Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől lehet, hogy a 30 éves páromat eddig még sose láttam magától takarítani csempét, mosdót, kádat, szekrényt a 4 év alatt?
egyszerű.. minden embernek más a tiszta, az igényes fogalma, mások az elvárásai ilyen téren. Plusz... a férfiak azok férfiak... nem sokan szeretnek házimunkát végezni... én nő létemre nem vagyok oda érte, de igyekszem legalább megtartani a rendet és tisztaságot, mert amúgy eléggé a mániám. A pasim viszont még rend ésápoltságmániásabb nálam :D ha lehet így mondani. És részben ezért szerettem belé, mert utána nem kell sokat takarítani. De azt is megmondta, hogy ha összeházasodnánk, akkor az az én dolgom lenne, és ő akkor már nem csinálná.
25 N
14
És ezek után te még hozzá akarnál menni???? Mi az, hogy a te dolgod lenne a takarítás? Mire fel? Otthon lehetsz és eltart? Max akkor reális, egyébként nem.
Hát, ezen sokat gondolkodom, de amúgy hiszem,hogy csak bosszant az ilyenekkel, mert tudja hogy nem az az álmom. Egyébként el tudna tartani - jelen helyzet alapján, de én nem azért tanulok tovább 10 évig, hogy így legyen. Bármennyire iskonzervatív, tisztában van vele, hogy ma ez már nem működik így.
Amúgy meg - mondom, tisztaság szempontjából nincs vele gond. Inkább ő nem szereti az én kis kupimat, azt meg nem várhatom el, hogy ő takarítsa.
Mondd meg neki, hogy mit vársz el egyenesen. pl. ma ő mosogat, vagy takarìtja ki a szobát, ahol közösen èltek.
hiszem, hogy az emberek változnak ès sok mindenkinek mèg sokat kell ahhoz tapasztalnia, hogy magától neki álljon pl. takarìtani. ha zavar ne csináld egyedül, kèrj segìtsèget tőle. ami a szìveden, az a szádon. good luck ;)
Bizony itt csak nők és papucsok válasza van általában.
Majd ha a nők is az autót javítanák, házkörüli karbantartás
és más fizikai munkát elvégeznék akkor a férfiak szívessen
kavargatnák a levest, netán porszívóznának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!