Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Költözzek össze a barátommal? 20L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költözzek össze a barátommal? 20L

Figyelt kérdés

A barátom össze szeretne költözni velem albérletbe, egy panel lakásban. Én viszont nem szeretném. Szeretnék még a szüleimnél lakni, és spórolni, hogy későb veheseek magamnak egy házat, mivel minden álmom az, hogy egy házban lakjak, aminek nagy az udvara és medence is van benne. A barátom nem akar házba költözni (még sose lakott házba).

A másik ok az, hogy félek, hogy nem fogja megérni a kezem, ha összeköltözünk. Az is az álmaim közé tartozik, hogy legyen férjem, gyermekeim. És én úgy fogom fel a dolgokat, hogy ha össze fogunk költözni, akkor már nem fogja az érdekelni, hogy gyerekünnk legyen.

Össze szeretnék költözni vele, de félek belegondolni abba, hogy mi lesz

2016. ápr. 22. 17:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%

ha most nem havi min. 1 millát keresel, akkor az a ház nem 2 év alatt jön össze, főleg nem medencés :

figyelj: nem akarsz vele lakni, nem akarod hogy megkérjen - szakíts vele szépen, hogy legyen egy nője, aki vele akar lenni

2016. ápr. 22. 19:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is úgy tűnik, hogy nagyon durván csak magadra gondolsz, a saját terveidre, a saját vágyaidra. Szereted te egyáltalán ezt a fiút?

"A másik ok az, hogy félek, hogy nem fogja megérni a kezem, ha összeköltözünk. Az is az álmaim közé tartozik, hogy legyen férjem, gyermekeim. És én úgy fogom fel a dolgokat, hogy ha össze fogunk költözni, akkor már nem fogja az érdekelni, hogy gyerekünnk legyen."

Emögött meg kb a logikát sem látom. Miért ne érdekelnék ezek a dolgok kevésbé attól, hogy összeköltöztök? Másrészt: ezek szerint te azt tervezed, hogy megkéri a kezed, összeházasodtok, gyereketek születik, és majd csak akkor költöztök össze? Ugye tudod, hogy az élet nem így működik?

Éppen az lenne a lényeg, hogy először megtapasztaljátok az együttélést, hogy kiderüljön érdemes-e hosszú távra tervezni.

2016. ápr. 22. 20:59
 13/16 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem 20 évesen még nem kell összeköltözésen gondolkodni. Szép a szerelem meg minden, de 20 évesen igen, magaddal törődj, a saját életeddel, vágyaiddal, tanulmányaiddal. Szerintem egy 20 éves még gyerek az összeköltözéshez.
2016. ápr. 22. 21:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem az a probléma, hogy félsz, hanem az hogy nem vagy érett agyilag egy komoly kapcsolatra. Márpedig az összeköltözés komoly dolog. Plusz álomvilágban élsz.

Szerinted egy ház mennyibe kerül ? Azt hiszed a párod addig fog várni rád amíg összegyűjtesz egy házra valót? És ha az a ház nem egy lepratelep az 20 millánál kezdődik, és akkor még nincs medencéd. Azzal együtt talán 40 millió, ha nem több. Addig egy pasi sem fog várni.

2016. ápr. 22. 22:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarnad vele a kozos jovot akkor most is osszekoltoznel vele mert tombolna a szerelem es minden percet vele akarnal tolteni. Nekem a leirasodbol inakbb tunsz 15-nek mint 20-nak...
2016. ápr. 23. 13:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek, kérdező?
2022. júl. 14. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!