Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért furcsa, hogy összeköltözés után külön hálószobát akarok, vagyis nem akarok egy ágyban aludni a férjemmel/barátommal?
Csak a múlt században lett divat a "nászágy", bár egy egyszerű magyar házaspár még az ötvenes években is külön szobában aludt, megvolt a saját "szentélye" a férfinek és a nőnek is.
Így meg lenne a privát szférám és valahogy a nőiségemet is "védeném" (pl nem látná a férjem, ahogy összenyálazom a párnát alvás közben). Arról nem is beszélve, hogy nem lennének álmatlan éjszakáim, mert a párom pl horkol.
A szexnek is meg kell adni a módját, amúgy sem szeretem az "ürítés jellegű" "ébren vagy még?" 5 perces meneteket.
Azért, mert alap dolog, hogy a párok/házastársak együtt aludnak.
Már már külön aludnak, az annak a jele, hogy a vonzalom jelentősen csökkent. Ha nem tudsz együtt aludni a pároddal, mert horkol, akkor keressetek valami módot arra, hogy ezt meg tudjátok oldani, ha pedig nem, akkor olyannal állj össze, akivel szívesen laksz/alszol együtt.
Azért furcsa, hogy évezredekig külön aludtak a házasok, csak most lett divat, és mindenki természetesnek veszi.
"sülve főve együtt lenni" - Hosszútávon mindig ebből van a baj, kell a privát szféra mindenkinek.
felesleges a régi dolgokat felhozni. régen 16 évesen férjhez mentek a lányok és nem volt szabad választási joguk sem. na bumm, a most az most van.
nekem inkább az lenne fura, hogy szól a férfi, hogy na akkor gyere át szexelni, te meg ha végeztetek, rögtön mész vissza a saját ágyadba aludni. szerintem sokkal meghittebb, intimebb együtt aludni és erősíti a kapcsolatot. együtt ébredni, feküdni stb. de ha a pasinak is megfelel, akkor ok, inkább őt kéne erről kérdezni, nem idegeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!