Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt nem lesz tartós a kapcsolatunk?
18L vagyok a barátom 24éves, lassan 3éve vagyunk együtt.
Szinte minden tökéletes köztünk, annyira, de annyira szeretem, mint még soha senkit. Ő az életem értelme. DE nem élvezem vele a szexet:S vannak olyan pillanatok, amikor egész jó vele, de nagy többségben nem:( és ez annyira bánt, mert hazudnom kell neki, hogy élvezem, pedig abszolút nem...Miért van ez? Mit tehetnék, hogy változzak?
Nagyon hulye voltal, hogy nem szoltal eddig. Ez igy senkinek nem volt jo.
Legyen eszed s legalabb szoljal kovetkezo alkalommal mikor talalkoztok.
Amint mar valaki mondta nem lenne jo reszletesen belemenni abba hogy surun nem volt jo. Egyszeruen mond el mi a gond, mit szeretnel, hogyan szeretnel. Ha kerdezi miota van, megmondod hogy egy ideje.
Nem kell ilyen kis hulye butus libus lenni.
és ezt mérnem lehet neki elmondani? na ezér nem kezdenék kis tinivel...
mondd el neki hogy mivan, ha szeret nem fog megharagudni, ne legyél már ilyen buta...
én azzal kezdtem a kapcsolatom hogy tisztáztuk hogy ha valami nem tetszik akkor szólás van mert különben csak halmozódnak a sérelmek és nemtudunk rajta javítani. bármi probléma van meg kell beszélni és közösen lehet rajta javitani, ha meg olyan nagy probléma hogy a kapcsolat is rámegy, akkor rámenne később is, csak lenne előtte 1-2 év szenvedés fölöslegesen, amikor ugyis a felszinre kerül.
miért kell mindig összezagyválni a dolgokat a lányoknak, egyenesen nyiltan kell beszélni és kész. őszinteség és bizalom nélkül lószart sem ér az egész!
Próbáljátok ki azt hogy ő téged mindig kielégít a kezével vagy a szájával és akkor utána szexeltek!
És mond el neki hogy eddig mi nem volt jó!
Azért, nem mondtam el eddig neki nyíltan, mert ismerem.
Már voltak olyanok, hogy célozgattam rá és ő megsértődött és azt mondta, hogy akkor keressek magamnak olyan pasit aki megfelel nekem...
és akkor még a nők a hisztisek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!