Olyan embereket találok itt akik kimentek az USA-ba dolgozni vagy esetleg komolyan készülnek Amerikába? A szállodatakarítós melóról van szó. Két barátommal készülünk augusztusban.
Nem kaptak...
A szállodai meló fekete munka. Meg lehet belőle élni, senki nem csesztet, csak hazalátogatni nem tudsz, ha illegálisan vagy az országban...
A lottó kilőve, ha már itt vagy, azt csak otthonról érdemes. Nagyon utánad néznek :)
Ja az esta 90 napos... :)
Beházasodás nem egyszerű, főleg ha pénzért akarsz, lehet meglógnak a pénzeddel és bukott minden... :)
Ha szerelmes leszel akkor oké.
Nem biztos a 10 év kitiltás. Lehet 3 vagy 5 is...
Hazamenni nem lehet, de rokonok is jöhetnek látogatni ;)
Olyat én is hallottam, hogy valaki kint dolgozott illegálisan, közben nyert a zk-lottón és amikor jelentkezett, akkor hazatoloncolták és nem kapta meg a zk-t sem.
Azt is meg kell gondolni, hogy mi van, ha beteg leszel, megéri-e olyan messzire, hosszú időre kiköltözni. Csak a fogorvos a magyarországinál tízszer drágábban dolgozik, ha pedig valami komolyabb baleset ér, vagy megbetegszel (vakbélgyula, stb.), akkor lebuksz, fizetheted az irtó drága kezelést (meghalni azért nem hagynak) és utána hazatoloncolnak, kitiltanak egy időre.
A zk lottót hát nem tudom, nem ismerek és nem is hallottam még olyanról, aki itt nyert volna.
Mayarorszagrol max :)
De innen amerikabol mar nem nyerheted meg, ahhoz otthon kell lenni.
Es nem tudhatod mikor kerul rad a sor, mert avilag tobbi reszerol is palyaznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!