Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok választ kérek szépen! Nem lesz különleges alkalom se szülinap se ilyesmi. Csak szeretném meglepni a barátomat itthon valamivel. Kicsit romantikusabb meghittebb dolgokra gondoltam. Ötletek?
Én csak növelni szeretném a válaszok számát.
Szia!
igazán kreatív vagy gratulálok :) másodszor szerintem mondjuk egy 3as vagy anál ha eddig nem engedted.
ha meg ezek túl durvák vagy prűd vagy,akkor főzz,más nincs! főzz főzz főzz valami jót,süss valami finomat.
ennyi,és alázkodj,kedveskedj.
én azt szeretem! meg szerintem minden férfi.
:D segítsetek pls
nagyon fontos ez nekem :)
Vagy gyertyafényes süti!
Az romantikusabb... :)
Én ezt most találtam ki, holnap fogok kedveskedni a barátomnak enis:D azt mondjuk leszogezem hogy nem vagyok sznob vagy ilyesmi csak most megjott a kedvem:D
Veszek sajtokat, diót, almát, bort es vettünk egy erotikus társasjátékot,azt fogjuk kiprobalni ezek társaságában :) bár sztem a bor gyenge lesz, ezért biztos viszek egy kis pálinkát is :DD meg alafesteskent osszevalogatok néhány zenét amik mindkettonknek tetszenek :) nem tudom mire gondoltál pontosan de hátha adtam egy kis kezdő loketet :D szerintem egyébként a közös fozocskezes is jó lehet,utána furdés és irány az ágy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!