Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől lehet, hogy a 30 éves páromat eddig még sose láttam magától takarítani csempét, mosdót, kádat, szekrényt a 4 év alatt?
Ennek sok oka lehet.
Lehet az is, hogy amikor csinálja te éppen más pasinál múlatod az időt, ezért nem láthatod, de az is lehet, hogy azért, mert nem csinálta, hiszen nem látta szükségét, vagy neki nincs rá igénye, te meg nem mondtad neki. Vagy azért mert eleve tiszta, és akkor meg minek takarítsa.
Én soha nem várom el a páromtól hogy takarítson. Persze azért néha szokott.
Ha ő nem szeret takarítani akkor tedd meg te.
Téged mi tart vissza, hogy megcsináld!?
Helyette meg csak a gyakori megy.
Ha Te vagy a nő, és ő a férfi, akkor máris megvan a válasz :-D
Én se láttam még az én páromat (ffi), mert én csinálom. Én szeretek takarítani, ő csinál mást, én ebből nem csinálok gondot :-)
Mert egy lusta dög akit elkényeztetett az anyja,vagy az eddigi párjai...
Az én párom szokott segíteni a házimunkában, főz, takarít mos ha kell. Persze inkább én csinálom meg hiszen ezek női munkák,de nem finnyázik ha vmit meg kell csinálni. Meg kéne nevelni a párodat,mert ha lesz gyereketek esetleg,nem nagyon számithatsz majd rá sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!