Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa?
A kérdező csaja is egy nő és én is egy nő vagyok. Te nem ismersz egyikünket sem. Lehet hogy a mai huszonéves lányoknál ez így működik, de az idősebbeknél, ahol gyerek is van, ez nagyon nem így van. Nekem sem volt senki amíg rendbe tettem magam lelkileg és képzeld el, az elhanyagoltság épp elég ok a váláshoz.
Nagyon csúnya véleménnyel vagy a nőkről, ha egyformán feketével festesz be mindenkit, és azt hiszed, olyan könnyű meglépni ezt a lépést, vagy egy olyan férfit találni aki elfogadja a gyerekedet/gyerekeidet.
Nem, a férfiak legalább annyira megbízhatatlanok, hűtlenek, csak sokuk még ahhoz is gerinctelen, hogy elváljon. Tudod, hogy amikor egyedülállóként társkeresőztem, hány nős pasi akart velem összejönni? Érdekes, férjes asszonyok nem hirdették ennyire magukat. Őrület. De én ettől még nem állítom, hogy a férfiak mind ilyenek vagy olyanok, csak nem kéne egyetlen nemet hibáztatni semmiért. Én még hiszem,hogy vannak rendes emberek a világon. Neked is így kellene tenned.
Hinni a templomban kell, képzeld én tudom hogy vannak rendes nők. Nem azt írtam hogy minden válásról ti tehettek, vagy hogy ti léptek félre úton-útfélen. Azt írtam hogy NAGYRÉSZT a nők lépnek félre, ergo bőven vannak akik nem csalják meg a másikat.
A válásoknál viszont sokkal több a nők szerepe, de nem minden esetben. Ennyi.
A fiatal csajoknál meg tényleg így megy, a számok és a tapasztalatok ezt mutatják.( kivétel persze akad)
Nagy valoszinűség szerint én sem fogok megnősülni, nehogy a nőnek akkora ”gerince” legyen hogy tönkre tegye az életemet. Esetleg egy hosszú kapcsolat alatt hirtelen összepakoljon és szia nélkűl tovább álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!