Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja a barátnőm, hogy jól keresek?
Elég kétélű a dolog, mert keresek 250br Pesten, BME gépész diplomával. A barátnőm meg érettségivel 235br.
És persze azt gondolja, hogy keresek vagy 300br. Az már az ő szemében jónak számitana.
És persze megy a feszültség, ha arra hivatkozok, hogy nem birom a sok kiadást. Se kocsit nem tudok magamnak venni, se playstationt, se egy jobb laptopot, se jobb telefont.
Viszont 80-100 ezer forintot utazásra be kell adjak. Mert a csaj utazni szeret. Én meg otthon ülni szeretek.
Na és ha azt mondom, hogy csóri vagyok, akkor kapom az ivet. Ha azt mondom, hogy nem azért szivtam a BME-n, hogy keveset keressek, akkor meg még jobban kapom az ivet.
Sajnos érik az idő, hogy odanyomjam a bérpapiromat az orra alá.
Aztán majd megérti, hogy miért huzom a számat arra, hogy karácsonyra 50-60ezret vár el, ajándékra, merthogy az egész családjának vennem kell ajándékot. Utána meg januárban születésnapja, utána egy hétre meg évforduló.
Én meg fallout4-ezhetek i3-as laptopon (ez az egy szórakozásom van)
Na bzdmeg még ilyet se láttam.. Valaki azért picsog mert nem tud megélni a mérnök diplomájával. Hát drága barátom, valamit kibszott szarul csinálsz.
Van egy saját lakásod, csak a rezsit kell fizetned. Rúgd ki azt a libát páros lábbal, aztán máris félre tudsz rakni és nem kell olyan dolgokra költened a pénzedet, amihez semmi kedved. Eddig se kellett volna, és hülye vagy, hogy megtetted.
Keress új melóhelyet, ha ennyire utálod, aztán meg menj el egy pszichológushoz, mert szükséged van rá.
Igen, nem azért güriztél ennyit az egyetemen, hogy aztán úgy érezd koldusként élsz. Nem is kellene, de te csináld magadnak ezt a fesztivált.
A megoldást már leírtuk egy páran.
egy villamosmérnök
másfél évig jártam az egyetemen pszichologushoz
de egyébként lehet magyarázni, mert a gyökér viselkedés valahogy a jóképüek esetében sosem kizáró ok.
sokkal előrébb tartok mint xy, iskolából kihullott emberek, de nekik MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT jobb nőik vannak.
mert nekik a külsejük miatt egyszerüen jobb jár.
álláskeresés meg ugy müködik, hogy ~100 jelentkezés, 30-40 interjú és akkor talán a leggagyibbra felvesznek.
Jelenleg 2 honapja probálkozom.
és ugye jelenleg kb munkahelyen keresem a munkát, mert barátnőzés sok estémet kioffolja, azt hiszi ez a nő, hogy az álláskereséshez nem kell 120%-ot nyujtani munka után.
Azt gondolja, hogy csak egy kattintás, küldöm az önéletrajzot és ennyiből áll az egész.
Nem érti, hogy össze kell kinlódnom szövegeket, hogy megirhassam a jelentkezéseimet.
Az én dolgom szerinte hogy ő szeretgessem.
Azt javaslom, hogy előbb tegyél rendet a saját fejedben. Mi lenne ha megtalálnád a saját magad boldogságát? Ami nem a nőktől függ.. Legyen hobbid, legyen egy szerethető munkád, teremts magadnak kellemes környezeted. Oké, hogy ebben ott van az idióta család, de ezzel nem vagy egyedül, mégis megoldják sokan mások is.
Legyél boldog egyedül is, ne függjön mástól a boldogságod. Aztán jöhet a csajozás.
Azon meg kár keseregni, hogy más jobban néz ki, neki könnyebb.. Minél előbb feldolgozod, hogy az van, amit az élet adott, annál gyorsabban túljutsz ezen a szaron.
Fogadd el, hogy úgy nézel ki ahogy, hozd ki magadból a lehető legjobbat és csak magaddal törődj. Azt le kell szarni, hogy másnak hogy megy..
jó, jó csak tudod mostani barátnőmnek pl nincsen melle.
Vagy mantrázzam be, hogy nekem igy is kivánatos egy nő?
Tudod mit?! Akkor picsogj tovább, keseregj, ha attól jobban érzed. Már mindenki leírta mit tegyél, ha ennyire nem vagy hajlandó tenni saját magadért, akkor az is a te bajod. Mást meg hagyj a hülyeségeddel..még akkor is ha ez egy anonim oldal és erre van.
Más nem tudja élni az éltedet helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!