Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért büdös a házimunka a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért büdös a házimunka a mai nők jelentős részének?

Figyelt kérdés

5 párkapcsolatom volt eddig, ebből csupán egyetlen nőnek nem okozott gondot az a leosztás, hogy amíg én dolgozok és viszem a pénzt haza, én elvárom tőle, hogy legalább rend legyen. Ha főzni nem akar, vásárolhat kész ételt is. A többi 4 vagy húzta a száját és csak féligmeddig foglalkozott azzal, hogy ne egy putriban éljünk, vagy egyenesen gyűlölte a házimunkát és meg is mondta a szemembe, hogy túl sokat várok el, igazán segíthetnék neki napi 8-10 óra munka után, mert ő egész nap edzésen volt (másfél óra).

Mint az talán kiderült a fentiekből, nem arról van szó, hogy döglök a tv előtt egész nap a farkamat verem, az asszony meg csak hozza a sört. De az ne legyen már, hogy én megteremtem a kényelmet és biztonságot, mire a kisasszony ha éppen fel is emeli a formás kis fenekét, egy 20 perc takarítást követően már játssza a mártírt, hogy ő mennyire fáradt. Más is találkozott már ilyennel, vagy csak én vonzom be az ilyen fajta nőket? 28/f

2017. márc. 4. 19:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
Hja es nekem nincs hetvege, en 8-12orakat dolgozom naponta. Persze, azert honaponta egyszer-ketszer megyunk termalba, etterembe, kirandulni. De most gyujtunk, vannak celjaink. Es erdekes, ketten elvisszuk a haztartast. 12ora utan fozes... nem ora munka utan... :D Szoval te is fogd be az asszonyokat dolgozni vagy eleve olyat keress, aki nem csak dugnivalo es vezesse a haztartast tipus. Hja es ne tudd birtokolni. Ez fontos. Aki hagyja magat, az meg is erdemli. Oruljon, hogy huszas eveiben gyerek nelkul penderitette ki egy ilyen urge, nem 40evesen 1-2 gyerek utan. Talan tanulnak belole.
2017. márc. 4. 21:18
 42/69 anonim ***** válasza:
93%
Neked nem nő kell, csak egy csicska, neki lehet büdös a munka.
2017. márc. 4. 22:45
 43/69 anonim ***** válasza:
80%
Hmm talán kezdhetnél olyan nővel, aki nem arra alapozza az életét, hogy valaki eltartja, mert az ilyenektől oly' sokat felesleges is várni. Lehet, hogy egy dolgozó nőnek nem jut annyi ideje szépségápolásra, megedzésre, mint egy trófea barátnőnek, de hosszabb távon megérné ilyennel kezdeni. ;)
2017. márc. 5. 00:05
 44/69 anonim ***** válasza:
100%

Azért büdös a házimunka ezeknek a nőknek, mert

1. G**cilusták

vagy

2. Házicselédnek nézed őket, az meg kissé megalázó

vagy

3. Szeretnének önmegvalósítani, de te akadályozod őket ebben azzal, hogy eltartod őket.

Én mondjuk egyfelől képen röhögnélek, ha azt mondanád, eltartasz, csak legyek a cseléded, másfelől meg otthagynálak.

2017. márc. 5. 16:07
 45/69 anonim ***** válasza:
97%
Nem éltél te még együtt soha senkivel, és ilyen arrogáns, hímsoviniszta attitűddel nem is fogsz. Valójában leírtad ide a vágyadat: vennél a kis pénzedért egy házicselédet, aki mos, főz, takarít rád (mint anyád tette), este meg egy horkantásodra szétteszi a lábát neked. A nők már megszabadultak ettől a lánctól, te meg azért sírsz, mert a nők nem akarják újra önszántukból a nyakukba tenni a te kedvedért. Az a baj, hogy te a kereseteddel azonosítod magad, de valójában semmit nem tudsz a pénzeden kívül adni egy nőnek. Ha majd megbízható, érzelmileg kiegyensúlyozott, stabil férfi leszel, akkor TALÁN rád bízza az életét egy nő. Addig meg vásárolj a pénzeden dologtalan lányokat és fizess nekik edzőtermet.
2017. márc. 5. 18:05
 46/69 A kérdező kommentje:
Nem szabadultatok meg semmiféle lánctól (mivel ilyen nem is volt), csak arrogánsabbak és kivagyibbak lettetek. A nők egyenlő jogai már több mint 100 éve biztosítva vannak a modern társadalmakban, de ennek nem a kiegyensúlyozottabb, biztonságosabb életérzés lett az eredménye, hanem a genderfasizmus és az emancipáció. Szedd össze magad, mert ilyen gondolkodással nagyon sanyarú párkapcsolatok várnak még rád.
2017. márc. 5. 18:19
 47/69 anonim ***** válasza:
98%
Muci, te nyavalyogsz itt a sanyarú kapcsolataid miatt.
2017. márc. 5. 20:00
 48/69 anonim ***** válasza:
100%

Kiegyensúlyozottabb= mivel a nőknek megtiltanátok a pénzkereső munkát, így kénytelenek lennének az olyan barmokhoz is feleségül menni, mint te.

Biztonságosabb= biztonságban éreznéd magad, mert lenne otthon egy p.ncis ingyencseléded, aki nem tudna elhagyni mert egy garasa sincs.

Okos....naggggyon okos. :)

Nem mondom, veled aztán boldogság szakadna a nőre! :)

Gondolkodj el, hogy neked miért nem jut gondoskodó, házias nő.

2017. márc. 5. 20:36
 49/69 anonim ***** válasza:
100%
De jó lenne egy ilyen BÖRTÖN :D Szabályosan börtönben érezném magam.
2017. márc. 5. 21:13
 50/69 anonim ***** válasza:
61%

Nem, de miért tartasz el másokat?!

Vagy akkor fogadd el, hogy atótl, mert eltarto őket, van, akit nem izgat és ugyanúgy szarni fog a házimunkára.

Momentán én is munkanélküli vagyok - várjuk a papírjaimat, nem tudok dolgozni menni, mert számlát sem nyithatok és telefonszámot sem csináltathatok nélkülük -, de kétnaponta főzök, port törlök, a kertet rendezem, írom a páromnak a tanulnivaló szavakat, stb.

Nem minden nőnek gáz a dolog, ciki, hogy te pont ilyeneket fogsz ki.

2017. márc. 6. 09:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!