Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözzek össze a barátommal? 20L
A barátom össze szeretne költözni velem albérletbe, egy panel lakásban. Én viszont nem szeretném. Szeretnék még a szüleimnél lakni, és spórolni, hogy későb veheseek magamnak egy házat, mivel minden álmom az, hogy egy házban lakjak, aminek nagy az udvara és medence is van benne. A barátom nem akar házba költözni (még sose lakott házba).
A másik ok az, hogy félek, hogy nem fogja megérni a kezem, ha összeköltözünk. Az is az álmaim közé tartozik, hogy legyen férjem, gyermekeim. És én úgy fogom fel a dolgokat, hogy ha össze fogunk költözni, akkor már nem fogja az érdekelni, hogy gyerekünnk legyen.
Össze szeretnék költözni vele, de félek belegondolni abba, hogy mi lesz
ha most nem havi min. 1 millát keresel, akkor az a ház nem 2 év alatt jön össze, főleg nem medencés :
figyelj: nem akarsz vele lakni, nem akarod hogy megkérjen - szakíts vele szépen, hogy legyen egy nője, aki vele akar lenni
Igen, nekem is úgy tűnik, hogy nagyon durván csak magadra gondolsz, a saját terveidre, a saját vágyaidra. Szereted te egyáltalán ezt a fiút?
"A másik ok az, hogy félek, hogy nem fogja megérni a kezem, ha összeköltözünk. Az is az álmaim közé tartozik, hogy legyen férjem, gyermekeim. És én úgy fogom fel a dolgokat, hogy ha össze fogunk költözni, akkor már nem fogja az érdekelni, hogy gyerekünnk legyen."
Emögött meg kb a logikát sem látom. Miért ne érdekelnék ezek a dolgok kevésbé attól, hogy összeköltöztök? Másrészt: ezek szerint te azt tervezed, hogy megkéri a kezed, összeházasodtok, gyereketek születik, és majd csak akkor költöztök össze? Ugye tudod, hogy az élet nem így működik?
Éppen az lenne a lényeg, hogy először megtapasztaljátok az együttélést, hogy kiderüljön érdemes-e hosszú távra tervezni.
Nem az a probléma, hogy félsz, hanem az hogy nem vagy érett agyilag egy komoly kapcsolatra. Márpedig az összeköltözés komoly dolog. Plusz álomvilágban élsz.
Szerinted egy ház mennyibe kerül ? Azt hiszed a párod addig fog várni rád amíg összegyűjtesz egy házra valót? És ha az a ház nem egy lepratelep az 20 millánál kezdődik, és akkor még nincs medencéd. Azzal együtt talán 40 millió, ha nem több. Addig egy pasi sem fog várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!