Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért büdös a házimunka a mai nők jelentős részének?
5 párkapcsolatom volt eddig, ebből csupán egyetlen nőnek nem okozott gondot az a leosztás, hogy amíg én dolgozok és viszem a pénzt haza, én elvárom tőle, hogy legalább rend legyen. Ha főzni nem akar, vásárolhat kész ételt is. A többi 4 vagy húzta a száját és csak féligmeddig foglalkozott azzal, hogy ne egy putriban éljünk, vagy egyenesen gyűlölte a házimunkát és meg is mondta a szemembe, hogy túl sokat várok el, igazán segíthetnék neki napi 8-10 óra munka után, mert ő egész nap edzésen volt (másfél óra).
Mint az talán kiderült a fentiekből, nem arról van szó, hogy döglök a tv előtt egész nap a farkamat verem, az asszony meg csak hozza a sört. De az ne legyen már, hogy én megteremtem a kényelmet és biztonságot, mire a kisasszony ha éppen fel is emeli a formás kis fenekét, egy 20 perc takarítást követően már játssza a mártírt, hogy ő mennyire fáradt. Más is találkozott már ilyennel, vagy csak én vonzom be az ilyen fajta nőket? 28/f
Azért büdös a házimunka ezeknek a nőknek, mert
1. G**cilusták
vagy
2. Házicselédnek nézed őket, az meg kissé megalázó
vagy
3. Szeretnének önmegvalósítani, de te akadályozod őket ebben azzal, hogy eltartod őket.
Én mondjuk egyfelől képen röhögnélek, ha azt mondanád, eltartasz, csak legyek a cseléded, másfelől meg otthagynálak.
Kiegyensúlyozottabb= mivel a nőknek megtiltanátok a pénzkereső munkát, így kénytelenek lennének az olyan barmokhoz is feleségül menni, mint te.
Biztonságosabb= biztonságban éreznéd magad, mert lenne otthon egy p.ncis ingyencseléded, aki nem tudna elhagyni mert egy garasa sincs.
Okos....naggggyon okos. :)
Nem mondom, veled aztán boldogság szakadna a nőre! :)
Gondolkodj el, hogy neked miért nem jut gondoskodó, házias nő.
Nem, de miért tartasz el másokat?!
Vagy akkor fogadd el, hogy atótl, mert eltarto őket, van, akit nem izgat és ugyanúgy szarni fog a házimunkára.
Momentán én is munkanélküli vagyok - várjuk a papírjaimat, nem tudok dolgozni menni, mert számlát sem nyithatok és telefonszámot sem csináltathatok nélkülük -, de kétnaponta főzök, port törlök, a kertet rendezem, írom a páromnak a tanulnivaló szavakat, stb.
Nem minden nőnek gáz a dolog, ciki, hogy te pont ilyeneket fogsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!