Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa?
Az unokatesom pont ugyanezt játszotta el a barátjával.(a story a dátumokkal és részleteiben is egyezik)
Egyik héten még félistenként tekintett a srácra, aztán pár nap múlva már válrendítés nélkűl ott is hagyta. Két hét múlva már más reszelte.(viszont meg kért minket hogy ne szóljunk a srácnak az új barátjáról, hogy miért azt nem mondta)
Sajnos ez a tapasztalat mostanság, a nők igen könnyen szakitanak. Gondolom elmúlik a szerelem, az izgalom a másik iránt, mivel sorban állnak más kanok, ezért gondolkodás nélkűl tovább állnak. Ezt sajnos el kell fogadnunk, a mai világ így müködik.
25f
csak azert hiszed azt, hogy otthonrol iranyitjak mert anyukaja segit neki a koltozkodesben?
szakitas elott par nappal pedig meg lehet, hogy megakarta probalni, de rajott, hogy meg se fog ez mukodni koztetek
Az, hogy a nők csalnának nagyobb arányban, nem tény hanem egy hülye általánosítás. Már csak biológiailag is a férfi nem van predesztinálva a hűtlenségre, nem a női. Aki persze plázacicát keres, meg felületes nőt, az ne csodálkozzon, de hagyja már ki a hülye általánosításaiból az egész női nemet.
Annak pedig hogy a válások nagy részét a nők nyújtják be (felnőtt korosztály) egyetlen oka van: a rossz házasságban élő férfiak többsége inkább kényelmesen csalja az asszonyt vagy csak döglik a tévé előtt a sörrel, minthogy változtasson bármin is. A nők bátrabbak és kevésbé nyugszanak bele ha nem működnek a dolgok, illetve pont azért válnak mert a többségük nem akar hazugságban élni. Segítő szakmában szerzett tapasztalat és saját élettapasztalat.
Férfiak 23% a a nők 43% csalja a másikat. Ez egy létező statisztika.
Értem, tehát a csajok elhagyják a barátjukat, jól teszik mert nem szerelmesek. Elválnak, jól teszik, mert a férfi miatt rossz a házasság(nyugaton és lassan már magyar országon is nép betegség a házasságok szét esése, amelyel csak ti jártok jól) . Megcsalják a párjukat, jól teszik, mert nem szerelmesek, vagy rossz a házasság, meg egyébként is a férfiak bilologiailag szemét ládák, és ti bármit is tesztek valójában mi k.r.nk félre!
Ilyen gondolkodás móddal nem csoda hogy így elbántok a másíkkal(mint a csaj a kérdezővel), mindenféle bűntudat és felelősség érzet nélkül. Gratula.
Bűntudat és felelősségérzet nélkül? Fogalmad sincs, milyen lelki teher egy válás akkor is ha te kezdeményezed. Amikor már minden utat végigjártatok, nem megy el veled párterápiára, csak bezárkózik a kisszobába és gépezik megállás nélkül. A gyerek nem érdekli, semmi nem érdekli. Te mindent bevetsz, a szexi fehérneműtől kezdve ami eszedbe jut, jön a hárítás, az "unlak már" dolog.
Én váltam el és a mai napig szeretem őt és fáj ez, de nem vagyok hajlandó a lábtörlője és cselédje lenni valakinek akinek csak egy unalmas régi bútordarab vagyok akármit csinálok. És képzeld, nem csaltam meg. Én nem. Én léptem, és korrektül lezártam a dolgot, mindenben a gyerek érdekeit szem előtt tartva, akkor jön hozzá amikor akar, egyszer nem balhéztunk, csak közöltem vele, hogy nem bírom tovább és kész. És sok nő megteszi ugyanezt akinek van önbecsülése. Nem azt mondom, hogy a férfi hibája a házasság szétesése, mert egy átlagos kapcsolatban ez 50-50%, de ha csak az egyik fél próbálja megoldani a problémákat mert a másiknak elég kényelemes így is, akkor azt gondolom, a helyes cselekedet levonni a konzekvenciákat és tovább menni.
Ja, amúgy a statisztikád hülyeség, már mindenféle százalékkal láttam ilyet. Nincs igazán reprezentatív statisztika ez ügyben. És mint említettem, biológiailag is úgy korrekt, hogy a nők a biztonságra vágynak illetve annak megtartására, úgyhogy ha ők válnak annak oka van. Például nehezen tűrik a hűtlenséget.
” levonni a konzekvenciákat, és tovább lépni” Ezt magyarázd annak millió számu depressziós gyereknek, akik érzelmileg összeomlottak mert anyuci válni akart. Vagy azoknak a férfiaknak akik nem láthatják a saját gyermeküket! És még a nők a vagyon nagy részét is elhordták.
Lehet hogy nálatok rendben mentek a dolgok, és tényleg a válás volt a helyes lépés, ezt nem vitathatom, nem ismerlek titeteket. De sajnos a legtöbb szakításnál nem ez a módi. A gond az hogy mind a ketten általánositunk, te a saját példádból(bár a férfi félrelépéseit nem tudom honnan vetted, hiszen ha jól értem réged nem csaltak meg)
Mindketten általánosítunk? Akkor jól figyelj: önmagában a válás se nem jó, se nem rossz. Egy rossz házasság lehet rosszabb mint egy válás, és két felszabadult, boldog, különélő szülő lehet jobb mint egy megkeseredett, boldogtalan pár. Minden nézőpont kérdése. De nem kéne a női nemet hibáztatni egy korjelenség miatt.
A mi gyerekünket nem viselte meg a válás, mert most többet foglalkozik vele az apja mint azelőtt, például. Ilyen apró dolgok is vannak. Én csak a saját példámból tudok kiindulni, de sok elvált nővel beszélgettem már mélyrehatóan és egynél sem tűnt úgy, hogy felelőtlenül és könnyedén vált el. Mindegyik a mai napig viseli a sebet a lelkén, akármelyik fél kezdeményezte a válást.
Én mások példáiból tudok igazságot meríteni. Nem csoda hogy egyre több férfinek esze ágában sincs házasodni, mindenki tudja hogy a mai nők megbizhatattlanok.
A válásokat meg nem a megcsalással szokták indokolni, hanem az elhanyagoltsággal. Vagyis amit az elején írtam, anyuci megunja apucit, mivel sok más férfi áll soeban érte, ezért könnyedén hátat fordít neki.
A biróság úgy is neki itéli a gyereket, a pénzt is, és még új hím is akad az ágyba. A kérdező csajával is ugyan ez tőrtént, pikk pakk elmúlt az érzés, hát jöhet a következő férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!