Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Csak nekem furcsa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasd kérdése:

Csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés
5 év együttélés után, a párom egyik napról a másikra elhagyott. (2 hete kb.) Igen komoly volt a dolog, közös jövő tervezgetése, lakás vásárlás, sajnos a munkánk miatt az elmúlt hónapban nagyon ritkán tudtuk találkozni, így egy kicsit eltávolodhatott tőlem, szakítás előtt még párnappal szerelmes üzeneteket váltottuk, aztán beszélt az édesanyjával aki másnapra már megszervezte a költözését. Csak nekem van olyan furcsa érzésem, hogy otthonról irányítják a lányt? Illetve az is furcsa, hogy facebookon az oldala még mindig tele a szerelmes posztjainkkal.

2015. nov. 6. 08:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A kérdező csaja is egy nő és én is egy nő vagyok. Te nem ismersz egyikünket sem. Lehet hogy a mai huszonéves lányoknál ez így működik, de az idősebbeknél, ahol gyerek is van, ez nagyon nem így van. Nekem sem volt senki amíg rendbe tettem magam lelkileg és képzeld el, az elhanyagoltság épp elég ok a váláshoz.

Nagyon csúnya véleménnyel vagy a nőkről, ha egyformán feketével festesz be mindenkit, és azt hiszed, olyan könnyű meglépni ezt a lépést, vagy egy olyan férfit találni aki elfogadja a gyerekedet/gyerekeidet.

Nem, a férfiak legalább annyira megbízhatatlanok, hűtlenek, csak sokuk még ahhoz is gerinctelen, hogy elváljon. Tudod, hogy amikor egyedülállóként társkeresőztem, hány nős pasi akart velem összejönni? Érdekes, férjes asszonyok nem hirdették ennyire magukat. Őrület. De én ettől még nem állítom, hogy a férfiak mind ilyenek vagy olyanok, csak nem kéne egyetlen nemet hibáztatni semmiért. Én még hiszem,hogy vannak rendes emberek a világon. Neked is így kellene tenned.

2015. nov. 6. 18:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Hinni a templomban kell, képzeld én tudom hogy vannak rendes nők. Nem azt írtam hogy minden válásról ti tehettek, vagy hogy ti léptek félre úton-útfélen. Azt írtam hogy NAGYRÉSZT a nők lépnek félre, ergo bőven vannak akik nem csalják meg a másikat.

A válásoknál viszont sokkal több a nők szerepe, de nem minden esetben. Ennyi.

A fiatal csajoknál meg tényleg így megy, a számok és a tapasztalatok ezt mutatják.( kivétel persze akad)

Nagy valoszinűség szerint én sem fogok megnősülni, nehogy a nőnek akkora ”gerince” legyen hogy tönkre tegye az életemet. Esetleg egy hosszú kapcsolat alatt hirtelen összepakoljon és szia nélkűl tovább álljon.

2015. nov. 6. 19:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz és megbecsülsz egy nőt nem fog elhagyni. Ha figyelsz rá akkor észre fogod venni, ha valami nem stimmel. De nem akarlak meggyőzni. Azt mondod, tudod, hogy nem minden nő ilyen, de azért még mindig hajtod ugyanazt a hülyeséget, hogy nagyrészt a nők csalnak(nem igaz) és azért nem is kell neked egy, hogy ne váljon el tőled. Tehát te technikailag arra készülsz, hogy úgyis otthagy, meg sem bízol benne. Így tényleg ne is menj bele egye kapcsolatba, mert borítékoltad a sikertelenséget.
2015. nov. 6. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja ha a statisztikákat nézzük boritékolható a sikertelenség. A számok tőrvényei alapján bőven bele eshetek a negatív oldalba. Sajnos gyenge vagyok, nehéz elfogadnom hogy a barátnőm megcsalhat, vagy 5 év után simán leléphet flegmán mosolyogva, esetleg elválhat tőlem. Persze legyek pozitív, és néhány pofon után talán-talán megtalálharom azt aki nem ilyen. A mai hölgyek között viszont nehéz lessz, kb mint az orosz rulett.
2015. nov. 6. 19:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Bocs, de nagyobb eséllyel csalja meg egy férfi a párját mint fordítva...de mindegy, ha neked jó így, rendben van, én tiszteletben tartom a véleményed.
2015. nov. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!