Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Baratommal masfel evig eltunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratommal masfel evig eltunk egyutt aztan kikoltozott mert szerinte sokat vitaztunk a hazimunka miatt!?

Figyelt kérdés

Szerinte EN nem takaritottam eleget. Habar en mostam a ruhainkat mindig, es egy heten 1x takaritottam, de neki ez keves volt. Mar jo nehany honapja, hogy elkoltozott, es en mar szeretnem ha visszakoltozne mert valtoztam, igyekszem tobbet takaritani a lakast es nem rendetlenseget hagyni. Habar azt kijelentem, hogy tok kupleraj sose volt meg kosz se, de o kb egy korhaz szinten levo tisztasagot var el. :/ Hiaba igyekszek, most meg az a baja, hogy mert o mondta ezert csinalom es nem magam miatt meg magunk miatt.

Eskuszom nem ertem, mar semmi nem jo neki, hiaba kerdeztem, hogy akkor mit var? De ugyanazt hajtogatja. Hogy tiszta lakasban akar elni. De total maga ellen beszel, hogy ha meg csinalom akkor meg az a baj.

Es ezert azt mondta, hogy fel is visszakoltozni, mert nem akar megint emiatt veszekedni.

Most komolyan, mit csinaljak? :(

25/N 25/F

2016. okt. 2. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Lehet érdemes lenne utánna nézni hogy biztos ez e a probléma. Az én férjem is rend- és tisztaságmániás, igyekszem is nagyon mert én egyáltalán nem ilyen vagyok, de van hogy nem jön össze, ráadásul van egy 1,5 évesünk, mindjárt jön a kistesó, de megérti ha nem mindig ragyog minden, van hogy szól, de nagyon kedvesen, ő is segít és nem vár el lehetetlent. Szóval szerintem emiatt elköltözni ha alapból szeret...hát nem tudom
2016. okt. 2. 22:02
 2/14 A kérdező kommentje:

Na ugye akkor nem csak en gondolom igy. De en hiaba kerdeztem, hogy mi mas gondod van. O csak erre hivatkozott.

Iszonyu rosszul all ehhez az egeszhez es akkor csodalkozik, hogy megint veszekszunk ezen. vagyis inkabb o veszekszik. Nem ertem mi van :(

2016. okt. 2. 22:10
 3/14 anonim ***** válasza:
36%

Tapasztalatból mondom, ha valamit, amit leveszel a helyéről és rögtön visszateszed, máris magadnak segítettél.

Én mindennap porszívózom a konyhát és étkezőt, utána feltörlöm.Az egész kb. 15 perc.Azért porszívó, mert alaposabb, a seprűvel csak ide-oda tologatod a morzsákat, ráadásul a port is felveri a seprű.

Fűrdőszobában a legegyszerűbb, ha a WC-vel kezdesz.Öntesz bele Domestost, a kefével átsúrolod, hagyod állni.Amíg áll, addig simán áttörlöd a mosdókagylót, kádat/zuhanyzót.A WC-t meg fogod, lehúzod és áttörlöd azt is.

Szobákban szerintem elég a heti kettő portörlés és porszívózás, ha parketta, akkor feltörlöd.

Folyosó, közlekedő, előszoba stb., amikor a konyhát csinálod, feltörlöd azt is.

Nem hiszem, ha ezeket megcsinálod, bármi lenne, amibe beleköthetne.Ha meg igen, akkor oszd ki rendesen, ha ő jobban meg tudja csinálni, akkor hajrá!

Sok sikert!:)

2016. okt. 3. 10:45
 4/14 anonim ***** válasza:

"Iszonyu rosszul all ehhez az egeszhez es akkor csodalkozik, hogy megint veszekszunk ezen. vagyis inkabb o veszekszik. Nem ertem mi van :("

Őőő, szakítottatok nem?! Úgy beszélsz, mintha még mindig együtt lennétek.

2016. okt. 3. 19:10
 5/14 A kérdező kommentje:
nem szakitottunk, azota is ugyanugy egyutt vagyunk csak o nem akart veszekedve egyutt elni igy inkabb jobbnak latta, hogy amig nem javulnak a dolgok addig lakjunk kulon.
2016. okt. 3. 19:14
 6/14 A kérdező kommentje:
Hat igen, gyakrabban takaritok, igyekszek legalabbis, de most meg az a baja, hogy azert csinalom mert o mondta es nem "magamtol". most komolyan -.-
2016. okt. 3. 19:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Ő amúgy mennyire takarít?
2016. okt. 4. 10:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Legtobbszor egyutt takaritottunk amig egyutt laktunk.
2016. okt. 4. 11:42
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj már de mindketten dolgoztok? Mert ha igen akkor ő is segíthetne hisz van két keze.
2016. okt. 4. 16:50
 10/14 A kérdező kommentje:

mindketten ugyanugy takaritottunk, de en magamtol ritkabban. heti egyszer nekem eleg volt, neki nem. De a ruhainkat mindig en mostam, kiteregettem, o fozott, mindketten elmosogattunk ha sok volt a mosatlan.

mindketten teljes munkaidoben dolgozunk, neki nagyon ritkan van szabadnapja, nekem heti 2. de akkor se toltom minden szabadidomet takaritassal. Foleg, hogy most apoloi diplomamom dolgozok.

De mondom, miota rajottem, hogy neki ez tenyleg ennyire "big deal", igyekszek tobbet takaritani de most meg az a baja, hogy mert o mondta es nem magamtol... ez baromsag.. pl epp most fejeztem be a nagy takaritast es vacsit is foztem.. de szerinte ez ugyis ideiglenesen lenne igy aztan ugyanugy "hanyagolnam" ..

2016. okt. 4. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!