Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkremehet a kapcsolatunk idővel ezen problémák miatt?
Két kérdésem/problémám lenne.
- Az egyik, hogy hüvelyi úton nem tudom elérni az orgazmust, viszont csikló által igen. A párom előző női közül sokan tudtak hüvelyen át is elélvezni. Lehet, hogy egyszer megunja és másnál keresi ezt?
- A másik, hogy tervezzük az összeköltözést, és egy idő után, lehet h több pénzt fogok keresni, mint ő. Hallottam már, hogy emiatt (a nő többet keres, mint a férfi) gond lehet egy párkapcsolatban, de meglehet ezt valahogyan akadályozni?
Amúgy 22 éves nő vagyok, a párom pedig 27. 10 hónapja vagyunk együtt, már el is jegyzett, feleségül akar majd venni, és nagyon szeretjük egymást, de félek, hogy ez nem lesz elég a későbbiekben az említett két problémához. Véleményetek? Köszönöm a válaszokat!
Mondd, mi lenne, ha ezekről vele beszélgetnél ?
Egyébként egyik sem válóok, de csak Te ismered Őt...
Köszönöm a választ!
Meg fogom kérdezni tőle is, de csak vasárnap tudom, mert akkor találkozunk. Úgy gondoltam, addig megkérdezem mindenkitől, hogy ők mit gondolnak erről.
Szia!
Az egyik dolog miatt sem fog elhagyni, ha szeret.
Ha a második dolog zavar téged, amennyivel több lesz a te fizud mint az övé, rakd be a bankba minden hónapban. Hadd legyen meg benne az a büszkeség hogy ő keres többet. Ez csak olyan kegyes hazugság a részedről. Ha valami nagy meglepit szeretne de épp nem telik rá, hozzányúlhatsz a félretett pénzedhez és egyáltalán nem fog haragudni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!