Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt minden pasi, hogy elvált, gyerekes nő létemre apát keresek a gyerekeimnek?
Kérdező, te ugyanúgy sztereotíp vagy, mert már eleve a kérdésben ezzel kezded és ezt hiszed, "minden pasi".
Ha benned ennyire nem merül fel, hogy vannak kivételek, akkor jogod sincs azt mástól sérelmezni.
Az oké,hogy nem konkrét apát keresel.DE mégis csak az életed része a gyerek,na most gondolom a párodat is az életedben szorosan közel magadhoz szeretnéd tudni.Ehhez bizony az "jár" úgymond,hogy a gyerekeiddel is tulajdonképpen együtt kell élnie.Na most neked sem tetszene az,ha mondjuk nem foglalkozna a gyerekekkel,ha mondjuk ő lenne csak otthon velük,vagy egyáltalán nem is érdekelné mi van a gyerekeiddel.
Remélem érthető voltam,a lényege az,hogy mindenképpen egyfajta "apa" szerepet kellene betölteni,hiszen a gyerekeid az életed részei,és a kapcsolatot ez is nagyban meg fogja határozni minden szempontból...
6-os vagyok.
Kérdező,félreértettél.
Nyilván ha el tudod tartani őket,az nagyon helyes dolog.Hát azért nyilván megkérnéd a párodat,hogyha neked nincs lehetőséged rá mondjuk a munkád miatt,akkor hozza már el őket,vagy vigyázzon rájuk.És ez bizony sok férfit zavar,mert ugye nem az övé,és ezáltal nem érzi azt a kötődést feléjük,ezáltal pedig csak nyűgnek fogják érezni... :/
Én nem ellened vagyok,csak segíteni próbálok megérteni a miértjét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!