Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam a barátommal, hogy mégsem akarok Vele "összeköltözni"?
Kérdező, kicsit visszásnak tartom az egyik válaszolót ért szexista példádat tekintve hogy te vagy kapcsolatban egy olyan emberrel aki a jelek szerint: megcsalt, önző, önállótlan, konfliktuskerülő, anyucipicifia, csajozós, nem érdekled - soroljam még? - tehát minden ami párkapcsolatra alkalmatlanná tesz egy embert. Innentől kezdve a te eszed kérdőjelezhető meg nem a másik válaszolóé.
A kérdésemre adott válasz meg röhejes, kapcsolatfüggő vagy, ha tudod mi a baj miért nem próbálsz tenni ellene? Vagy ha valaki beismeri hogy alkoholista már szabad neki inni?
A te eseted jelenleg az, hogy nem akarsz összeköltözni, lehetsz őszinte vagy hazudhaszt a lényegen nem fog változtatni; brámit mondasz az a nagyranőtt kisgyerek akit te a prodnak hívsz hisztizni fog.
Nem akarok érzéketlen lenni, de te választottad ezt az embert még most is vele vagy a történtek után. Ha valaki nem tud úszni ne csodálkozzzon ha megfullad miután vízbe ugrott. Senki nem fogja tudni helyetted, te ismered a párodat neked kellene a legjobban tudni.
23-as vagyok elovastam az összes hozzászólásod és a kérdést is 2x (ez szakmai ártalom). Ettől függetlenül úgy gondolom, struccpolitikát folytatsz és halogatod a dolgot. A saját felelősséged meg tagadod bár érzed hogy nem oké ezért mész ennyire agrsszíven annak aki erre rávilágít.
Megértem ha valaki elfoglalt (én reggel 8-tól este 7-ig dolgozom utánna edzés), de 1,5 év alatt nem eljutni pszichológushoz kicsit erős, te magad írtad, hogy az első hónapok borzasztóak voltam ezek szerint már akkor tudatosulnia kellett, hogy ez így ngyon nem oké.
Nem hinném hogy itt bárkinek is baj lenne az értelmezőképességével!
Szerintem fontos lenne tudnod, hogy az, hogy tudod hogy mi a te problémád, az nem kellene hogy azt jelentse hogy emögé akármikor és akármiért elbújhatsz. Rosszat tett, de te megbocsátottál, te mindent elnéztél "de óó hát ezt csak azért mert nem tudok máshogy cselekedni, ó én kapcsolatfüggő vagyok, én nem tudtam mást tenni, egyszerűen nem tehettem!" Érted? Ezt így nem szabad csinálni. Jól értelmezek én is, köszi, tudom hogy ezeket a sorokat nem írtad ide le, csak én ezt érzem abból amit írsz.
Probléma oké, eddig rendben van, de nem szabad ezt hagyni, hogyha tényleg ilyen nagy gondnak érzed akkor menj el, keress erre egy jó szakembert, de kérlek ne halogasd ezt a problémát. Minél előbb segítetek magadon - merthogy ez egy közös munka - annál jobb lesz neked. Ne húzd az időt, ne hitegesd magad mással, mert nem fog nagyon változni ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!