Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A ti párotoknak is vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti párotoknak is vannak furcsa szokásai? Mi a legextrémebb?

Figyelt kérdés
Eleinte ezek nem is tűnnek fel, de miután együtt él az ember a párjával, óhatatlanul előjönnek. Például az én barátom nem hajlandó megenni a sajtreszelő belsején "megmaradt" sajtot, csak azt ami a tányérra pottyant, én viszont kézzel simán kisöprögetem.
2015. nov. 7. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a barátod nem volt még éhes
2015. nov. 7. 21:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémátok!
2015. nov. 7. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Haha egyszer azt hitte nem vagyok otthon,kiment a fürdőszobába nézegette magát a tükörben és énekelgetett! Nagyon kínosan éreztem magam,nem akartam megzavarni.Aztán rájöttem,hogy ezt gyakran csinalhatja.Másik kedvencem.Egy idő után elkezdtem észre venni,hogy a dezodorom,krémeim nagyon gyorsan fogynak.Egyik nap rányitottam a baratomra,és pont a dezodorom használta,mert az övé "elfogyott". :D Na ezek furcsa szokások.A pasim kicsit sem feminim...
2015. nov. 7. 21:11
 4/10 opened paradise ***** válasza:
100%
Láthatatlan és néma.
2015. nov. 7. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Dudolgat zuhany közben. Ez mondjuk nem extrém. Ritka normális ember. Más furcsa dolog eszembe se jut.
2015. nov. 7. 21:29
 6/10 Fish1 ***** válasza:
64%
Volt egy pasim, akinek az volt a mániája, hogy külön törölköző kell a testének és külön egy a seggének. Nekem leakadt az agyam. o.O
2015. nov. 8. 03:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyszer felvesz egy nadràgot, pulcsit, és màr rögtön teszi is a mosàsba...
2015. nov. 9. 08:17
 8/10 anonim ***** válasza:
a volt barátnőm ha nem figyelt oda hogy eszik, akkor a villával néha turkálta a foga közé ragadt ételt evés közben :O
2015. nov. 9. 14:08
 9/10 anonim ***** válasza:

#6 Ez mondjuk annyira nem fura, nálunk speciel még általános iskolában mondta el az orvos, hogy lányoknak _kötelező_, de fiúknak is ajánlott a két törülköző - egy az intim helyekre, meg egy fürdőlepedő.

Mondjuk nincs annyi törülközőm, hogy én ezt alkalmazzam, inkább mosom gyakrabban, de van benne ráció, ha utánagondolsz. :D

Az én párom éjszaka közepén is képes felkelni enni. Dunsztom sincs, hova fér bele ennyi... Reggeli, tízórai, ebéd, aztán eszik valamikor 3-4 körül a maradékból, este vacsora, és 11 után még eszébe jut, hogy ő éhes. Aztán ha nem tud elaludni, akkor éjszaka is. Én ezt képtelen vagyok ésszel felfogni a mai napig. :D

2015. nov. 10. 14:29
 10/10 Fish1 ***** válasza:
Számomra azért furcsa, mert amikor megfürdünk, akkor jó esetben tiszták vagyunk. Nem értem, mi értelme a több törölközőnek. Ha csak nedves törlőkendőt használnánk, akkor megértem :)
2015. nov. 10. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!