 34/69 anonim ***** válasza:
40%

Vagdalóztok itt a dolgozom 8-órát.....Hát képzeld én is és még is meg tudok főzni már legalább 20-éve!

11-es voltam.

2017. márc. 4. 20:30
 35/69 anonim ***** válasza:
Hát de akkor a pasi is főzhetne.
2017. márc. 4. 20:41
 36/69 anonim ***** válasza:
jajj bocsi 20as komment voltam és nem ide akart jönni a komment, elnézést. :D
2017. márc. 4. 20:52
 37/69 anonim ***** válasza:
ja vagyis de, csak eltűnt az a nagyanyás komment. na mindegy
2017. márc. 4. 20:54
 38/69 anonim ***** válasza:
85%

Ha ennyiszer ismétlődik egy probléma, ott már te vagy a hibás. Nem tanultál belőle.

Akit először átvernek az az ő hibája, de ha már másodszor fordul elő, akkor az övé.

2017. márc. 4. 21:04
 39/69 anonim ***** válasza:
88%
Ha takarítani akarnának pénzért, akkor takarítónőnek állnának, nem téged viselnének el. Azért fizetsz nekik, hogy széttegyék a lábukat, aztán játszod az értetlent.
2017. márc. 4. 21:08
 40/69 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom mindig olyan noket fogtal ki, aki penzes ferfit fog maganak, kozben pedig kiszolgaljak. O pedig "szabad". Nos, en bortonben ereznem magam. En dolgozok, kozben haztartast vezetek. Van baratom, aki szinten dolgozik es besegit a hazimunkaba. Sot, ha kell, meg is foz. Mar az elejen leszogeztem, hogy nem vagyok csicska vagy cseled. Nem fogok csak en takaritani. Biztonsagosabb, ha dolgozok, hisz akarmi tortenhet es nem lesz sehol munkatapasztalatom es "kizokkenek" a munkabol. 30-40 evesen hova kezdjek el allaskereso lenni, ha esetleg elvalunk es o mar nem tart el, mert huszas biget fog dugni? En a mai noket sem ertem, akik ennyire kiszolgaltatjak magukat egy fefinak. Inkabb a munka budos nekik...
2017. márc. 4. 21:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!