Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért büdös a házimunka a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért büdös a házimunka a mai nők jelentős részének?

Figyelt kérdés

5 párkapcsolatom volt eddig, ebből csupán egyetlen nőnek nem okozott gondot az a leosztás, hogy amíg én dolgozok és viszem a pénzt haza, én elvárom tőle, hogy legalább rend legyen. Ha főzni nem akar, vásárolhat kész ételt is. A többi 4 vagy húzta a száját és csak féligmeddig foglalkozott azzal, hogy ne egy putriban éljünk, vagy egyenesen gyűlölte a házimunkát és meg is mondta a szemembe, hogy túl sokat várok el, igazán segíthetnék neki napi 8-10 óra munka után, mert ő egész nap edzésen volt (másfél óra).

Mint az talán kiderült a fentiekből, nem arról van szó, hogy döglök a tv előtt egész nap a farkamat verem, az asszony meg csak hozza a sört. De az ne legyen már, hogy én megteremtem a kényelmet és biztonságot, mire a kisasszony ha éppen fel is emeli a formás kis fenekét, egy 20 perc takarítást követően már játssza a mártírt, hogy ő mennyire fáradt. Más is találkozott már ilyennel, vagy csak én vonzom be az ilyen fajta nőket? 28/f

2017. márc. 4. 19:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
35%
Aki veri a párját, hogy ehessen, az nem szerelem vagy kapcsolat. Az nem is ember, csak egy féreg.
2017. márc. 4. 19:40
 22/69 anonim ***** válasza:
59%
Azért ne higgyük ezt. Én egyszerű vagyok, de nem főzök. Dolgozok. Nem is akarok főzni. Aki valamit akar, intézze el magának. Ha a blúzomat ki kell vasalni, nem ugrasztom a pasit, hogy csicska hopp.
2017. márc. 4. 19:42
 23/69 anonim ***** válasza:
45%
19-es: remélem nagyanyád is elkente párszor a vén f4sz száját. Beteg egy kapcsolat, gratulálok, ha ilyenre vágysz...
2017. márc. 4. 19:45
 24/69 anonim ***** válasza:
88%

5 nőből egy sem dolgozott vagy mi van? ez elég hihetetlen

Ha egy nő is ledolgozik 8-10 órát akkor ne legyen elvárásod sem a főzés, sem a takarítás hanem néha napján, végezd el te is.

2017. márc. 4. 19:48
 25/69 anonim ***** válasza:
87%
Ne haragudj, de valami baj van veled, hogy csak ilyeneket fogsz ki. Ehhez már tehetség kell. :D
2017. márc. 4. 19:48
 26/69 anonim ***** válasza:
0%
#24 Hallod lehet, nem tudom. Előttünk sose ütött vissza.
2017. márc. 4. 19:49
 27/69 anonim ***** válasza:
86%
Hogy a kérdésre is válaszoljak: nem büdös a házimunka a legtöbb nő számára, ahogy írod, te választasz ilyen igénytelen nyomorékokat, akik még takarításra se jók. Válassz olyan nőt, aki nem hót igénytelen, és kicsit értelmesebb. Bár az olyan nők valószínűleg nem hagynák, hogy kitartott szerencsétlenek legyenek.
2017. márc. 4. 19:51
 28/69 anonim ***** válasza:
64%

Nekem meg pont az a bajom, hogy nem látom, hogy a párom értékelné, amit teszek napról napra :( és szólok neki, hogy ne vegye alapvetőnek a tisztaságot itthon, hanem gondoljon bele, hogy milyen kosz lenne, ha nem söpörnék fel, nem mosnám fel a padlót, nem porszívóznék fel, nem törölnék port, nem mosnék, nem tenném el a ruhákat sem a szárítóról, nem vasalnék, nem súrolnám a kádat, a wc-t, a csapokat, nem húznék hetente ágyneműt hanem benne rohadhatna, nem locsolnék virágot, nem takarítanám a gáztűzhelyet, a konyhát, nem mosogatnék, és még sorolhatnám hosszasan...stb stb stb...

És néha rászólok, hogy vegye észre hogy élhetne olyan lánnyal, aki mellett igencsak mocsokban élne...emellett én is dolgozom, 5-re érek haza és vagy este csinálom, vagy reggel/hajnalban 3/4 6-tól egy órácskát aztán megyek munkába...

24L

2017. márc. 4. 19:54
 29/69 anonim ***** válasza:
51%

Te csinálsz valamit rosszul, ha ilyen nőket találsz meg.

Az én kapcsolatomban és a környezetemben nem ez a bevett gyakorlat, hogy húzgáljuk a szánkat a főzésre, takarításra.

Nem az ilyen lányokat kéne előtérbe helyezni, bár sanszos azért választottad őket, mert "jó bőrök", de ilyen amikor visszanyal a fagyi.

2017. márc. 4. 19:55
 30/69 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Mint mondtam eddig 1 nőm volt, akinek nem okozott ez gondot és rászólni se kellett, mert mindig minden időben elkészült. Én is besegítettem olykor, ha pl. vágytam már rá, vagy beteg volt. Eleinte minden jól indul, utána kiderül, hogy mindent tőlem vár mindegyik. Vagy lehet, hogy tényleg én kényeztetem el őket, ezt már mondta egy barátom.
2017. márc. 4. 20:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!