Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért büdös a házimunka a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért büdös a házimunka a mai nők jelentős részének?

Figyelt kérdés

5 párkapcsolatom volt eddig, ebből csupán egyetlen nőnek nem okozott gondot az a leosztás, hogy amíg én dolgozok és viszem a pénzt haza, én elvárom tőle, hogy legalább rend legyen. Ha főzni nem akar, vásárolhat kész ételt is. A többi 4 vagy húzta a száját és csak féligmeddig foglalkozott azzal, hogy ne egy putriban éljünk, vagy egyenesen gyűlölte a házimunkát és meg is mondta a szemembe, hogy túl sokat várok el, igazán segíthetnék neki napi 8-10 óra munka után, mert ő egész nap edzésen volt (másfél óra).

Mint az talán kiderült a fentiekből, nem arról van szó, hogy döglök a tv előtt egész nap a farkamat verem, az asszony meg csak hozza a sört. De az ne legyen már, hogy én megteremtem a kényelmet és biztonságot, mire a kisasszony ha éppen fel is emeli a formás kis fenekét, egy 20 perc takarítást követően már játssza a mártírt, hogy ő mennyire fáradt. Más is találkozott már ilyennel, vagy csak én vonzom be az ilyen fajta nőket? 28/f

2017. márc. 4. 19:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
94%
Ez az utolsó, ha talál olyat, aki megédemli.
2017. márc. 4. 19:28
 12/69 anonim ***** válasza:
94%
#12 -Azért egy büdös bunkónak én sem tepernék'-már bocsásson meg a nagyérdemű. ..
2017. márc. 4. 19:31
 13/69 anonim ***** válasza:
82%
Én ezt nem igazán értem... Hogy van az, hogy nekem nem egy olyan fiatal nő ismerősöm van, aki remekül elvan a konyhában, a lakás sem putris körülötte, mégis egyedül vannak, közben meg jön a férfiaktól a panaszáradat, hogy a barátnőjük semmit sem csinál otthon?
2017. márc. 4. 19:31
 14/69 anonim ***** válasza:
87%

"A fiatalabb nők egy más generáció,nem is tudom miért érzik tehernek vagy megalázónak a főzést-sütést-házi munkát? "

Mert dolgoznak, és így miért csak az ő feladatuk lenne?

Kérdező, te vonzod be. Az 5 nő közül egy sem dolgozott?

2017. márc. 4. 19:33
 15/69 anonim ***** válasza:
91%

De most én is panaszkodhatnék, hogy nekem sem sütnek sütit. Miért csak a pasik panaszkodhatnak emiatt? Én nem várhatom el a gondoskodást?

Kérdező, ez a te választásod. Én pl nem hagynám abba a munkám, csak hogy otthon üljek.

2017. márc. 4. 19:34
 16/69 anonim ***** válasza:
84%

"foglalkozzon a háztartással, gyerekneveléssel, szerintem ez a normális. "

És miért is? Hogy kiszolgáltatott legyen?

2017. márc. 4. 19:34
 17/69 anonim ***** válasza:
89%
Ja, csak te vonzod ki az ilyet. Valószínűleg egy felszínes ember vagy, és a barátnőid is ilyenek és sok lélek nincs bennük.
2017. márc. 4. 19:35
 18/69 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy meg ezt nehezen hiszem el, hogy ilyen van manapság. Mármint biztos, de lehet valamit nem mondasz el. Pl hogy egyetemre járnak és tanulniuk kell vagy van munkájuk, csak te azt nem ismered el stb.
2017. márc. 4. 19:37
 19/69 anonim ***** válasza:
12%
19-es te inkább maradj egyedül. Szánom a nőt, aki utadba kerül.
2017. márc. 4. 19:38
 20/69 anonim ***** válasza:
23%

Igen találkoztam ilyen(divat)lányokkal,mindig magával volt elfoglalva.

Észre kell venni a(az egyszerű)tűzről pattant menyecskéket,sajnos kevesen vannak.:(

2017. márc. 4. 19:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!