Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal tönkremehet a kapcsolatunk anyám miatt? Megtépte nagyanyámat aki sírt!
Anyám tegnap megtépte nagyanyámat, aki szerinte ellopta 50 ezer forintját... Mamám tagadta, hiszen sosem tenne ilyet egyértelmű hogy ez kamu, ráadásul a cszmájában volt a pénz elrejtve... én meg a párom se loptunk soha és nem is lopnánk, amit találunk is visszaadjuk ha tudjuk... nos anyám bekattant neki ment mamámnak megtépte, a haját kiszaggadta és megütötte. A párom 19/L és annyira megijedt, hogy elkezdett sírni, mikor ezt látta és azóta olyan mintha trauma érte volna velem is alig áll szóba holott nem tehetek semmiről... a párom anyja is hasonló, csak az ő anyja a páromat verte meg ilyenkor... azért lakik itt de én csak most akartam külön költözni még tavasszal albérletbe, csak túl hamar jött ez a cirkusz... most tönkre ment a kapcsolatunk egy ilyen miatt vagy mi történt??? anyámat nagyon utálom, mert direkt csinálta, neki ez a szokása, ebben npttem fel, apám elhagyta a mai napig utálja anyámat, és sajnos engem se szeret valamiért, pedig nem tehetek róla, hogy anyámmal kellett maradnom 3 éves koromban és gy ő "nevelt" fel... inkább magamat neveltem meg a nagymamám segített... de az anyám soha!!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!