Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engednek el a szüleim 23 évesen a barátommal Amerikába?
Sziasztok!
23 éves lány vagyok, 3 hónapja együt vagyok a jelenlegi párommal és most ő és a családja kiköltöznek Amerikàba. Nagyon megbízható fiú, mindig számíthatok rá. Én egyetemre járok, de ebben a felevben nincs gyakorlatom igy azt kerte menjek vele 1 honapra ki, hatha megtetszik nekem is ott az elet, meg igy kevesebb idot kellene egymas nelkul kibirnunk mig o is hazajon 3 honap mulva.
Nekem semmit nem kellene fizetnem, ez lenne a szulinapi ajandekom.
New Yorkba mennenk, o volt kint 2 honapja a csaladjaval, semmi gond nem volt, kimentek 2 hetre.
A szuleim szerint bunozok es majd lekapcsolnak a repteren es en is rendorsegi fogdaba kerulok Becsben(onnan indulnank) es hasonlok. Meg biztos elrabolnak, nem ismerem oket ilyenek.
Mit tegyek? Ugy bannak velem mint egy 16 evessel?
Miert nem donthetem el magam, hogy szeretnek e menni vagy sem ??
Mut tegyek, hogy elengedjenek es ne dedoskent kezeljenek??
Koszi a valaszokat!
"Mit tegyek? Ugy bannak velem mint egy 16 evessel?"
Ne hagyd, hogy így bánjanak veled. Ha engedélyt kérsz tőlük, ne csodálkozz, ha esetleg nem olyan választ kapsz, mint vártad. A te életed, a te döntésed. Felnőtt nő vagy, egyszerűen csak közöld a tényeket, hogy mész, és kész. Eseleg hozz nekik ajándékot kárpótlásul. :P
ennyi idősen tényleg nem kéne ennyire beleszólniuk. olyan, hogy nem engednek, pláne nem lehet. ha nagyon féltenek, esetleg megpróbálhatnak lebeszélni, vagy inkább felkészíteni a veszélyekre, de az nem egészséges, hogy nem engednek.
te ismered őket, így azt is neked kell tudni, hogyan és mennyire lehet velük beszélni, de szerintem próbáld megértetni velük, hogy felnőtt vagy és ha akarsz, akkor elmész. ők szép szóval megpróbálhatják elérni, hogy ne akarj annyira elmenni, vagy ha így folytatják, akkor tiltással, vitával, elérhetik, hogy vissza se akarj jönni...
Talán azért nem engednek, mert csak 3 hónapja tart ez a kapcsolat. Honnan veszed, hogy megbízható? Mert ennyi idő alatt nem lehet megismerni valakit. Más képet is mutathat magáról, mint amilyen valójában.
A szüleid reakciója kicsit lehet túlzás, mert 23 éves vagy, de én is megpróbálnám lebeszélni egy elhamarkodott döntésről a gyerekemet.
Ha tényleg megbizonyosodnék róla, hogy a srác megbízható, akkor oké.
Ha elvárod, hogy felnőttként kezeljenek, viselkedj is úgy.
23 évesen nem kell engedélyt kérnéd, csak nyugtasd meg a szüleidet, biztosítsd arról őket, hogy te boldog leszel ott, és mond hogy hiányozni fognak,szereted őket, de már felnőtt vagy, nem hozhatnak helyetted döntést, mert ha rosszul is döntesz azt a saját bőrödön fogok megtapasztalni, és majd keresed őket.
Kicsit nehéz lesz, de szerintem sikerül valamennyire meggyőznöd őket.
Jó utat amerikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!