Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal vagy a furcsa családommal?
Végső elkeseredésemben fordulok hozzátok, úgy, hogy remélem tudtok segíteni. A szüleim nagyon felelőtlenek. 19 éves vagyok, még tanulok ezért csak részmunkaidőben dolgozom havi kb 40 000 ft-ért...a szüleim kb kiköltöztek a nyaralónkba engem meg itthon hagytak nem adnak pénzt se ruhára, se élelemre (a 40.000 ft-ból a suliba megtudom venni az eszközöket, néha élelmet, meg ha elromlik itthon valami azt pótolni). mosok, főzők, takarítok ami nekem nem probléma csak picit sok. Mert mellette van egy 11 éves hugom akire igen sűrűn vigyázok. A lényeg, hogy van egy barátom. kb 4 hónapja nálam lakik. Ő vesz enni, meg sok minden mást amire szükség van. De apámnak ebből elege lett és választás elé állított:
1. Anyumtól elvál (évek óta nagyon rossz viszonyban vannak) és hárman (apum, hugom, én) itt lakunk a jelenlegi lakásunkban
2. össze költözöm a barátommal a 17. keruleti házunkba és ott csak az albérlet felét és a rezsit kell fizetnünk.
Én szívem szerint a 2-at választanám hiszen tervbe volt, hogy össze költözünk, de apum attól tart hogy olyan fiatal vagyok, elszúrom az életem, és huu de rossz lesz nekem. És hogy csak bele menekülök ebbe a kapcsolatba.
Én ezt nem így látom. Több barátom is volt, de ő az aki a párom, barátom, lelkitársam és minden egyben. Nála jobb emberrel még nem találkoztam. 2 és fél éve vagyunk együtt, de eddig nem volt semmi amit ne tudtunk volna megoldani közösen. És úgy gondolom hogy ha még sem ő az igazi még mindig válthatok, nem a kezem kérte meg...
Mi tévő legyek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!