Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tönkremehet emiatt a kapcsolatunk? És mit tegyek, hogy ne utáljam a nővérét? Hogy fogadjam el?
Igazából nagyon nehéz olyankor hogyha az ember párja és a családja nem jön ki egymással. Nem akarlak elkeseríteni, és drukkolok hogy ti legyetek ez alól a kivétel, de ha nem is megy rá a kapcsolatotok, akkor is nagyon meg fogja viselni. Mert képzeld csak el... nem egy leányálom egy olyan pasihoz hozzámenni, akinem a családja nem állhat téged.
Bár nem mondom, az anyától és a nővérétől is eléggé beteges ez a hozzáállás, de én nem sok pozitívumot látok ebben a helyzetben. Tényleg próbáljátok máshol megoldani a talákozóitokat. Ha a te szüleid kedvelik a srácot, akkor inkább nálatok legyetek, és az ő családjával bőven elég ha egy évben párszor látod csak őket. (Én is már több mint egy éve vagyok együtt a párommal, eddig 3szor találkoztam a szüleivel, pedig nincs a tiedhez hasonló gondunk egymással. Legalábbis tudtommal.)
Kitartást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!