Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Költözzek össze a barátommal? 20L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költözzek össze a barátommal? 20L

Figyelt kérdés

A barátom össze szeretne költözni velem albérletbe, egy panel lakásban. Én viszont nem szeretném. Szeretnék még a szüleimnél lakni, és spórolni, hogy későb veheseek magamnak egy házat, mivel minden álmom az, hogy egy házban lakjak, aminek nagy az udvara és medence is van benne. A barátom nem akar házba költözni (még sose lakott házba).

A másik ok az, hogy félek, hogy nem fogja megérni a kezem, ha összeköltözünk. Az is az álmaim közé tartozik, hogy legyen férjem, gyermekeim. És én úgy fogom fel a dolgokat, hogy ha össze fogunk költözni, akkor már nem fogja az érdekelni, hogy gyerekünnk legyen.

Össze szeretnék költözni vele, de félek belegondolni abba, hogy mi lesz

2016. ápr. 22. 17:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg úgy gondolod,hogy 1-2 éven belül szép úszómedencés házad lesz nagy kerttel? Hahaha

Ez aranyos..

2016. ápr. 22. 17:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Sehova se írtam, hogy 1-2 éven belül, én csak azt írtam, hogy arra spórolnék
2016. ápr. 22. 17:28
 3/16 anonim ***** válasza:
én nem költöznék össze.
2016. ápr. 22. 17:34
 4/16 anonim ***** válasza:
Uszomedences hazra sporolni??? Uramisten...80evig???
2016. ápr. 22. 17:37
 5/16 ~OnLány~ ***** válasza:

Nem kell túlspilázni a dolgot,egy kisebb medencét maguknak is kialakíthatnak..lényeg a nagy kert,meg egy normális ház,az sem kell,hogy tökéletes legyen,az ember egész életen át alakítgatja a portáját,mert mindig van min igazítani.

Szerintem először is kezdjétek ezzel,hogy összeköltöztök egy albérletben,próbáljatok gyűjteni,spórolni,hogy aztán ha már megkérte a kezed,egy saját házba tudjatok költözni.

Lassan meg is kell előbb szoknotok egymást.

Mi lesz,ha megveszitek a házat,összeköltöztök és rájössz,hogy nem tetszik vele a közös élet?!

2016. ápr. 22. 17:42
 6/16 anonim ***** válasza:
Ok Hogy nem írtad,de hogy gondolod hogy addig míg össze nem spórolod, nem laktok együtt a barátoddal? Majd Szerinted várni fog rád.. Álmodj királylány.
2016. ápr. 22. 17:54
 7/16 anonim ***** válasza:

Igen, költözz össze vele.

Én egy nagyon rossz lakásba költöztem a párommal, azért, hogy spórolni tudjak egy sokkal sokkal jobbra. Hasonló álmaink voltak, de a rossz lakás (ami nálad a szülőkkel külön élés) megölte a kapcsolatunk addigra, mire az álomra való összeg meglett, jobb lett volna elköltözni egy közepesbe, mint hajtani az álmokat, várni a tökéletest, és addig szenvedni.

2016. ápr. 22. 17:54
 8/16 anonim ***** válasza:
#7 mit értesz rossz lakáson?
2016. ápr. 22. 17:59
 9/16 anonim ***** válasza:

#8-as: alig 30nm, bármit csináltunk, azt egymás szájában tettük, nem lehetett egy percre sem elvonulni, és emellett elég sok gond volt a kinézetével is, nem volt egy vidám hely, bár ez utóbbi ellen folyamatosan tettünk.

Mikor összegyűlt a pénz egy 1.5 szobás normális lakása, akkor ahelyett, hogy váltottunk volna, maradtunk annál az elgondolásnál, hogy a tökéletes, majd igazi családalapításhoz való házat/lakást vegyük meg, de ez persze azt eredményezte, hogy maradtunk abban a laksásban, ami a túlzott összezártság miatt elég sok konfliktust tudott gerjeszteni, bármennyire is szerettük egymást, és próbáltuk ezeket megoldani, lassan felőrölte a kapcsolatot.

2016. ápr. 22. 18:03
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"És én úgy fogom fel a dolgokat, hogy ha össze fogunk költözni, akkor már nem fogja az érdekelni, hogy gyerekünnk legyen."

Ennek így kb. semmi értelme. Tudod, van az a mondás, hogy lakva ismerszik meg igazán az ember. Na, ez tényleg igaz. Ha pedig valaki gyereket akar, akkor valószínű nem egy olyan emberrel akarja majd ezt, akivel még sosem lakott együtt. Elég sanszos, hogy nem működne a dolog ha terhes lennél/ott lenne már a gyerek és akkor kellene még össze is szoknotok. Az együttéléssel járó új szokások nem két nap alatt alakulnak ki, hiszen két ember életéből lesz egy közös. Egy gyerek pedig iszonyúan megterheli a kapcsolatot.

2016. ápr. 22. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!