Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg tönkremehet a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg tönkremehet a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
4 ève vagyunk együtt, 4 hónapja együtt élünk, augusztusban lagzi. Viszont amellett, hogy együtt elünk együtt is dolgozunk napi 8 órában. Megyünk jövünk ketten. Itthon "különválunk", házimunka,kertimunka,vagy olvasás tvzès-részéről gepezes,film nezes. Nem erzem most h gond lenne, de később?

2016. ápr. 21. 17:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim 7év együttjárás után házasodtak 32éve,kb 19éve egy üzletet vezetnek ketten,szabadidejüket is együtt töltik.Nekik bejött;-)
2016. ápr. 21. 18:10
 2/15 A kérdező kommentje:
Gratulalok nekik:) jo ezt hallani :)
2016. ápr. 21. 18:13
 3/15 A kérdező kommentje:
*olvasni :)
2016. ápr. 21. 18:14
 4/15 anonim ***** válasza:

én nem bírnék párommal melózni.

mikor hazaérünk, akkor vagyunk együtt. ha melóban is ott lenne, biztos meghülyülnék hogy este is vele kell lennem.

nincs semmi közös prog?

2016. ápr. 21. 18:56
 5/15 A kérdező kommentje:
Hat mi nagyon orultunk neki, hogy egyhelyre kerultunk. De szerintem az sem jo, hogy te meghulyulnel...miert?
2016. ápr. 21. 18:59
 6/15 anonim ***** válasza:
69%

reggel együtt kelni, együtt készülni, együtt melózni, együtt lenne du, együtt lenni este, együtt minden.

nem egészséges.

2016. ápr. 21. 19:06
 7/15 90-ben született F.. ***** válasza:
50%

Amíg tudtok külön is lenni egymástól, addig nem gáz.

Továbbá amíg a munkában nincs alá-fölé rendelt viszony.

Az pedig erős, hogy "4 hónapja együtt élünk és augusztusban lagzi". Lakva ismerszik meg az ember. Igazán hagyhattatok volna időt ennek. A kérdésedre is kaptál volna választ.

2016. ápr. 21. 19:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell evekig egyutt elni lagzi elott, akkor mar minek lagzi? Es aki csak lagzi utan koltozik ossze ?

Kerdezo: szerintem nem lesz gond, hisz szeretitek egymast es ahogy irtad du meg estere kulon kapcsolodtok ki :)

2016. ápr. 21. 19:27
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Ha valóban szeretitek egymást, nem fog tönkremenni csak mert együtt dolgoztok. A munkahelyen mindenki tegye a dolgát, otthon meg legyetek együtt, és külön is. Nem kell mindig egymás szájában lenni.

A rövid együtt élés kontra esküvő miatt meg nem kell aggódni.

Ha nem felszínes 2 ember kapcsolata, akkor nem kell évekig együtt élni esküvő előtt.

Mi sem tettük. Fél év együtt élés után házasodtunk, és nem lett semmi bajunk. Elég jól megismertük egymást már az összeköltözés előtti együtt járás időszakában is. (1 év volt)

2016. ápr. 21. 20:40
 10/15 90-ben született F.. ***** válasza:
48%

"Szerintem nem kell evekig egyutt elni lagzi elott, akkor mar minek lagzi? Es aki csak lagzi utan koltozik ossze ? "

Hány válás is történik évente? Hmm?

Hányan érzik magukat nagyon frankónak egy kapcsolatban, majd összeköltözés után kiderül, hogy nem tudják elviselni a másikat?

Teljesen más dolog valakivel találkozgatni, vagy minden nap együtt élni vele. Aki pedig ezt esküvő utánra hagyja, annak sok sikert. Legyen szerencséje.

2016. ápr. 21. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!