Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Baratommal masfel evig eltunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratommal masfel evig eltunk egyutt aztan kikoltozott mert szerinte sokat vitaztunk a hazimunka miatt!?

Figyelt kérdés

Szerinte EN nem takaritottam eleget. Habar en mostam a ruhainkat mindig, es egy heten 1x takaritottam, de neki ez keves volt. Mar jo nehany honapja, hogy elkoltozott, es en mar szeretnem ha visszakoltozne mert valtoztam, igyekszem tobbet takaritani a lakast es nem rendetlenseget hagyni. Habar azt kijelentem, hogy tok kupleraj sose volt meg kosz se, de o kb egy korhaz szinten levo tisztasagot var el. :/ Hiaba igyekszek, most meg az a baja, hogy mert o mondta ezert csinalom es nem magam miatt meg magunk miatt.

Eskuszom nem ertem, mar semmi nem jo neki, hiaba kerdeztem, hogy akkor mit var? De ugyanazt hajtogatja. Hogy tiszta lakasban akar elni. De total maga ellen beszel, hogy ha meg csinalom akkor meg az a baj.

Es ezert azt mondta, hogy fel is visszakoltozni, mert nem akar megint emiatt veszekedni.

Most komolyan, mit csinaljak? :(

25/N 25/F

2016. okt. 2. 20:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak már annyi. Biztos, hogy nem a takarítás a gond, ti nem illetek össze. Légy erős, lépj túl rajta, vár rád olyan párkapcsolat, ahol nem kell elvárásoknak megfelelni. Csak nem ezzel a pasival.
2016. okt. 4. 20:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Lehetseges..
2016. okt. 4. 21:08
 13/14 A kérdező kommentje:
De en 100x kerdeztem, hogy biztos ez a baja? Azt mondta igen. Hiaba mondtam, hogy akarmi barmi mas van, mondja meg. De ha neki ez sokat jelent, hogy egy porszem se lehet sehol. Amivel nekem nincs gondom, csak o ne csinalna ebbol akkora ugyet, foleg ha csinalom.
2016. okt. 4. 21:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Nézd... mániás emberrel nem sokmindent lehet kezdeni, max. rátolni/kihajtani belőle a mániáját, SzVSz. A legrosszabb amit tehetsz, hogy megpróbálsz MEGFELELNI a mániájának.

Vagyis nem veszekedni kell vele, hanem közölni, hogy te ennyit és ennyit takarítasz. Pont.

Ha neki ez kevés, akkor a maradékot csinálja meg szépen ő. (Nem te, vagy együtt, mert neked untig elég amit vállaltál!)

Oszt ha nem tetszik, akkor mehet külön lakni és csinálhatja az egészet ő maga. (Meg úgy általában elmehet a mániájával a fenébe.)

2016. okt. 9. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!