Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki sokat van a szüleivel élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki sokat van a szüleivel élő párjánál az segít valamit házimunka, főzés bármi ilyesmi téren magától?

Figyelt kérdés

Olyan helyzetre gondolok ahol heti egyszer kétszer vagy akár hétvégén ott alszik, sokat van velük de még akár mert friss a kapcsolat vagy mert más miatt nem költöztek össze de jó a viszonyuk a család többi tagjával s így próbálna besegíteni nekik ne teherként éljék meg. Nyilván normális vagy kevésbé módosabb családi kasszánál gondolom a dolgot.

Én mivel édesapjával él s nem tudnak főzni ezért főzni szoktam, ahhoz bevásárolni illetve mosogatni.

Ha kimondatlan/szóvátett elvárás azt is kérném.

#házimunka #szülőkkel együttélés
2016. aug. 31. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, bár nem a főzésben, hanem mondjuk falbontás, kapuhegesztés, stb, amiben tudok, természetesen segítek.
2016. aug. 31. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Amikor szükség volt rá, természetesen segítettem. Leginkább főzésben, mert azért az aktuális párjaim anyukái mindig nagyon tisztaságmániásak voltak, rendesen takarítottak és mire én mentem, már nem volt rá szükség. De amikor ott voltam pl egy hétig, akkor nem éreztem sem tehernek, sem egyéb negatív érzés nem kerített hatalmába, amikor oda jutottam, hogy megfogjam a porszívót vagy a felmosórongyot.
2016. aug. 31. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy ideje nincs kapcsolatom.. !! De mikor volt, én akartam és állandóan rám lett szólva, de mondtam.. hogy otthon ie van dolgom, " napi rutin ,, így megszoktuk , hogy segítgetek ! Mikor miben kellett. De a konyha körül mindíg elkél egy két segítőkéz.. !! :D
2016. aug. 31. 18:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2016. szept. 1. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!