Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért gondolja a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja a barátnőm, hogy jól keresek?

Figyelt kérdés

Elég kétélű a dolog, mert keresek 250br Pesten, BME gépész diplomával. A barátnőm meg érettségivel 235br.

És persze azt gondolja, hogy keresek vagy 300br. Az már az ő szemében jónak számitana.

És persze megy a feszültség, ha arra hivatkozok, hogy nem birom a sok kiadást. Se kocsit nem tudok magamnak venni, se playstationt, se egy jobb laptopot, se jobb telefont.

Viszont 80-100 ezer forintot utazásra be kell adjak. Mert a csaj utazni szeret. Én meg otthon ülni szeretek.

Na és ha azt mondom, hogy csóri vagyok, akkor kapom az ivet. Ha azt mondom, hogy nem azért szivtam a BME-n, hogy keveset keressek, akkor meg még jobban kapom az ivet.

Sajnos érik az idő, hogy odanyomjam a bérpapiromat az orra alá.

Aztán majd megérti, hogy miért huzom a számat arra, hogy karácsonyra 50-60ezret vár el, ajándékra, merthogy az egész családjának vennem kell ajándékot. Utána meg januárban születésnapja, utána egy hétre meg évforduló.

Én meg fallout4-ezhetek i3-as laptopon (ez az egy szórakozásom van)

2016. nov. 8. 09:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/111 anonim ***** válasza:
Legközelebb ha ez a lúzer feltesz egy kérdést jobb ha nem is válaszol senki.
2016. nov. 9. 14:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!