Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért büdös a házimunka a mai nők jelentős részének?
5 párkapcsolatom volt eddig, ebből csupán egyetlen nőnek nem okozott gondot az a leosztás, hogy amíg én dolgozok és viszem a pénzt haza, én elvárom tőle, hogy legalább rend legyen. Ha főzni nem akar, vásárolhat kész ételt is. A többi 4 vagy húzta a száját és csak féligmeddig foglalkozott azzal, hogy ne egy putriban éljünk, vagy egyenesen gyűlölte a házimunkát és meg is mondta a szemembe, hogy túl sokat várok el, igazán segíthetnék neki napi 8-10 óra munka után, mert ő egész nap edzésen volt (másfél óra).
Mint az talán kiderült a fentiekből, nem arról van szó, hogy döglök a tv előtt egész nap a farkamat verem, az asszony meg csak hozza a sört. De az ne legyen már, hogy én megteremtem a kényelmet és biztonságot, mire a kisasszony ha éppen fel is emeli a formás kis fenekét, egy 20 perc takarítást követően már játssza a mártírt, hogy ő mennyire fáradt. Más is találkozott már ilyennel, vagy csak én vonzom be az ilyen fajta nőket? 28/f
5 nőből egy sem dolgozott vagy mi van? ez elég hihetetlen
Ha egy nő is ledolgozik 8-10 órát akkor ne legyen elvárásod sem a főzés, sem a takarítás hanem néha napján, végezd el te is.
Nekem meg pont az a bajom, hogy nem látom, hogy a párom értékelné, amit teszek napról napra :( és szólok neki, hogy ne vegye alapvetőnek a tisztaságot itthon, hanem gondoljon bele, hogy milyen kosz lenne, ha nem söpörnék fel, nem mosnám fel a padlót, nem porszívóznék fel, nem törölnék port, nem mosnék, nem tenném el a ruhákat sem a szárítóról, nem vasalnék, nem súrolnám a kádat, a wc-t, a csapokat, nem húznék hetente ágyneműt hanem benne rohadhatna, nem locsolnék virágot, nem takarítanám a gáztűzhelyet, a konyhát, nem mosogatnék, és még sorolhatnám hosszasan...stb stb stb...
És néha rászólok, hogy vegye észre hogy élhetne olyan lánnyal, aki mellett igencsak mocsokban élne...emellett én is dolgozom, 5-re érek haza és vagy este csinálom, vagy reggel/hajnalban 3/4 6-tól egy órácskát aztán megyek munkába...
24L
Te csinálsz valamit rosszul, ha ilyen nőket találsz meg.
Az én kapcsolatomban és a környezetemben nem ez a bevett gyakorlat, hogy húzgáljuk a szánkat a főzésre, takarításra.
Nem az ilyen lányokat kéne előtérbe helyezni, bár sanszos azért választottad őket, mert "jó bőrök", de ilyen amikor visszanyal a fagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!