Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam a barátommal, hogy mégsem akarok Vele "összeköltözni"?
"ha elmondom, hogy nem akarok összeköltözni Vele, akkor jön az, hogy miért nem? Azzal nem elégszik meg, hogy még nem állok készen rá, ismerem... konkrétumokat kérne, szóval egy kis ungyulubungyulu neki nem lenne elég."
És ezt én találjam ki itt most neked? Hát te állitod hogy nem akarsz vele összeköltözni, akkor remélhetőleg erre tudod is az okot vagy tévedek? Vagy ez a nőknél úgy megy hogy nincs is rá ok, de csak nem akarnak?
Képtelen vagyok felfogni hogy éltétek túl az evoluciós versenyt.
nem kell itt egymás értelmezőképességét alábecsülni.
arról van szó, hogy el kell neki mondanod mindent őszintén amit gondolsz, és nem takargatni. megfelelő kommunikáció nélkül aligha működik egy párkapcsolat.
most az ő kicsi lelke a fontosabb vagy az hogy te jobban érezd magad? tudom, hogy a másikat kell boldoggá tenni, de könyörgöm nem mindenáron. tudni kell nemet mondani...
azt mondod nem akarsz egy gyereket a nyakadba venni, hisztitik, szőnyeg alá söpri a problémákat, lányok, majdnem megcsalt, önző a végtelenségig... tisztábban látsz...stb
kedves kérdező! miről beszélünk? el kell neki mondani.
a leírt soraidat javaslom átgondolásra, ezeket te írtad, így gondolod. most fölösleges áltatni magad, meg siránkozni hogy nem lezs senki nála jobb, és hogy szegény lelke megsérül. ahogy leírtad, úgy gondolom nem kell őt félteni. őszintének kell lenni. neked ez így nem jó.
akárhogy sértegetitek egymást, attól még a helyzet nem lesz megoldva, nagy ökörséget nem írt előtte, csak türelmetlen kifejteni :D
...bár igazából meg van oldva. ne haragudj de fogalmam sincs hogy ha így bánik veled, és ennyire nem áll ki magáért, de azért csajozik meg ennyire gyerekes, akkor mi a fenét szeretsz még benne. ha nem változik meg később sem, akkor ennek határos időn belül amúgy is vége lesz. kérdés mennyit akarsz még addig szívni.
Hogy jön ide a szexualitás és az hogy a mamája nem engedte le balcsira még 1933-ban?
Azt a kérdést tetted fel hogy nem akarsz vele összeköltözni, mit tegyél. Mondtam ezt nálunk pesten úgy szokták csinálni hogy elmondják a másiknak. Erre lehülyéztél hogy azt nem szabad mert sérül a pici lelke.
Mondtam hogy akkor ne mondd el neki, költözz vele össze. Erre megint lehülyéztél, hogy de te nem akarsz.
Mégis az evolúciós versenyt megnyert agyaddal milyen további lehetőségekben reménykedsz?
Én kitaláltam neked egy harmadikat...
m o n d d e l n e k i l a s s a n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!