Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért gondolja a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja a barátnőm, hogy jól keresek?

Figyelt kérdés

Elég kétélű a dolog, mert keresek 250br Pesten, BME gépész diplomával. A barátnőm meg érettségivel 235br.

És persze azt gondolja, hogy keresek vagy 300br. Az már az ő szemében jónak számitana.

És persze megy a feszültség, ha arra hivatkozok, hogy nem birom a sok kiadást. Se kocsit nem tudok magamnak venni, se playstationt, se egy jobb laptopot, se jobb telefont.

Viszont 80-100 ezer forintot utazásra be kell adjak. Mert a csaj utazni szeret. Én meg otthon ülni szeretek.

Na és ha azt mondom, hogy csóri vagyok, akkor kapom az ivet. Ha azt mondom, hogy nem azért szivtam a BME-n, hogy keveset keressek, akkor meg még jobban kapom az ivet.

Sajnos érik az idő, hogy odanyomjam a bérpapiromat az orra alá.

Aztán majd megérti, hogy miért huzom a számat arra, hogy karácsonyra 50-60ezret vár el, ajándékra, merthogy az egész családjának vennem kell ajándékot. Utána meg januárban születésnapja, utána egy hétre meg évforduló.

Én meg fallout4-ezhetek i3-as laptopon (ez az egy szórakozásom van)

2016. nov. 8. 09:23
 71/111 anonim ***** válasza:
100%
Meg is érdemled, intelligencia 0. Nem csoda, hogy ott tartasz ahol. Mindenesetre kár beléd a szó, befejeztem.
2016. nov. 8. 12:51
 72/111 anonim ***** válasza:
88%

Jaj, ez a kedvencem... jaj, nem érdekel, hogy csinos legyen, de ne legyen gáz... ami férfinyelvre lefordítva: legyen vékony, legyen (nagyobb) melle, ne legyen ragyás, legyen szép fényes dús hosszú haja, ne legyen semmi testi baja... ami nem az átlag nő, hanem az átlag feletti. Egy átlag feletti nőtől meg nem lehet ELVÁRNI, hogy a saját szintje alatt keressen.

És akkor is a TE hibád az, hogy arra elpazaroltad az életed, hogy olyan csajok után loholtál, akiknek nem kellettél, és szartál bele magad fejlesztésébe. Meg az is, hogy aztán csak azért, hogy elmondhasd magadról, hogy mekkora jani vagy a hódításoddal, összeszedtél egy olyan csajt, akit lenéztél gondolom, már az ismerkedés első perceiben is... valamit valamiért. Ha annyira fontos, akkor bizony viseld el a hisztijét. Ha meg nem, akkor ne picsogj. Hanem engedd el, mert ő meg megérdemli azt, hogy egy olyan férfi legyen mellette, aki nem azért tartja, mert az aktuális cukicsajt nem tudja megkapni. Ne rajta vezesd ole a szebb lányok miatt benned felgyülemlett feszültséget, mert ezzel elég mélyre süllyedsz... kb. egy nulla rongy emberré. Ha ilyen a belsőd, akkor meg pláne nem fog a nyakadba ugrani senki, becsüld meg azt, aki így is elfogad.

2016. nov. 8. 12:52
 73/111 A kérdező kommentje:

de mi az, hogy a nő mindig megérdemli?

nem is tudtok róla semmit...

vagy csak azért érdemli a jobbat, mert ő nő?

elegem van a kettős mércéből, hogy a pasi egy fogyóárú a nő meg a minden...

egyébként lehet gondolni akármit, nekem nagy igényeim nincsenek a nők külsejét tekintve

2016. nov. 8. 12:55
 74/111 anonim ***** válasza:
100%
Ne válaszoljatok neki. Ez az ember szimplán beteg, minden iróniától mentesen mondom ezt. És kérdező, továbbra sem készít senki senkiről (pláne nem gyakoris lúzerekről) otthoni listát, te szimplán annyiszor teszed fel ugyanazt a jellegű kérdést a szánalmas, frusztrált fröcsögéseddel a későbbi kommentjeidben, hogy az is rád ismer, aki egy kérdésedet olvasta 3 hónapja, és amúgy csak hetente egyszer jár ide, meg az is felismer, aki mindennap. És ez nem azért van, mert listát írunk rólad, hanem mert kirívóan szánalmas vagy, aminek már konkrétan viccértéke van, így az ember megjegyzi, hogy "jaj, már megint ez a lúzer, akin 3 hete röhögtem" :").
2016. nov. 8. 12:58
 75/111 anonim ***** válasza:
Azért, kérdező, mert MINDEN EMBER megérdemli, hogy ne olyan ember mellett legyen, aki csak elviseli, mert úgy ingyen jut farokhoz/p.ához. Ennyi.
2016. nov. 8. 13:00
 76/111 A kérdező kommentje:

az a kedvencem, mikor jön ez a véglény szintü reakció, hogy:

AZÉRT NINCS SENKID

sehol sem olvasta, hogy nincs senkim, csak ő ugy gondolja.

mert ennyi telik tőle.

2016. nov. 8. 13:01
 77/111 A kérdező kommentje:
nekem nem azért van nőm, mert megérdemlem, hanem azért, mert én összeküszködtem magamnak, vért izzadva.
2016. nov. 8. 13:02
 78/111 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy mindenki megérdemel bárkit. De azt senki sem érdemli, hogy hazudjanak neki arról, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, te vagy a legszebb a világon meg komoly kapcsolat így-úgy, amikor háta mögött meg úgy beszélnek róla, mint egy hulladékról, csak mert más a hobbija meg nincs elég nagy melle.
2016. nov. 8. 13:04
 79/111 A kérdező kommentje:
nem mondtam neki sosem, hogy szeretem.
2016. nov. 8. 13:05
 80/111 anonim ***** válasza:
Jól van, most lehet ezen lovagolni. De normális embernél, ha elkötelezem magam egy komoly kapcsolatra, akkor a szándék már azt jelenti. Nem azt, hogy "te figyelj, ocsmánynak tartalak, de 5 évig jó leszel p..cinak, amíg nincs új". De mondjuk te nem is vagy normális... szegény csaj...
2016. nov. 8. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!