Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam a barátommal, hogy mégsem akarok Vele "összeköltözni"?
Ja, hogy kiakadna? Látod milyen felelőtlen voltam, nem olvastam el a kisregény részt.
Igy már érthető a problémád. Ha kiakadna akkor nincs mese, már kötelező vele összeköltöznöd csak nehogy kiakadjon. Ha a kezed megkéri majd arra is igent kell mondanod, itt már nincs visszaút.
kérdező, a 3-as válaszoló ironizál. Szerintem teljesen jogosan én ilyen emberrel nem hogy nem költöznék össze, de már rég szakítaottam volna, kiakaszt ha egy pasi hisztizik (olyankor szoktam leküldeni őket a boltba tamponért maguknak)
Arra próbálnak itt páran rávilágítani, hogy a pasi párkapcsolatra is alkalmatlan a leírásod alapján, te meg csak hogy a pici lelke nehogy megsérüljön (vagy még az se hisz egy hiszti nem feltétlenül akkora fájdalom) képes lennél belemenni úgy az összeköltözésbe hogy valójából rossz ötletnek tartod. Ez baromság. Miért nem lehet normálisan megmondni neki hogy elkapkodtad a korábbi kijelentésed és még nem érzed magad késznek rá, vagy benne nem bízol?
A nőknek van egy ilyen csökkentett mód kapcsoló az agyukban? Ez automatikusan bekapcsol mikor férfival beszélnek vagy ők kapcsolják be mikor úgy gondolják hogy ez szükséges?
Elolvastad az első választ? Amit én irtam ne mellesleg... melyik részét nem sikerült felfognod?
És még te irod nekem hogy mim 0, hát ez ilyen hihetelen kategóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!