Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engednek el a szüleim 23 évesen a barátommal Amerikába?
Sziasztok!
23 éves lány vagyok, 3 hónapja együt vagyok a jelenlegi párommal és most ő és a családja kiköltöznek Amerikàba. Nagyon megbízható fiú, mindig számíthatok rá. Én egyetemre járok, de ebben a felevben nincs gyakorlatom igy azt kerte menjek vele 1 honapra ki, hatha megtetszik nekem is ott az elet, meg igy kevesebb idot kellene egymas nelkul kibirnunk mig o is hazajon 3 honap mulva.
Nekem semmit nem kellene fizetnem, ez lenne a szulinapi ajandekom.
New Yorkba mennenk, o volt kint 2 honapja a csaladjaval, semmi gond nem volt, kimentek 2 hetre.
A szuleim szerint bunozok es majd lekapcsolnak a repteren es en is rendorsegi fogdaba kerulok Becsben(onnan indulnank) es hasonlok. Meg biztos elrabolnak, nem ismerem oket ilyenek.
Mit tegyek? Ugy bannak velem mint egy 16 evessel?
Miert nem donthetem el magam, hogy szeretnek e menni vagy sem ??
Mut tegyek, hogy elengedjenek es ne dedoskent kezeljenek??
Koszi a valaszokat!
Az, hogy a szülőnek mennyi beleszólása van a gyereke életébe, az nem korfüggő. Ha a gyerek még otthon laki, nincs keresete és a szülők pénzelik a tanulást is, akkor bizony joguk van beleszólni.
Ellenkező esetben természetesen azt csinálhatsz, amit csak akarsz, te életed.
Szóval lehet itt dobálózni, hogy 23 évesen már felnőtt vagy meg magad ura és mi az, hogy beleszólnak....csak nincs értelme.
A magad ura akkor leszel, ha majd anyagilag független vagy. Azaz önálló. Ez esetben a véleményüket meghallgatod, de te döntesz.
Nálad melyik helyzet áll fent? :)
Egyébként meg természetes, hogy féltenek, aggódnak stb. Jó szívvel pedig semmiképp sem mennék el, ha ennyire tiltják.
Ha a szüleid minden alap nélkül bűnözőnek tartják a barátod családját akkor ne számíts rá hogy könnyen kitörhetsz az anyucipilánya-szerepből. Ehhez olyan drasztikus dolog kell, mint pl. hogy tojsz a paranoid véleményükre és elhúzol Amerikába. Amikor pedig egy hónappal később épen-egészségesen, élményekkel megrakodva hazajössz, talán kicsit komolyabban fognak venni.
Ha pedig emiatt kitagadnak, akkor igazán nem kár értük... De készülj fel hogy esetleg a szokottnál jobbann a saját lábadra kell állnod, és pl elhagyni a mamahotelt.
Nem akarják a szüleid, hogy elhízz.
Kondiba menjetek inkább a barátoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!