Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal lassan másfél éve vagyunk együtt. Olyan különleges szerelem volt-akkor bennünk. Éreztem hogy nekem, ő az igazi, mikor rám nézett, láttam hogy szeret. Mi változott meg?
Túl sok időt töltötök együtt. Újítsatok, vagy csak kevesebb időt töltsetek együtt egy kis ideig, hogy újra fellángoljon a láng.
Ámbár tudni kell, hogy az nézés ritkán tart örökre és valamikor el fog oszlani a lila köd. De mindig lehet új dolgokt próbálni.
Már nem szeret igazán. Nálunk is így kezdődött, ki nem mondta, de éreztem, hogy megváltozott. MEgnézett más csajokat is - előtte soha -, keveset -vagy szinte semmit sem - bezsélgetett velem, a közös időnkben is a hobbijával foglalkozott, elmaradtak az sms-ek, aztán már csak puszit adott.
Változtatni persze nem volt hajlandó, bizonygatta, hogy szeret, stb. én hüye meg ahelyett, hogy kidobtam volna, hittem neki. Végül, mikor már végleg megunt, egy mondvacsinált indokkal szakított, engem állítva be hibásnak.
De én addigra fogytam egy csomót, egyedül éreztem magam, sírtam, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!