Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az mitől lehet, hogy a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mitől lehet, hogy a 30 éves páromat eddig még sose láttam magától takarítani csempét, mosdót, kádat, szekrényt a 4 év alatt?

Figyelt kérdés

2016. dec. 9. 16:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert nem lett megnevelve, hogy ne legyen lusta disznó, és ne mástól várja el, hogy utána takarítson. Plusz te is hibás vagy, mert megcsinálod helyette, mint egy cseléd. Ha csak nem fogadtatok fel takarítónőt aki mindkettőtök helyett megcsinálja.
2016. dec. 9. 20:17
 12/24 A kérdező kommentje:
Mosogatni néha szokott. Porszívózni csak ha szólok neki. De az nem veszi észre, ha koszos a csempe. A penészt se látja meg. A szekrény mögé se néz be, ha nem mondom. Nagyon felületes ahogy takarít. A mosogató mögött se takarított ki még soha.
2016. dec. 9. 21:00
 13/24 A kérdező kommentje:
Rendet se igazán rak maga körül. El van pakolva minden csak nincs benne semmi logika. Pókháló sem zavarja. Hiába mondom neki, hogy mit és hogyan kellene csinálnia inkább megsértődik. Pedig odaállok és megmutatom mit és hogy kellene csinálni, hogy igényes legyen. Ez így gyerekes nem?
2016. dec. 9. 21:03
 14/24 anonim ***** válasza:
8%

egyszerű.. minden embernek más a tiszta, az igényes fogalma, mások az elvárásai ilyen téren. Plusz... a férfiak azok férfiak... nem sokan szeretnek házimunkát végezni... én nő létemre nem vagyok oda érte, de igyekszem legalább megtartani a rendet és tisztaságot, mert amúgy eléggé a mániám. A pasim viszont még rend ésápoltságmániásabb nálam :D ha lehet így mondani. És részben ezért szerettem belé, mert utána nem kell sokat takarítani. De azt is megmondta, hogy ha összeházasodnánk, akkor az az én dolgom lenne, és ő akkor már nem csinálná.

25 N

2016. dec. 9. 23:56
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

14

És ezek után te még hozzá akarnál menni???? Mi az, hogy a te dolgod lenne a takarítás? Mire fel? Otthon lehetsz és eltart? Max akkor reális, egyébként nem.

2016. dec. 10. 01:11
 16/24 anonim ***** válasza:

Hát, ezen sokat gondolkodom, de amúgy hiszem,hogy csak bosszant az ilyenekkel, mert tudja hogy nem az az álmom. Egyébként el tudna tartani - jelen helyzet alapján, de én nem azért tanulok tovább 10 évig, hogy így legyen. Bármennyire iskonzervatív, tisztában van vele, hogy ma ez már nem működik így.

Amúgy meg - mondom, tisztaság szempontjából nincs vele gond. Inkább ő nem szereti az én kis kupimat, azt meg nem várhatom el, hogy ő takarítsa.

2016. dec. 11. 00:28
 17/24 anonim ***** válasza:
19%
Ha nő vagy akkor az a te munkád !!
2016. dec. 11. 13:38
 18/24 anonim válasza:

Mondd meg neki, hogy mit vársz el egyenesen. pl. ma ő mosogat, vagy takarìtja ki a szobát, ahol közösen èltek.

hiszem, hogy az emberek változnak ès sok mindenkinek mèg sokat kell ahhoz tapasztalnia, hogy magától neki álljon pl. takarìtani. ha zavar ne csináld egyedül, kèrj segìtsèget tőle. ami a szìveden, az a szádon. good luck ;)

2016. dec. 11. 17:13
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Bizony itt csak nők és papucsok válasza van általában.

Majd ha a nők is az autót javítanák, házkörüli karbantartás

és más fizikai munkát elvégeznék akkor a férfiak szívessen

kavargatnák a levest, netán porszívóznának...

2016. dec. 12. 13:54
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Mert munkamegosztás van. Én se látom az asszonyt vízvezeték szerelésnél, olajcserénél, vagy éppen ásózásnál, ennyi. Vagy ahogy a vicc mondja, a háztartási gépek színe fehér.
2016. dec. 12. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!